Bruger login







Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 65566 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er Jfj

Vores medlemmer har i alt skrevet 2049544 indlæg i 100419 emner

0 nye indlæg i dag


Online
I alt: 1093
Medlemmer: 1
Skjulte: 0
Gæster: 1092

Følg bodybuilding.dk på


Intet profilbillede


The Little Kid

Sidste besøg: 1. jan 1970, 01:00
Rang: Medlem

 

Indmeldt: 28. mar 2008, 19:32 (5844 dage)

Indlæg i alt: 2021 (0.1% af alt)
Pr. dag: 0.35 indlæg
Læst profil: 41 gange
Vis logbog: 78 indlæg (læst 3163 gange)
Vis galleri 2 billeder






Daglige værdier
Vægtfordeling
Energifordeling i procent
Energi [kcal]

Længere periode
Fra:
Til:
Vis:
Vis kropsvægt
Energifordeling i procent
Energiindtag [kcal]




FødevareMængdeProtein [g]Kulhydrat [g]Fedt [g]Energi [kcal]
Måltid (8:00 - 9:59)
Havregryn150 g19,8102,39,75576,15
Rosin30 g1,0523,40,48102,12
Skummetmælk500 g17,5240,5170,5
Fiskeolie4 g00436
Tidsrum: 8:00 - 9:5938,35 (17.2%)149,7 (67.4%)14,73 (14.3%)884,77
Måltid (10:00 - 11:59)
Pasta, fuldkorn (Firenze)125 g16,2581,252,5412,5
Kylling filet 100 g23,00,03,0119
Æble 1stk,1 stk.0,520,00,586,5
Tidsrum: 10:00 - 11:5939,75 (25.2%)101,25 (65.4%)6 (8.7%)618
Måltid (14:00 - 15:59)
Rugbrød, Hercules, Grovbrød180 g10,859,42,7305,1
Skinke50 g10,801,0552,65
Tidsrum: 14:00 - 15:5921,6 (23.5%)59,4 (66.1%)3,75 (7.6%)357,75
Tun I Vand (16:00 - 17:59)
Tun I vand140 g35,2801,4153,72
Banan 1 stk,2 stk.4621273
Tidsrum: 16:00 - 17:5939,28 (36.6%)62 (58.2%)2,4 (4.2%)426,72
Måltid (18:00 - 19:59)
Kyllingekød200 g40011,4262,6
Pasta, fuldkorn (Firenze)125 g16,2581,252,5412,5
Tidsrum: 18:00 - 19:5956,25 (33.2%)81,25 (48%)13,9 (17.3%)675,1
Måltid (20:00 - 21:59)
Hasselnød75 g11,1818,1540,88485,24
Skummetmælk1000 g35481341
Tidsrum: 20:00 - 21:5946,18 (22.3%)66,15 (32%)41,88 (44.7%)826,24
Daglig total241,41519,7582,663788,58
Energi fordeling25.4%54.8%19.5%