Bruger loginTilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 57032 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er RobertPooge

Vores medlemmer har i alt skrevet 2037885 indlæg i 92522 emner

2 nye indlæg i dag


Online
I alt: 390
Medlemmer: 5
Skjulte: 1
Gæster: 384

Følg bodybuilding.dk på

Spørgsmål vedrørende indtag af kalorier ift synligt fedt

Udskriv emne


Hvordan smider man fedtet?

Tilbage til Vægt- & slanketips

Hej BB.dk,

Jeg er en 30årig fyr der efterhånden har trænet en del år, og har mellem 2 og 4 gange ugentligt alt efter hvad kalenderen lader sig gøre. Jeg har aldrig været fanatisk hverken i forhold til træning eller kost og har generelt en sund livsstil - hvor jeg dog også spiser en is og en burger jævnligt.

For sjovs skyld var jeg inde og tjekke hvad jeg skulle spise af kalorier og kunne se, at jeg med mine 183 cm i højde og 77 kilo, skulle have et indtag på omkring 2500 kalorier om dagen. Jeg er ikke hakket men relativt tynd af bygning og har egentlig aldrig prøvet seriøst at gå på trim. Det der dog undrede mig var, at jeg må sige at jeg relativt sjældent når de 2500 kalorier pr. dag som er anbefalet mig. Og alligevel oplever jeg, selvom jeg på ingen måder er stor og overvægtigt, at der er et somewhat tykt lag fedt på maven.

Nu spørger jeg fordi jeg ikke ved det, men når jeg i hvert fald 4-5 ud af 7 dage om ugen ligger under de 2500 kalorier, burde jeg så ikke være mere lean eller hænger disse ting ikke sammen?

God corona-træning, jeg får godt nok lært min gamle ven push up'en at kende igen.
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 2
Tilmeldt: 2. mar 2016, 19:37
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanDe der online beregnere er belagt med en del (DEL) usikkerhed. Generelt er din krop jo heller ikke en maskine, der vil være perioder i løbet af dagen hvor du er i kalorieoverskud, og andre hvor du er i underskud, og antallet af faktorer der har betydning for din daglige forbrænding og fedtdeponering (genetik, søvn, madtyper og -vaner, stress, alder, træningsvaner osv.) er det meget svært at sige noget generelt om hvornår man bør og ikke bør være hakket.

Jeg er også meget kraftigt af den mening, at være "hakket" er et produkt af enten en bestemt livsstil, eller i høj grad genetik. Alan Thrall har lavet en video for nogle år siden, hvor fik nogle af hans ansatte til at få målt deres kropsfedt, hvor flere faktisk havde en relativ lav fedtprocent og havde trænet i flere år, men uden at være "hakket" eller havde vaskebræt.Jacob Beerman lavde også en rigtig god podcast med Jens Lund, hvor Jens siger, at underhudsfedtet er noget af de sidste der smutter, så det er nok smartere bare at leve med det. Man kan selvfølgelig altid træne hårdere, spis mere "rigtigt" efter ens mål og lægge sin livsstil efter det mål at blive hakket, men for nogle mennesker vil det bare kræve mere arbejde baseret på faktorer der er uden for ens kontrol. Med din vægt og din højde kunne du måske prøve at spise lidt mere (måske mere protein, selvfølgelig afhængig af hvor meget du spiser nu) og så træne lidt mere, og evt. prøve at undersøge hvad din fedtprocent er. Fitness World har de der scannere, der vist ikke er så præcise igen, men de giver da et fingerpeg om hvor du befinder jeg, når de engang åbner igen. I mit tilfælde har jeg relativ meget muskel, men min fedtprocent er også så høj, at jeg ikke selv synes jeg ser hakket ud heller, selvom jeg også er 30 og har trænet konsekvent i en del år.
 
Reputation point: 25
 
Indlæg: 52
Tilmeldt: 2. dec 2018, 12:05
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanHvor fed er du?

Det hjælper at få et par massive abs ift. synlighed, også selvom du er ret fed på maven. Selvfølgelig ikke meget fed.
 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 66
Tilmeldt: 5. mar 2020, 13:07
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanTilbage til Vægt- & slanketips
Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 8 gæster