Bruger login







Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 65717 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er peinoin

Vores medlemmer har i alt skrevet 2049581 indlæg i 100422 emner

2 nye indlæg i dag


Online
I alt: 1405
Medlemmer: 5
Skjulte: 0
Gæster: 1400

Følg bodybuilding.dk på

Snacks til farten, uden gluten og laktose?

Udskriv emne


Kosten og dens betydning for optimale resultater

Tilbage til Kost & kosttilskud





Halløjtaler. Jeg har spist og drukket uden om gluten og laktose i en rum tid efterhånden, fordi jeg havde store problemer med min bloatede mave. Den var helt flad når jeg stod op om morgenen, men efter morgenmaden på arbejdet hvor jeg både havde fået franskbrød, skyr, müsli, havregryn og andre ting, lignede jeg én der ikke kunne være langt fra den første plukve.
Nu har jeg spist fuldstændigt uden gluten og laktose i et stykke tid, og topmaven er forsvundet fuldstændigt. Selv efter min ret store morgenmad er min mave stadig helt flad, og det er fedt.
Men det giver sig selv at det er lidt mere problematisk at spise på den måde, og lige nu spiser jeg masser af ris, kylling, grøntsager, æg, avocado, glutenfri havregryn og laktosefri mælk.
Jeg leder efter noget at tage med på arbejdet, som jeg kan snacke i, imellem måltiderne. Jeg kan mærke at jeg går sukkerkold i mellem frokost og aftensmad på arbejdet, og før havde jeg tit en kyllingesandwich med som jeg kunne gnaske i imellem pauserne.
Det er fysisk aktivt arbejde, hvor jeg ikke sidder ret meget ned, og det skulle helst være noget jeg kunne gå rundt med.. Altså ikke en skål havregryn eller lignende.
Situationen med at styre uden om laktose og gluten for forholdsvis ny for mig, så derfor er min referenceramme ikke så stor endnu. Jeg har haft en pose gulerødder med til lige at holde det stangen, og det hjalp, men der er stadig ikke nok gods i sådan en fætter til at jeg er tilfreds.


Al inspiration vil blive mødt med kyshånd.
Brugeravatar
 
Reputation point: 240
 
Indlæg: 606
Tilmeldt: 29. sep 2014, 15:50
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



I fitteren var der gratis smagsprøver på Kernel & Chickpeas fra Earth Control, som jeg kan anbefale. Blandingen smager meget godt.

Billede

Posen med 100 gram koster mellem 20,- og 25,- så jeg besluttede mig for at lave noget tilsvarende selv. Let ristede solsikkekerner, græskarkerner og pistacienødder. Den fjerde ingrediens ristede kikærter aner jeg ikke hvordan man laver, men kunne godt tænke mig at lære det. Der i øvrigt 20 gram protein i posen. Nu skal jeg have den hjemmelavede snack hver dag. Desuden forebygger det brødtrang der passer mig fint.

40 gram forekom mig at være udmærket portions-størrelse. Jeg kan godt lide at snacken ikke pisker blodsukkeret op, kan dog udmærket lide at spise en banan i 'nærheden'. Så er der både noget hårdere og noget blødt.
 
Reputation point: 115
 
Indlæg: 1167
Tilmeldt: 8. feb 2016, 14:47
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Tilbage til Kost & kosttilskud




Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 58 gæster