Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!
Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!
Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!
Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!
Vi har 65718 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er peinoin
Vores medlemmer har i alt skrevet 2049582 indlæg i 100422 emner
0 nye indlæg i dag
Navn
Erik Sanz
Født
5 September 1983
Højde
174
Vægt on/off-season
On? / Off 90 kg lige nu
Hjemsted
Herning
Personlighed
Venlig og udadvendt, jeg kan dog til tider være ret ego - f.eks op til konkurencer.
Interesser ud over træning
Bolig og design.
Arbejde
På institution med ungdomskriminelle
Træningsklub
Herning Styrke & Motion
Konkurrencer
Efterhånden lidt af hvert, men de 3 bedste er 2 x 3. plads til DM og 1 x 2. plads til NM
Stats
Nakke: Ikke nok
Bryst: Ikke nok
Biceps: Ikke nok
Talje: Ok
Lår: Ikke nok
Læg: Ikke nok
Dårligste muskelgruppe
Ben, men det arbejdes der på.
Bedste muskelgruppe
Min mave, guns og skuldre er meget gode, men der er vidst ingen tvivl om at bryst er den allerbedste.
Hvornår begyndte du at træne
Januar 2000.
Hvorfor netop træning > Hvordan fik du interessen
Nok inspiration fra mine brødre og diverse film.
Har du et idol eller en person der har betydet meget for dig i forhold til din træningskarriere?
Ja, mig selv. I virkligheden er det jo en kamp med sig selv. Der er jo ikke andre der kan træne for dig. Skulle jeg nævne en favoritbodybuilder må det blive Lee Priest. Han er imponerende og er den største bodybuilder hvis man kigger på vægt kontra højde.
Er du tilfreds med din fremgang og har du øget jævnt over årene eller har der været perioder med nedgang?
Ja, jeg synes det går ok fremad
Hvordan træner du on/off-season?
Træningsmængde og hvor hårdt?
On eksperimenterer jeg med fra gang til gang. I offseason træner jeg lige nu følgende.
Et program som er delt op over 2 uger:
(uge 1)
Mandag: Bryst, forside og yderside af skulder og biceps
Tirsdag: Baglår, læg
Onsdag: Forlår og mave
Torsdag: Ryg, nakke, bagside af skulder og tricep
Fredag: Bryst, forside og yderside af skulder, bicep og mave
Lørdag: Forside og bagside af ben og læg
Søndag: FRI
(uge 2)
Mandag: Ryg, nakke, bagside af skulder og tricep
Tirsdag: Baglår, læg og mave
Onsdag: Forlår
Torsdag: Bryst, forside og yderside af skulder og biceps
Fredag: Ryg, nakke, bagside af skulder, tricep og mave
Lørdag: Forside og bagside af ben og læg
Søndag: FRI
Træningsmængde og hvor hårdt?
Tungt og hårdt
Har din træning ændret sig meget siden du begyndte og frem til nu? Hvad går evt. disse ændringer ud på, og hvad ved du evt. i dag om træningen som du ikke vidste i begyndelsen?
Pyyha, jamen man lærer jo noget hver gang man træner, men vil sige at de største forskelle på min træning fra da jeg startede og til nu, er intensiteten, antal kg og kosten.
Hvilken muskelgruppe kan du bedst lide at træne?
Det er lidt i perioder, men lige nu er jeg ret vild med skuldre men ben er også næsten altid et hit.
Har du haft skader?
Ja en smule, men heldigvis ikke noget alvorligt.
Har du givet afkald på meget for at følge dine konkurrenceambitioner?
Ja efterhånden en del - en del byture osv. Men det er nok mest sprut der er lukket for - jeg har dog efterhånden lært at feste uden.
Fremtidsplaner med træning?
At vinde… hvor meget kan jeg jo kun håbe på… men DM, NM skulle være muligt og så kan man jo håbe på EM, VM osv.
Hvad er dine bedste løft?
Squat: 320 6 rep (dog kun til lidt over 90 grader)
Bænkpres: 155 4 rep
Dødløft: Kan jeg faktisk ikke huske
Chins: Vel et stykke oppe i 30’erne
Dips: Vel et stykke oppe i 60’erne
Hvor mange kalorier spiser du dagligt, og hvordan er din kostsammensætning?
Mellem 5000 og 6000 kcal. Det er dog ikke altid jeg lige får spist alt hvad jeg ska,l men sørger dog så vidt muligt for at få hva der skal til for at nå det antal kcal. i de gode sager. Derudover spiser jeg hvad der passer mig.
Bruger du kosttilskud?
Ja.
Off Season:
Bruger i øjeblikket kreatin, en gainer til morgenmad, en proteinbar i løbet af dagen, en protein shake under træning og en gainer tæt på sengetide
On Season:
Bruger jeg kun en proteinisolat og lidt specialprodukter