Bruger loginTilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 57320 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er RamNeeda

Vores medlemmer har i alt skrevet 2039875 indlæg i 95520 emner

67 nye indlæg i dag


Online
I alt: 493
Medlemmer: 22
Skjulte: 1
Gæster: 470

Følg bodybuilding.dk på

Hypermobile albuer?

Udskriv emne


Diskussion af egne skader eller forhold omkring skader

Tilbage til Skader

Så for 15 måneder siden (juni 2017) trænede jeg bænkpress og følte en smerte i min venstre albue, 2 måneder frem, forsøgte jeg at træne rundt om det. Hjalp ikke, tog en pause indtil april 2018, hvor jeg havde en terapeut, som hjalp mig med lidt mobilitetsarbejde og elastik træning i 2,5 måneder efter det var jeg mere eller mindre smertefri. Så kom det tilbage i juli, og alt det tidligere arbejde hjalp ikke længere. Jeg begyndte at få daglig smerte i mine albuer igen, så min terapeut (nye mere uddannede og bedre anmeldelser), som jeg begyndte at arbejde med i midten af ​​august, fortalte mig, at det var på grund af hypermobilitet. Jeg har lavet 2 styrke underarme øvelser og 3 stretching øvelser. Det hjalp indtil for 2 uger siden, efter en træning kom det tilbage. Og det har været daglig siden. Ellers har det været væk hele september. nogle der har prøvet dette? er virkelig begyndt at blive skør! Min terapeut siger, at jeg skal forsøge at sænke min vægt tilbage til 2 kg dumbell istedet for 3 kg, som jeg øgede det til for en måned siden ( 2 uger før smerterne kom tilbage ).

har været væk fra træning siden juni 2017, og det er begyndte at ændre mit humør nogle gange, jeg bange for at det ikke vil gå væk. Men igen, der er nogle som siger at fra midten af ​​august til nu er heller ikke meget tid.

( hun lavede diagonsen ud fra at jeg kan nå min underarm med tommelfingrene, og at det er begge albuer, uden at smerten sidder bestemte steder, også viste det sig at min venstre underarm er svagere end min højre, hun er uddannet Fys og Osteopat, susanne damgaard fra fysioplan vejle )
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 454
Tilmeldt: 2. mar 2011, 22:54
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan


Tilbage til Skader
Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 10 gæster