Bruger loginTilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 56780 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er The-Bullit-YT

Vores medlemmer har i alt skrevet 2034539 indlæg i 88405 emner

0 nye indlæg i dag


Online
I alt: 385
Medlemmer: 1
Skjulte: 0
Gæster: 384

Følg bodybuilding.dk på

Leder efter barsk gammel film

Udskriv emne


Debat om løst & fast

Tilbage til Off topic

Hey folks. Jeg leder efter en gammel film, som jeg har set for lang tid siden. Den var rigtig god, og jeg kan huske rigtig meget af den. Jeg vil prøve at beskrive den så godt, som jeg kan. Kommer lige med at shitload af information fra filmen i håb om, at nogen kan nikke genkendende til den, hvis i vil læse det og så kunne fortælle mig, hvad det er for en film. Hvis nogen kan fortælle mig det, vil jeg blive rigtig glad! Har prøvet at søge efter ting, der sker i filmen og ting som "child abuse movies" men uden held.

Filmen foregår i gammel tid, som da vores bedsteforældre var børn. Den er meget barsk, og det er med stor fed streg under barsk. Hovedpersonen er en lille dreng, hvis far er efter ham og straffer ham for det mindste. Det kan være en situation, hvor de sidder i en kirke, og kirkedøren går op og alle vender hovedet for at kigge ned mod døren, hvor faren instant giver sønnen en på siden af hovedet, fordi han vil have ham til at kigge op mod alteret. Sønnen bliver også straffet af sin far med rigtig mange lussinger, så hårdt at han bliver slået ind i et vindue, og der ryger blod ud pga. alle de slag. Det var en straf han fik over en så lille ting som at tage en ting i munden, som små børn nu gør. Den lille dreng har også en ven. I skolen er de mobbeofre, hvor der er en gruppe drenge, som er efter dem. Det kan være ting som at tage den ene dreng og holde ham op mod en væg og fylde hans mund med sand og grus. De to drenge har også nogen gange benene på nakken over en pædofil, som er efter dem til tider. På et tidspunkt er der et spring i filmen, hvor de er vokset op og blevet teenagere eller ældre end dét. Det ser man på den måde, at skolens pedel, der heller ikke er særlig rar, jagter en af drengene ind i et rum, hvor drengen gemmer sig i en ovn for pedellen. Pedellen træder så på et søm og opgiver jagten på drengen. Drengen vil så komme ud fra sit skjul, ovnen. Men det kan han ikke, da håndtaget kun kan åbnes udefra.

Så ser man ham vokse, og ovnen revner med ham inde i, fordi han er blevet så stor, at han ikke længere kunne være i ovnen, og på den måde kom han ud. Det er overspringshandlingen, fra de er små, til de bliver voksne. De to drenge går ligeledes op i musik. Den gruppe drenge som er efter dem i skolen er også efter dem, da de er vokset op. De to drenge får så omvendt en af de drenge fra drengegruppen ved at præsentere ham for musik ved at lade ham prøve at spille på deres trommer. Han bliver helt vildt glad for det og joiner de to drenge og bliver venner med dem glider så ud af sin gamle venneflok, som ikke stopper med at være efter dem. Faren holder aldrig op med at straffe sin søn, trods sønnen også er vokset op. Faren bryder sig ikke om, at sønnen spiller guitar og vil have ham til at stoppe med det. Så ser man en scene, hvor sønnen siger: “Hvis du vil have mig til at stoppe med at spille, så må du hugge min hånd af”, og så lægger sønnen sin hånd på en huggeblok. Faren tager så en økse, og skal til at hugge hans hånd af. Men det når han ikke, fordi den nye fyr af venneflokken, der prøvede trommerne, nåede at reagere på det og slå faren ned bagfra. Og så giver både sønnen og ham den nye fyr / ven faren et kæmpe lag tæsk for alle de tæsk, faren har givet sønnen igennem hans opvækst.

Man ser også en scene, hvor sønnens ven (efter de voksede op) sidder til et middagsselskab, hvor der sidder en overvægtig dame overfor ham og bliver seksuelt interesseret i ham. Så hun begynder at køre sit ben op af hans ben under bordet og op i skridtet på ham og leger lidt med ham. Bagefter middagen ser man, at hun tager fat i ham i enerum og vil misbruge ham og siger til ham, at hvis han siger noget til nogen, slår hun ham ihjel. Hun når dog ikke at gøre helt så meget, da hun bliver afbrudt af, at vist drengens far kommer, og så stikker hun af inden og siger et eller andet til ham om, at han siger ikke noget til nogen.

Hen imod slutningen af filmen ser man, at sønnen og faren sidder og spiser med deres familie derhjemme. Faren går ud og henter et jagtgevær og kommer tilbage igen og placere løbet på panden af farens bror. Han trykker ikke geværet af og går ud igen, hvor han fyrer geværet af op i luften. Sønnen går ud for at se, om faren har begået selvmord, hvilket han ikke har, fordi han sidder og græder. Faren græder, fordi han har dårlig samvittighed over, at han har været så hård ved sin søn i løbet af hans opvækst. Sønnen sætter sig ved siden af faren og trøster ham så.

Filmen er ikke dansk. Jeg ved, det var et shitload af en information. Men jeg ville blive rigtig glad, hvis nogen kunne fortælle mig, hvad det er for en film!
Brugeravatar
 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 72
Tilmeldt: 6. okt 2016, 09:34
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanKender den ikke, men gad sku godt se den :lol:
Brugeravatar
 
Reputation point: 15
 
Indlæg: 1475
Tilmeldt: 11. dec 2009, 22:26
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 110.00
- Squat: 140.00
- Dødløft: 200.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (9)
Kostplan: Vis kostplanSkal nok vende tilbage med den, hvis jeg finder ud af, hvad det er for en :D
Brugeravatar
 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 72
Tilmeldt: 6. okt 2016, 09:34
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanTudi skrev:Skal nok vende tilbage med den, hvis jeg finder ud af, hvad det er for en :D

:dope:
Brugeravatar
 
Reputation point: 15
 
Indlæg: 1475
Tilmeldt: 11. dec 2009, 22:26
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 110.00
- Squat: 140.00
- Dødløft: 200.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (9)
Kostplan: Vis kostplanTilbage til Off topic
Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 8 gæster