Bruger loginTilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 57024 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er ParsseoqqMug

Vores medlemmer har i alt skrevet 2037820 indlæg i 92519 emner

0 nye indlæg i dag


Online
I alt: 343
Medlemmer: 1
Skjulte: 0
Gæster: 342

Følg bodybuilding.dk på

Vejen mod Newcomers

Udskriv emne


Opret en logbog og lad andre følge din træning

Tilbage til Logbog

En kort arbejdsdag med et enkelt kundemøde og så lidt arbejde fra morgenen af, nu står den på ferie, og jeg har smidt mig på sofaen med benene op - ren luksus. Nu skal jeg bare spise, drikke vand og slappe af de næste dage, inden turen går til Ringsted fredag.

Træningen blev også klaret da jeg fik fri, det var den sidste planlagte træning - i morgen er det frivillig træning, så hvis kroppen er frisk så skal jeg da nok lige have en hurtig træning. Ellers er det primært posering. Planen var 5 x 25 reps pr. muskelgruppe, men uden ben - primært bare for at holde gang i musklerne. Jeg tog 5 sæt fordelt på ryg/biceps og derefter 5 sæt fordelt på bryst/skulder/triceps.

Cable Pulldown
2 x 25 x 20 kg

Seated Row
1 x 25 x 20 kg
1 x 25 x 15 kg

Cable Curls
1 x 25 x 12,5 kg

Military Press
1 x 25 x 15 kg

Side Lat Raises
1 x 25 x 3 kg

Pec Deck Fly
1 x 25 x 15 kg

OH Front Raise
1 x 25 x 5 kg (vægtskive)

Triceps Pushdown
1 x 25 x 10 kg

Sluttede lige af med et enkelt sæt Hanging Knee Raises - det blev til 18 reps.

De første 1,5 liter vand er tømt, så der er et stykke vej endnu - render i pendulfart til toilettet :mrgreen:

Menuen hedder 420 g kød og 12 riskager plus grønt som skal fordeles på seks måltider :wink:
Losing might be an option, but giving up is not
 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 574
Tilmeldt: 3. apr 2012, 14:01
Geografisk sted: Herning, Midtjylland
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 95.00
- Squat: 95.00
- Dødløft: 122.50
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanBortset fra en times tid med posering og dansen rundt i stilletter i formiddags, har jeg vitterligt intet lavet i dag, bortset fra når jeg har rejst mig fra sengen for at hente mad og vand eller gå på toilet :mrgreen: Jo jeg har fået pakket lidt til weekenden også, mens jeg ventede på min frokost blev klar, haha.

Ser virkelig frem til ekstra mad den kommende tid, energien er virkelig lav, det er en hård uge, men vægten falder og væsken slipper, så det er gode tegn.

Samme madindtag som i går, det eneste der varierer er hvor meget grønt jeg spiser, og i dag landende jeg på 965 kalorier!! Vægten i morges var den samme som gameday sidst, så tegner godt for lørdag. Er også næsten i mål med mine 6 liter vand, og i morgen trapper jeg ned igen. Har også brug for at bevæge mig lidt i morgen tror jeg, så har aftalt noget hygge med min bedste veninde, og så skal jeg have handlet og regner også med at preppe lidt til næste uge. Så jeg kan fede den hele søndag :dope:

Det har fyldt rigtig meget for mig den seneste uges tid, hvad der skal ske efter scenen. Hvad med mad og træning, skal jeg fortsætte med coach eller ikke, skal jeg bulke eller holde stabil form. Mit hoved stresser lidt over det kan jeg mærke. Men jeg tror jeg har besluttet mig for at prøve lidt selv, og så hente Rikke ind igen når vi nærmer os DM. Få hende til at beregne mit ligevægtsindtag, og at jeg så ud fra det kan finde en sund balance mellem snacks, mad og cheats. Men nu må vi se, i første omgang står den på Reverse Diet i 14 dage og så vil jeg have en snak med hende om hvad hun synes. Jeg er i hvert fald rigtig spændt på fremtiden - vil jo rigtig gerne have mere masse på, men vil også gerne stå skarpt til sommer, så det er lidt et dilemma =P~
Losing might be an option, but giving up is not
 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 574
Tilmeldt: 3. apr 2012, 14:01
Geografisk sted: Herning, Midtjylland
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 95.00
- Squat: 95.00
- Dødløft: 122.50
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanEfter en dag med total demotivation i går, er energien en helt anden i dag - hænger måske også sammen med jeg i dag har mange ekstra carbs der skal indtages - eeeeelsker carb up. Hele 30 riskger og så kun 350 g kød, selvfølgelig også fri grønt. I dag og i morgen fordeler jeg udover 9 måltider, for ikke at blive for oppustet af de enkelte måltider.

Indkøb er klaret, gik nol lidt for meget amok, måske også lidt dumt at købe cravings når man er på diæt, jeg kommer i hvert fald ikke til at mangle noget i weekenden, men jeg vil så også hellere have alt for meget end at mangle noget jeg virkelig har lyst til! Og kan simpelthen ikke se hvad jeg skulle komme til at mangle :lol: Og der er selvfølgelig også en masse som Mikkel med garanti også gerne vil hjælpe mig med at spise :wink: Jeg har også fået handlet til næste uges mad, have regnet med at preppe, men tror jeg dropper det og får slappet af resten af dagen i stedet for, så jeg ikke trækker for meget væske i benene. I og med der er meget salat, så har jeg også overvejet at preppe fra dag til dag, for at undgå at det bliver for kedeligt, men nu må vi lige se. Glæder mig også til at kunne toppe det med Stender Chef og Zero Toppings igen :dope:

I dag starter væskeudtømningen også så småt, hvor jeg skal nøjes med 4 liter. Vægten var faldet lidt mere i morges, og altså under sidste scenevægt, så er virkelig spændt nu på hvor jeg lander lørdag morgen.
Losing might be an option, but giving up is not
 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 574
Tilmeldt: 3. apr 2012, 14:01
Geografisk sted: Herning, Midtjylland
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 95.00
- Squat: 95.00
- Dødløft: 122.50
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanSå kom jeg ned og ligge i min hotelseng efter en lang og begivenhedsrig dag. Indvejningen er klart, det tog ret lang tid at komme igennem, men der er også rigtig mange atleter. Området er lækkert nok, men det er lidt mere sparsomt med informationerne her - og så gælder atletarmbåndet ikke som tilskuer bagefter, det er lidt øv.

Sidste del af væskeudtømningen et sat i gang, har drukket 3 liter i dag og skulle være færdig klokken 17. Her til aften har jeg lige chokket kroppen med en cheeseburger og en lille gang pommes fra Maccen, og hold kæft jeg ser frem til en Quarter Pounder med ekstra ost til frokost i morgen :lol: Tænk hvor lidt der skal til for at glæde mig, haha.

Udover aftensmaden i dag, skulle jeg indtage 250 gram kød og 25 riskager plus grøntsager. Så de næste 2-3 timer skal jeg så have indtaget de sidste 2 x 6 riskiks, syntes det var nemmest at få spist kød og lidt ekstra grønsager inden vi kom på hotellet, derfor lidt ekstra riskager nu.

Mit hoved er ikke helt med denne gang, jeg synes ikke min form er helt skarp, men det er nok bare dumme tanker. Heldigvis hjælper Rikke lige med at få dem lidt på afstand. Jeg glæder mig dog enormt meget til at komme på scenen igen. Men vil lyve hvis jeg siger jeg ikke også glæder mig lidt til det er ovre. Er sikker på det bliver det hele værd i morgen!

Vækkeuret ringer 4.15 i morgen, så er det op og få 150 ml kaffe, som forhåbentlig kan sætte gang i maven, og ellers skal Mikkel lege med tan igen og jeg skal selv forsøge mig med hår og makeup :roll: Heldigvis har min søde teammate Stine lovet at hjælpe med at rette makeuppen lidt hvis det går helt galt, haha. Er så elendig til sådan noget, det har bare aldrig rigtig sagt mig noget. Jeg starter på riskiks i morgen når jeg lige har drukket kaffe og vågnet, og så skal jeg spise cirka en i timen indtil scenen - og en times tid før smider vi lige lidt ekstra sukker ind, med både nutella, chokolade, appelsinjuice og banan, backstage bliver en fest =P~

Klassen er programsat før frokost, så forventer at være færdig senest 12.30, men nu må vi se om det skrider i morgen - håber det ikke, jeg skal på Maccen :mrgreen:

Kryds fingre for nummer 155 :dope:
Losing might be an option, but giving up is not
 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 574
Tilmeldt: 3. apr 2012, 14:01
Geografisk sted: Herning, Midtjylland
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 95.00
- Squat: 95.00
- Dødløft: 122.50
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanRejsen er slut for denne gang, og dette bliver det sidste indlæg i min log, vil bare lige runde den godt af. Dog er jeg blevet super motiveret for at fortsætte logningen, da jeg tror det gaver godt og jeg gerne vil have input og gode råd fra andre. Denne log har været primært til mig selv, for at følge min udvikling og de tanker der er gået igennem hovedet i processen, men nu er det tid til at stå på egne ben.

For lige at vende konkurrencen i går, så var det super fedt igen at komme på scenen, men feltet var rigtig stærkt, der var mange atleter som havde stået på scenen før, både til NC, DM og SGP under DBFF. Stod i en klasse med 9 atleter +168 cm og hold kæft nogen flotte damer, hvor jeg desværre blev sorteret fra til top 5. Men jeg er ikke skuffet, jeg bragte den bedste form jeg kunne og fik noget mere erfaring, og viste overfor mig selv at jeg godt kan. Samtidig fandt jeg ud af, at selvom jeg ikke vandt, så var det stadig en mega fed oplevelse og helt sikkert noget jeg vil gøre igen. Jeg har også blevet gjort endnu mere sikker på, at det er DBFF jeg har lyst til at konkurrere under - der er bare meget mere struktur og det virker langt bedre organiseret. I går har egenlig også hele tiden været en mulighed for, at få lidt mere sceneeerfaring, når jeg nu alligevel var nede i fedtprocent og klar til scenen. Og Mikkel og jeg havde nogen rigtig hyggelige dage sammen i Ringsted, og bliver nødt til at sige igen, at han har været den største støtte for mig igennem hele det her forløb, jeg kunne ikke have gjort det uden ham.

Jeg har tænkt RIGTIG meget over, om jeg skulle fortsætte med en coach i offseason, eller jeg skulle prøve selv - hvornår jeg skulle stille til DM - om jeg skulle fortsætte med kostplan og en ugentlig cheat. Men i dag har jeg haft en rigtig god snak med Rikke, og jeg fik ro på en masse ting.

Jeg har valgt i samråd med hende, selv at køre min offeason. Jeg har fået en masse mod på at sætte mig mere ind i kost, som jeg ellers altid har hadet og jeg har fået nogen rigtig gode råd i forhold til makroer og bulk/cut som kan hjælpe mig de næste mange måneder. Jeg vil ikke fortsætte med en kostplan, men derimod fortsætte med den sunde livsstil og det sunde forhold til mad jeg har fået. Stadig holde kontrol med hvad jeg spiser, så jeg kan få lavet et godt bulk, hvor jeg ikke tager for mege på for hurtigt, men langsomt får opbygget muskelmasse.

I forhold til DM har jeg valgt at satse på 2020 (mangler selvfølgelig stadig den officielle udmelding om, at jeg er udtaget). Konkurrencen i går gav mig et indblik i, hvor stor konkurrencen er, og jeg føler ikke at jeg kan stå i en ret meget bedre form om 6 måneder, og så vil jeg hellere vente et år mere og få bygget ekstra masse på. Jeg vil ikke bare stå der for at gøre det, jeg vil give de andre atleter kamp til stregen, og så vil jeg være sikker på jeg kan stille i en bedre form end denne gang.

Selvom jeg hele tiden har sagt, at jeg ikke ved hvad jeg skal gøre når jeg blev "sat fri", så føler jeg mig faktisk rigtig klar! Jeg glæder mig til at komme tilbage til en hverdag med max overskud til gode, tunge træninger - sund mad som jeg lige har lyst til og ikke kun fordi det står på min kostplan - hygge med familie og venner i hverdagen - bare nyde sommeren der kommer.

Tak til jer der har læst med, selvom jeg ikke har været lige aktiv hele tiden. Jeg starter så småt op med en ny logbog en af dagene, jeg har fået en Reverse Diet af Rikke, som jeg regner med at følge langt hen af vejen de næste par uger, inden jeg små småt begynder at øge kalorierne. Og jeg har GLÆDET mig til Bulk Season :mrgreen:
Losing might be an option, but giving up is not
 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 574
Tilmeldt: 3. apr 2012, 14:01
Geografisk sted: Herning, Midtjylland
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 95.00
- Squat: 95.00
- Dødløft: 122.50
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanKan lige som afslutning komme med en sammenligning fra start til slut i forløbet (slutmål er baseret på sidste måling inden start på første peakweek)

Dato: 7/4 2018 contra 13/4 2019

Vægt: 82,3 kg / 67,5 kg
Talje: 81,5 cm / 71,5 cm
Lår: 67 cm / 54,5 cm
Røv: 111,5 cm / 90,5 cm
Biceps: 36 cm / 33,5 cm
Bryst: 99,5 cm / 106 cm

Ændringen i bryst skyldes til dels, at jeg har lært at skubbe mine lats frem og dermed er blevet bredere. Men jeg er generelt sindssygt tilfreds med min fremgang, og super taknemmelig for alt jeg har lært undervejs

Vedhæftet også lige sammenligningsbilleder fra start til slut :D
Vedhæftede filer
28A12F92-7AE8-4DDE-A5A3-44FBE5F30F94.jpeg
DAAF1043-E3CF-4E43-BE57-3C6C354B86F2.jpeg
696BAB7A-517A-4A21-ABC9-227AFD24DCFE.jpeg
Losing might be an option, but giving up is not
 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 574
Tilmeldt: 3. apr 2012, 14:01
Geografisk sted: Herning, Midtjylland
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 95.00
- Squat: 95.00
- Dødløft: 122.50
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan


Foregående

Tilbage til Logbog
Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 44 gæster