Bruger login







Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 56912 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er Zelenavkw

Vores medlemmer har i alt skrevet 2036727 indlæg i 92465 emner

0 nye indlæg i dag


Online
I alt: 770
Medlemmer: 5
Skjulte: 1
Gæster: 764

Følg bodybuilding.dk på

Din guide til gode nødder


Diskussion af artiklerne i arkivet

Tilbage til Artikel-diskussion





Din guide til gode nødder

Skrevet af Brian Henneberg, Fysioterapeut

"Vi hører tit, at nødder er sunde, da de er rige på umættede fedtsyrer og proteiner. Det høje kalorieindhold gør samtidig nødder til en velegnet fødevare, hvis du er i en bulking-periode og forsøger at tage på og opbygge muskelmasse.

Men hvad nu, hvis målet er vægttab?"


Læs artiklen her: http://bit.ly/2Nw1m5Z

Billede
Brugeravatar
 
Reputation point: 400
 
Indlæg: 4705
Tilmeldt: 19. maj 2011, 06:53
 
Træner her: SPH GYM
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Fint at faa sat fokus paa noedder og alle deres gode egenskaber.

Omkring forskellen i kalorieindhold og -optag naevnes, at manglende nedbrydning af cellevaegge holder paa noget af fedtstoffet, men at vi stadig kan faa alle de gode stoffer, eks. e-vitamin/tokoferoler.

Jeg har proevet at finde svar i kilden https://academic.oup.com/ajcn/article/80/3/604/4690537 , men her omtales kun macronutrient analysis og saa konklusionen om, at vi altsaa ikke optager alt fedtet. Naar vi gennem fordoejelsen ikke opnaar adgang til alt fedtet i noedderne, vil vi saa stadig have den samme maengde vitaminer, mineraler og sporstoffer tilgaengelig?
 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 151
Tilmeldt: 5. jan 2012, 13:04
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Tilbage til Artikel-diskussion




Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 0 gæster