Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!
Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!
Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!
Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!
Vi har 65717 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er peinoin
Vores medlemmer har i alt skrevet 2049581 indlæg i 100422 emner
2 nye indlæg i dag
Macdoody skrev:Hello fellow BB'ere
Efter at have gransket foodcomp for informationer vedrørende solsikkerkerner, står det jo lysende klart, at de indeholder utroligt mange gavnlige ting og sager; bl.a. en masse sunde fedtsyrer.
MEN; er der noget hokus pokus med solsikkerkerner, som der er med hørfrø fx? At de skal kværnes førend man får noget ud af dem?
ibib skrev:Det kan anbefales at sætte dem i blød et par timer før de indtages.
Hvorfor?
Prøv det og tjek så lige vandet .....så spiser I ikke solsikkerkerner direkte fra posen lige med det samme
ibib skrev:Det er ulækkert, grå-grumset, beskidt og mega klamt ......og det kommer jo fra kernerne...
Kan umuligt være sundt....
Mange tak Jens.. Har heller ikke tænkt mig at spise det ubegrænset. Det er mere tænkt som drys til mit fromage frais om aftenen, har lavet en blanding af mandler, solsikkekerner og græskarfrø. Et par spiseskefulde ovenpå fromagen er skide nice
JensL skrev:Mange tak Jens.. Har heller ikke tænkt mig at spise det ubegrænset. Det er mere tænkt som drys til mit fromage frais om aftenen, har lavet en blanding af mandler, solsikkekerner og græskarfrø. Et par spiseskefulde ovenpå fromagen er skide nice
Ku' jeg forestille mig De er endnu bedre hvis de ristes gyldne på panden
Årh dit skarn Skulle jeg have vidst inden jeg miksede Det bliver næste gang.. Har du prøvet at riste dem med sødemiddel? Kunne forestille mig det blev konge!
JensL skrev:Årh dit skarn Skulle jeg have vidst inden jeg miksede Det bliver næste gang.. Har du prøvet at riste dem med sødemiddel? Kunne forestille mig det blev konge!
Nej, det har jeg ikke, men du må lige råbe højt, hvis det er de-li-cious.
Specielt er ristede solsikkekerne mums i en tomatsalat med god fed feta og olivenolie
Jeg kommer med en melding på et eventuelt forsøg ;) Hvor længe kan de holde sig efter en tur på panden ved du det?
Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 60 gæster