Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!
Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!
Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!
Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!
Vi har 65715 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er peinoin
Vores medlemmer har i alt skrevet 2049579 indlæg i 100422 emner
0 nye indlæg i dag
MFL skrev:Prøv at få fat i ham her, han syntes at have styr på tingene...
maarkap skrev:Kan godt lide hvordan forskellen er, på hvordan man skriver på forskellige sider
Men du kan i hvert fald erstatte det der ghee, med et sundere (kcal fattigere) produkt - så det så sent som i foregårs i et af de talrige UK programmer om at tabe sig. Men jeg kan selvfølgelig ikke huske hvad det hed lige nu!
De lavede en kcal let version af curry i hvert fald.
Men man kan jo også bare google sig til lidt af hvert:
http://www.bbcgoodfood.com/content/reci ... tes/curry/
Nu ved jeg så intet om du rent faktisker gider at æde kcal let, eller det bare er så mange som muligt.
El Patron skrev:Jeg laver ofte karrysovs til min kylling.
Du kan evt. brune kylling bryst i tern på panden med løg, hvidløg og karry.
Når det er brunet af hælder du enten kokosmælk eller alm. mælk på over og lader retten simre i ca. 10 minutter.
Jeg plejer tit at putte et kafir lime blad, hakket frisk koriander i retten og en boullionterning. og jævner det til sidst med lidt hvedemel. Derefter smages det til med salt, sukker og evt. eddike.
Det smager godt og den kan laves meget kaloriefattig eller med mange kalorier.
Ghee er klaret smør og smager ikke meget anderledes end smør og du kan sagtens erstatte det med olie.
Du kan godt bruge skyr som sovs ellers bruges der flittigt cremefraiche, fløde i indiske køkkener.
Prøv at kigge på youtube der er mange indiske opskrifter.
Alex789 skrev:Hvis du bare skal marinere dit kylling så kan 0,5-2% græsk yogurt sagtens virke. Kan ikke se hvorfor du ikke kan bruge det. Det er nok 25gram du får i alt max også gør forskellen mellem skyr og græsk yogurt ikke så meget.
SCHAAP skrev:Alex789 skrev:Hvis du bare skal marinere dit kylling så kan 0,5-2% græsk yogurt sagtens virke. Kan ikke se hvorfor du ikke kan bruge det. Det er nok 25gram du får i alt max også gør forskellen mellem skyr og græsk yogurt ikke så meget.
Kan man få græsk yoghurt helt ned til 0,5%? Det vidste jeg ikke. Super
El Patron skrev:Der findes en indisk variant af tzatziki, Raita! den
smager fantastisk.
El Patron skrev:Her er en opskrift men, Raita findes mange variationer.
http://opskrifter.wordpress.com/2010/07 ... -tzatziki/
Go fornøjelse!
SCHAAP skrev:Alex789 skrev:Hvis du bare skal marinere dit kylling så kan 0,5-2% græsk yogurt sagtens virke. Kan ikke se hvorfor du ikke kan bruge det. Det er nok 25gram du får i alt max også gør forskellen mellem skyr og græsk yogurt ikke så meget.
Kan man få græsk yoghurt helt ned til 0,5%? Det vidste jeg ikke. Super
Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 18 gæster