Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!
Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!
Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!
Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!
Vi har 65715 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er peinoin
Vores medlemmer har i alt skrevet 2049579 indlæg i 100422 emner
0 nye indlæg i dag
Rusten Tampon skrev:Har bodylab egentlig nogen bare, som indeholder sukker, istedet for e numre?
Riberrock skrev:Rusten Tampon skrev:Har bodylab egentlig nogen bare, som indeholder sukker, istedet for e numre?
Hvis du fuldstændigt vil undgå "europæiske numre", så tror jeg du skal have fat i en raw bar eller lignende.
Nu har jeg lige hurtigt kigget ingrediens listerne på Bodylabs barer vs Mars ud, og de eneste reelle forskelle er maltitol og sorbitol.
Så med mindre du spiser mere end et par barer om dagen, tror jeg ikke du får problemer med maven.
- Vil du ud med hvorfor du gerne vil undgå dem?
Rusten Tampon skrev:
Prøver skam ikke at undgå dem. Deres bare er pragtfulde. Men jeg vil langt hellere ha sukker, hvis jeg skulle vælge.
Riberrock skrev:Strøtanke.
Man man give Bodylab at de virkelig har formået gøre deres produkter så populære og hypede, og gjort at nogle voksne mennesker, går så meget "amok" over nogle protein barer, toppings osv.
Riberrock skrev:Jeg kunne dog godt tænke mig at vide hvor stor en andel af de 20g protein der reelt set udgøres af mælkeproteinet?
- Jeg er godt klar over de fleste bare spiser dem fordi de smager godt, men jeg mener alligevel det er lidt relevant når de nu skildrer med "20g protein". Så er det jo ikke helt underordnet hvor de kommer fra.
Riberrock skrev:Efter ikke at have spist proteinbarer i lang tid, købte jeg en mix kasse.
Nu har jeg så smagt 3 af dem. Vanilje, Peanut og Brownie, og den overordnede konklusion er, at jeg synes de smager ret ens.
- Tror lidt det skyldes chokolade overtrækket, som er ens.
Den med peanuts smager meget lidt af peanut, vanilje/karamel variaten smager fint af karamel, og den med brownie har bare en lidt gennemtrængende chokolade smag. Fælles er også at de er ret søde i det.
Jeg kunne dog godt tænke mig at vide hvor stor en andel af de 20g protein der reelt set udgøres af mælkeproteinet?
- Jeg er godt klar over de fleste bare spiser dem fordi de smager godt, men jeg mener alligevel det er lidt relevant når de nu skildrer med "20g protein". Så er det jo ikke helt underordnet hvor de kommer fra.
Strøtanke.
Man man give Bodylab at de virkelig har formået gøre deres produkter så populære og hypede, og gjort at nogle voksne mennesker, går så meget "amok" over nogle protein barer, toppings osv.
Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 26 gæster