Bruger login







Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 65718 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er peinoin

Vores medlemmer har i alt skrevet 2049582 indlæg i 100422 emner

3 nye indlæg i dag


Online
I alt: 1421
Medlemmer: 3
Skjulte: 0
Gæster: 1418

Følg bodybuilding.dk på

Werewolf: Operation Raccoon City

Udskriv emne


Debat om løst & fast

Tilbage til Off topic





Billede

Baggrund
Raccoon City var oprindeligt en lille landsby i Arklay bjergene. Byen blev dog stærkt industrialiseret af investeringer lavet af Umbrella Corporation. Fra 1897 og fremefter, voksede byen eksponentielt til at blive en stor industrialiseret by. Dog blev byens udvidelse og modernisering, ledsaget af en stigende kriminalitetsrate. Som modtræk til dette, oprettede The Raccoon City Police Department (RPD) i 1996, Special Tactics And Rescue Service (S.T.A.R.S.).

Hændelserne i Arklay bjergene
En række bizarre kannibalistiske drab fandt sted i Arklay bjergenes skove nordvest fra byen, begyndende fra maj 1998 og fortsatte i de efterfølgende måneder. Ofrene bestod hovedsagligt af vandrere og campister, der vovede sig ind i skoven. De fundne lig var maltrakterede af ukendte væsener. Politiet var ikke i stand til at forklare eller stoppe fænomenet og skyldte derfor skylden på kultiske aktiviteter. Senere blev vejen der førte op til Arklay bjergene spærret af politiet og borgere frarådet at bevæge sig op i bjergenes skove.
D. 23 juli, 1998 blev S.T.A.R.S. sendt ind i området for at undersøge de mystiske aktiviteter i skoven. Ud af de tolv S.T.A.R.S. medlemmer, vendte kun 5 tilbage i live og kunne rapportere om deres fund. De fortalte at de havde opdaget et palæ, der blev brugt af Umbrella Corporation til at udføre ulovlige eksperimenter med henblik på biologiske våben, med et mutagent vira kaldet ''Tyrant Virus'' (T-Virus). Hele området omkring palæet var nu hjemsted for resultaterne af denne forskning, inklusiv zombier. Palæet og alle beviserne var dog på samme tidspunkt som de overlevende havde undsluppet, blevet tilintetgjort. Manglen på beviser, kombineret med at den daværende korrupte politidirektør, der blev bestukket af Umbrella og derved var under dennes indflydelse, resulterede i at de overlevendes beskyldninger blev afvist og ingen yderligere undersøgelser opstartet. Politidirektøren opløste desuden også officielt S.T.A.R.S., der blev afløst af Racoon City S.W.A.T.

Udbruddet
Præcis 61 dage efter de overlevende havde hjemvendt fra palæet i Arklay bjergene, skete det næste virale udbrud d. 22 september, 1998. Umbrella havde udviklet en ny kraftig virus, kaldet ''God Virus'' (G-Virus). Denne blev stjålet - sammen med adskillige prøver af T-virussen - af en af Umbrellas forskere og derfor sendte Umbrella et hold af deres Umbrella Security Service (USS) ud, for at tilbagebringe viraet. Dette endte i at USS skød forskeren flere gange, hvilket førte til at forskeren der lå på dødens rand, indsprøjtede sig selv med viraet, idet han kendte til dets enestående regenetive egenskaber. Desværre for ham, overtog viraets mutagene egenskaber hans menneskelige form og forvandlede ham til en ustoppelig dræbermutant.

Den nyforvandlede mutant tilintetgjorde USS, der var i besiddelse af de tilbageerobrede T-virus prøver, hvilket førte til at reagensglassene med prøverne tabtes og blev spredt i byens kloaker. T-virussen blev hurtigt spredt gennem hele byen ved hjælp af rotter og der udløstes hurtigt et udbrud på fuld skala. D. 24 september var hele byen i kaos.

Da Umbrella direktører og ledere indser faren, bliver der varslet en fuld evakuation ud af byen. Højtstående i firmaet og primære direktører bliver prioriteret ud af byen først. Ved solopgang d. 25 september, indkaldes den amerikanske hær til at evakuere borgere og til at sætte barikader op langs byens grænser, med henblik på at opretholde en karantæne af byen og at forhindre folk til at komme ind. Militærets ordre lød på kun at opretholde barikaderne og havde derfor ikke tilladelse til at rykke ind i byen og assistere politiet.
For at forhindre national panik, blev resten af landet blot informeret om at der var lækket radioaktivt affald indeni byen, og at dette var grunden til karantænen. Trods barrikader, våben og i nogle tilfælde sprængstoffer, der lagde hele gader i ruiner, fejlede byens politistyrke i deres forsøg på at skabe kontrol i byen og eliminere de store horder af zombier, skabt a T-virussen.



Operation Raccoon City
D. 28 September indsættes to seperate specialstyrke teams, uden kendskab til hinanden, med hver deres kommando og missioner. Delta Team og Echo Six.

Delta Team er en USS enhed, indsendt af Umbrella med formålet at destruere digitale data der forbinder Umbrella til det biologiske udbrud, såvel som at destruere faciliteter og dræbe vidner for at forhindre den amerikanske regering at opsamle yderligere data. Dette inkluderer fx. at slå byens elnet fra og derved forhindre brugen af telefoner.

Echo Six opererer med ordre fra den amerikanske regering og har til opgave at opsamle sensitivt Umbrella data for at påvise deres skyld og hjælpe isolerede overlevende.


Mechanics
Spillet er ikke det typiske Village vs. Werewolf vi er vant til her på boardet, men vil inkludere 3 forskellige fraktioner, uden kendskab til hinanden (man ved derfor heller ikke hvor mange spillere der er i de forskellige hold). 2 onde og 1 indbygger. De to onde er Zombier og USS og det gode indbygger hold er Echo Six.
I tilfælde af at et hold mister alle sine spillere vil dette blive offentliggjort.

For at USS skal vinde, må de eliminere alle Zombierne og enten eliminere alle indbyggerne eller udgøre en klar majoritet (der må heller ikke være nogle powerroller tilbage hos indbygerne der kan forhindre en USS sejr).
For at zombierne kan vinde, må de eliminere alle fra USS og enten eliminere alle indbyggerne eller udgøre en klar majoritet (der må heller ikke være nogle powerroller tilbage hos indbygerne der kan forhindre en zombie sejr).
For at indbyggerne eller Echo Six skal vinde, må de eliminere alle fra USS og alle zombier.
Det er også muligt at der er uafhængige spillere med, der kan have deres egne betingelser for at vinde, eller kan vinde med indbyggerne - Rolebeskrivelserne vil komme med en uddybende forklaring om de pågældene roller.

Zombierne bevæger sig i grupper, så et drab fra denne gruppe må blive udført af mindst 2 medlemmer. Når Night Kill skal indsendes, skal Mutant Zombien vælge hvor mange (og hvilke) medlemmer der skal sendes for at udføre det. Hvis nok Zombier bliver role-blocked, eller på anden vis ikke er istand til at udføre Night Kill (af dem Mutant Zombie vælger for at udføre Night Kill) og der derfor kun er en enkelt Zombie der udfører Night Kill, går drabet altså ikke igennem. I tilfælde af at der kun er 1 Zombie tilbage i spillet, påtager denne sig automatisk den individuelle Survivor rolle (foruden sin egen).

USS spiller som et lidt mere traditionelt ulvehold, de skal dog stadig sende 1 medlem til at udføre Night Kill. Både Zombier og USS vil have en leder, nummereret 1, med alle andre gruppemedlemmer nummereret under. Hvis lederen dør, overtager den næste nummererede (2) dennes lederrolle. Spilleren/spillerne der bliver sendt afsted for at udføre Night Kill, er ikke istand til at bruge deres egen evne den samme nat.


Regler
1. Det er et krav at stemme hver dag, hvis ikke man gør dette tæller det som at stemme på sig selv (dog ikke, hvis man voter no lynch)
2. En stemme skal være skrevet i fed skrift for at gælde. Hvis man ønsker at fjerne sin stemme fra en bestemt spiller, kan man stemme Unvote, ønsker man dog at flytte sin stemme fra en spiller til en anden, er dette ikke nødvendigt. Jeg vil ikke lave stemmeoptællinger løbende, dette kan man selv gøre hvis man ønsker. I tilfælde af stemmelighed vælger jeg tilfældigt en af de valgte til lynch.
3. Der må ikke snakkes/skrives omkring dette spil nogle andre steder end i selve spiltråden. Kun de to onde hold modtager en chat af mig hver, hvori de kan kommunikere.
4. Dag er fra 08:00 - 22:00, hvor man her stemmer for lynch. Nat er fra 22:00-08:00 hvori alle night actions foregår. Deadline for at indsende night actions er kl. 24:00


Potentiel rolleliste
Vær opmærksom på at ikke alle roller der er listet her vil blive benyttet. Der kan være flere af den samme rolle, dog tildelt til forskellige fraktioner, men aldrig flere af den samme rolle indenfor den samme fraktion.

Role-Blocking roller:
- Disse roller forhindrer en anden i at bruge deres rolle.
- Role-blocks træder i kraft i den rækkefølge de indsendes til mig i PM, så det er muligt at Role-blocke en anden Role-blocker. (indsendes PM om dagen, tæller det som at indsende sidst).
- Alle sucessfulde Role-blocks vil blive offentliggjort i spiltråden.
- Role-blockers kan tilhøre alle fraktioner.

Tracking roller:
- Follower kan vælge en spiller at følge og bliver informeret, hvis den spiller besøger en andens hus samme nat.
- Watcher kan vælge at besøge en spillers hus og bliver informeret, om alle andre spillere der besøger huset.
- Insomniac sover sjældent og har derfor 66% chance for at opdage om nogen besøgte hans hus den pågældende nat.
- Alle Tracking roller foregår på samme tid, så det er muligt at tracke en anden tracker.
- Hunter er en passiv rolle, men han har en radar der kan spore Zombier om morgenen; 50% chance for at radaren ikke virker. Hvis radaren virker er der 50% chance for at den leder Hunteren til et hus der er blevet besøgt at Zombier (tilfældigt udvalgt af alle husene der blev besøgt af Zombier den pågældende runde). Og 50 % chance for at lede Hunteren hen til et hus hvor en Zombie bor (tilfældigt udvalgt af alle Zombier der forlod deres hus den pågældende runde). Hunteren kan ikke blive tracket af andre trackere.
- Trackerfund vil ikke blive offentliggjort i spiltråden.
- Alle Tracking roller hører til Echo Six og derved indbyggerne.

Peeking roller
- Role Cop får en peeked spillers rolletype at vide (Role-Blocker, Tracker, Peeker, Protector, Killer, Healer, eller Andre), men ikke deres fraktion. Role Cop kan tilhøre alle fraktioner. Killers (Hunk, Mutant Zombie eller Vigilante) vil blive vist som ''Andre'' for Role Cop indtil de har udført et drab (En fraktionsleder der sender nogen ud for at udføre Night Kill, tæller ikke som et drab i denne sammenhæng).
- Normal Cop får at vide om en peeked spiller er USS eller ikke USS. Normal Cop kan kun tilhøre Echo Six eller Zombierne.
- Seer får at vide om en peeked spiller er Zombie eller ikke Zombie. Seer kan kun tilhøre Echo Six eller USS.
- Normal Cop og Seer kan ikke peeke Killer roller der endnu ikke har udført et drab og disse vil derfor blive vist som respektivt ikke USS og ikke Zombie.
- Peekingfund vil ikke blive offentliggjort i spiltråden.

Protecting roller:
- Protections bliver ikke offentliggjort i spiltråden, medmindre de har en betydning for et kill. Det offentliggøres derved sammen med det oprindelige offer for drabet, sammen med anden relevant information.
- Bodyguard kan beskytte en spiller fra et USS drab, og ofrer derved sit eget liv.
- Elite Bodyguard kan beskytte en spiller fra et USS drab, og ofrer derved sit eget liv. Han dræber desuden også den USS spiller der er sendt afsted for at udføre drabet (medmindre det er Hunk).
- Guardian kan beskytte en spiller fra Zombiernes Night Kill. Hvis 2 Zombier angriber, dræber Guardian den lavest nummererede (svageste) og den anden Zombie undslipper. Hvis 3+ Zombier angriber, dræber Guardian den svageste, men bliver selv dræbt af de 2 andre Zombier, hvorefter de to overlevende Zombier forlader stedet uden at dræbe det oprindelige Night Kill.
- Herbalist kan hver nat sprede urter på døren til en spiller der skræmmer Zombier væk den pågældende nat (og er den eneste Protector der kan beskytte sig selv, men kun hver anden nat). - Urterne er dødbringende for den svageste Zombie (laveste nummererede) der besøger huset, men hvis 3+ Zombier angriber vil drabet stadig fuldføres.
- Alle de beskyttende roller hører til Echo Six.

Killing roller:
- Hunk og Mutant Zombie kan bestemme hvem fra deres fraktion der skal udføre Night Kills (flere detaljer er forklaret i afsnittet om Mechanics).
- Vigilante vil gerne hjælpe med at holde byen sikker og er derfor i stand til at udføre et drab hver nat. Kan kun være Echo Six.
- Hvert drab bliver offentliggjort i spiltråden på en eller anden måde, men der vil ikke nødvendigvis stå hvem drabsmanden var.
- På samme måde som Role-blocks, vil drab blive udført i den rækkefølge de bliver sendt til mig i PM på, så det er muligt at dræbe en anden Killer. (indsendes PM om dagen, tæller det som at indsende sidst).

Healing roller:
- Ingen healere kan redde dem selv.
- Healings bliver ikke offentliggjort i spiltråden, medmindre de har indflydelse på en dræbende handling.
- Doctor kan vælge en spiller hver nat, og hvis den spiller bliver dræbt af USS, overlever spilleren.
- Priest kan vælge en spiller hver nat, og hvis den spiller bliver dræbt af Zombierne, overlever spilleren.
- Master Healer kan vælge en spiller hver nat, og kan redde denne spiller fra både Zombie og USS drab (men kan ikke redde spilleren, hvis både USS og Zombierne angriber på samme nat).
- Alle Healer roller hører til Echo Six.

Andre roller:
- Mortician er en passiv rolle, der tillader at døde spilleres fraktion bliver offentliggjort når de dør (Echo Six, USS, Zombie eller uafhængig). Hvis Mortician dør, vil der ikke bliver offentliggjort hvilken fraktion døde spillere tilhører.
- Psychic kan hver nat vælge om han vil fokusere på de resterende USS medlemmer eller Zombier, og bliver derefter fortalt hvor mange der er tilbage i den pågældende fraktion når dagen starter igen. Denne rolle kan kun tilhøre Echo Six.
- Survivor skal overleve indtil spillet er vundet, de er uafhængige, men vinder når Echo Six vinder (hvis den sidste tilbageværende Zombie bliver Survivor, vil personen bliver erklæret vinder ved spillets slut, men spillet fortsætter da Echo Six kun kan vinde når den sidste Zombie er dræbt.)
- Vanilla (ingen speciel rolle). Kan tilhøre alle fraktioner.


Rækkefølge af Night Actions
Lynch
Role-Blocker
Tracker, minus Hunter (kan selfølgelig godt tracke en Role-blocker, hvis de ikke selv blockes)
Peeker
Protector
Killer
Healer
Hunter (Hvis denne er med)
Psychic (Hvis denne er med)


Deltagere (17/21):
Niller_
Desler
Båttibilter
FNG
Viggoermig
andreas7074
darkthrone
Francho
Valeurvaleur
DonLauge
Doctor Manhattan
TheGunShow
Mharritz
Canon
Unibrew
Toostrong
DEA
Sidst rettet af Chayen 23. jun 2014, 13:57, rettet i alt 29 gange.
Chayen Daniel Kashi
Fysioterapeut.
Brugeravatar
 
Reputation point: 90
 
Indlæg: 4455
Tilmeldt: 13. nov 2007, 18:16
Geografisk sted: Lørenskog, Norge
 
Træner her: Fitness World - Holstebro
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 155.00
- Squat: 190.00
- Dødløft: 240.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



FIRST!!!

Top notch tema igen. Men ikke lidt dumt med så stor et antal deltager, når det stadig er eksamens periode? Tror ikke alle er helt færdige til start.
Brugeravatar
 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 979
Tilmeldt: 11. apr 2012, 11:47
 
Træner her: Fitness World Kolding
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 10.00
- Squat: 110.00
- Dødløft: 155.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Niller_ skrev:FIRST!!!

Top notch tema igen. Men ikke lidt dumt med så stor et antal deltager, når det stadig er eksamens periode? Tror ikke alle er helt færdige til start.

Bare et øvre loft.
Spillet kræver dog lidt deltagere for at det bliver sjovt, da der skal laves 3 hold :)
Chayen Daniel Kashi
Fysioterapeut.
Brugeravatar
 
Reputation point: 90
 
Indlæg: 4455
Tilmeldt: 13. nov 2007, 18:16
Geografisk sted: Lørenskog, Norge
 
Træner her: Fitness World - Holstebro
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 155.00
- Squat: 190.00
- Dødløft: 240.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Har sommerferie, så er 100 % in. :dance:
 
Reputation point: 20
 
Indlæg: 500
Tilmeldt: 5. feb 2012, 17:53
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Fedt tema, er selvfølgeligt in :D Håber folk vil give det et skud, hvis der sidder nogen nye der ude.
Brugeravatar
 
Reputation point: 65
 
Indlæg: 1055
Tilmeldt: 25. maj 2013, 21:47
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Virker lidt forvirrende med alle de nye aspekter i spillet, men vil da gerne give det et skud. IN.
Veni, vidi, vici
Brugeravatar
 
Reputation point: 45
 
Indlæg: 682
Tilmeldt: 28. nov 2012, 13:19
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Selvfølgelig
Der findes ingen uinteressante ting, kun uinteresserede mennesker.
Brugeravatar
 
Reputation point: 35
 
Indlæg: 814
Tilmeldt: 9. sep 2011, 10:26
 
Styrkeliste
- Dødløft: 110.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



JAER!
 
Reputation point: 232
 
Indlæg: 5111
Tilmeldt: 26. okt 2012, 16:46
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 102.50
- Squat: 210.00
- Dødløft: 220.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Hvornår starter spillet?
Brugeravatar
 
Reputation point: 90
 
Indlæg: 1259
Tilmeldt: 18. apr 2013, 19:57
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 152.50
- Squat: 202.50
- Dødløft: 227.50
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



darkthrone skrev:Hvornår starter spillet?

Næste mandag. d. 23 juni. Vi skal dog helst nå op på et vist antal deltagere for at det kan blive succesfyldt. Spillet er trods alt en kendelse komplekst :)
Chayen Daniel Kashi
Fysioterapeut.
Brugeravatar
 
Reputation point: 90
 
Indlæg: 4455
Tilmeldt: 13. nov 2007, 18:16
Geografisk sted: Lørenskog, Norge
 
Træner her: Fitness World - Holstebro
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 155.00
- Squat: 190.00
- Dødløft: 240.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Chayen skrev:
darkthrone skrev:Hvornår starter spillet?

Næste mandag. d. 23 juni. Vi skal dog helst nå op på et vist antal deltagere for at det kan blive succesfyldt. Spillet er trods alt en kendelse komplekst :)


Så er jeg færdig med mine eksamener der. Men jeg skal røv meget den uge. Hvis der kan leves med et lidt tvivlsomt aktivitetsniveau er jeg på, hvis ikke kan jeg agere sub. Er nemlig ikke helt klar over hvor presset det bliver i næste uge :) Ellers spændende set-up!
Brugeravatar
 
Reputation point: 90
 
Indlæg: 1259
Tilmeldt: 18. apr 2013, 19:57
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 152.50
- Squat: 202.50
- Dødløft: 227.50
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Det virker måske liiiiiiige vildt nok med alle de roller. På nuværende tidspunkt er jeg ikke klar på det.
 
Reputation point: 115
 
Indlæg: 2901
Tilmeldt: 11. mar 2013, 10:56
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



DonLauge skrev:Det virker måske liiiiiiige vildt nok med alle de roller. På nuværende tidspunkt er jeg ikke klar på det.

Det er potentielle roller, og mange af dem vil derfor ikke indgå ;)
Chayen Daniel Kashi
Fysioterapeut.
Brugeravatar
 
Reputation point: 90
 
Indlæg: 4455
Tilmeldt: 13. nov 2007, 18:16
Geografisk sted: Lørenskog, Norge
 
Træner her: Fitness World - Holstebro
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 155.00
- Squat: 190.00
- Dødløft: 240.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Ho leee sheeit det ser overdrevet ud, men har sommerferie fra torsdag så er 100% på :)
Brugeravatar
 
Reputation point: 55
 
Indlæg: 1300
Tilmeldt: 26. nov 2013, 14:02
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 100.00
- Squat: 130.00
- Dødløft: 160.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



DonLauge skrev:Det virker måske liiiiiiige vildt nok med alle de roller. På nuværende tidspunkt er jeg ikke klar på det.


Kom så Don. Du vil jo gerne :D
Brugeravatar
 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 979
Tilmeldt: 11. apr 2012, 11:47
 
Træner her: Fitness World Kolding
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 10.00
- Squat: 110.00
- Dødløft: 155.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Projekteksamen overstået i morgen, VillaValeur er klar.

Vil dog med det samme sige at jeg ikke fatter bjælde af halvdelen af de mechanics der er postet, men regner som altid med at vinde på talent/karisma, eller at blive carriet til et win af langt klogere mennesker end mig selv.
Brugeravatar
Moderator
 
Reputation point: 222
 
Indlæg: 1367
Tilmeldt: 22. dec 2011, 15:30
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Niller_ skrev:
DonLauge skrev:Det virker måske liiiiiiige vildt nok med alle de roller. På nuværende tidspunkt er jeg ikke klar på det.


Kom så Don. Du vil jo gerne :D


Kun fordi jeg skal flytte i lejlighed nu her så :lol:

GAME ON
 
Reputation point: 115
 
Indlæg: 2901
Tilmeldt: 11. mar 2013, 10:56
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Der er spil igang på PN lige nu. Vil gøre lidt reklame for dette spil, når vi er færdige, så burde der komme et par "IN"'s :)
Brugeravatar
 
Reputation point: 65
 
Indlæg: 1055
Tilmeldt: 25. maj 2013, 21:47
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Bump, halvvejs i tilmeldingerne. Plads til 11 spillere mere. lokke lokke :D
Chayen Daniel Kashi
Fysioterapeut.
Brugeravatar
 
Reputation point: 90
 
Indlæg: 4455
Tilmeldt: 13. nov 2007, 18:16
Geografisk sted: Lørenskog, Norge
 
Træner her: Fitness World - Holstebro
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 155.00
- Squat: 190.00
- Dødløft: 240.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Chayen skrev:Bump, halvvejs i tilmeldingerne. Plads til 11 spillere mere. lokke lokke :D

Jeg bliver nødt til at melde afbud.
Jeg bliver student tirsdag og har derfor ikke den nødvendige tid til rådighed.
Godt spil til jer alle og må de bedste ulve vinde :wink:
Brugeravatar
 
Reputation point: 50
 
Indlæg: 1130
Tilmeldt: 12. mar 2010, 16:20
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 135.00
- Dødløft: 150.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Jeg deltager gerne. Jeg må dog advare om, at jeg ikke har super meget tid alle dagene. Så hvis det er et problem kan jeg ej deltage.
De vil ha' skulderklap, giv dem noget jantelov
Tag bøffen fra dem, giv dem noget Jaka Bov
Brugeravatar
 
Reputation point: 50
 
Indlæg: 352
Tilmeldt: 13. maj 2014, 19:36
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Aurum skrev:Jeg deltager gerne. Jeg må dog advare om, at jeg ikke har super meget tid alle dagene.

JAAAAAAA. EN NY VEN!
 
Reputation point: 232
 
Indlæg: 5111
Tilmeldt: 26. okt 2012, 16:46
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 102.50
- Squat: 210.00
- Dødløft: 220.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Bump :mrgreen: Lige et part stykker mere, det ville være fedt!
Brugeravatar
 
Reputation point: 65
 
Indlæg: 1055
Tilmeldt: 25. maj 2013, 21:47
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Du har virkelig lagt noget arbejde i historier og roller mm. Det skal du have stor ros for. Jeg er sikker på, det bliver et spændende spil.

Dog er jeg så snot forvirret over alle roller. Jeg kan slet ikke læse det færdig uden at sidde blank efter.

Zombie vs USS vs Echo
RoleBlockers
Follower
Watcger
Insomniac
Hunter
Role Cop
Normal Cop
Seer
Hunk
Mutant Zombie
Vigilante
Serial Killer
Docter
Priest
Master Healer
Absorber
Mortician
Psychic
Survivor
Grudge-bearer
Mayor
Town Drunk
Vanilla

Jeg kan ikke sætte mig ind i spillet med alle disse forskellige vinkler, roller, muligheder.
50% skal sies fra, ellers er jeg ikke med. Har glemt halvdelen af spillet, før jeg har læst introen færdig.
Det er virkelig ikke for at pille dit spil ned. Det er bare fuldstændig vanvittigt.
 
Reputation point: 115
 
Indlæg: 2901
Tilmeldt: 11. mar 2013, 10:56
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Don, så skulle du se ww finalerne. Der havde hver spiller en speciel rolle.
Brugeravatar
 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 979
Tilmeldt: 11. apr 2012, 11:47
 
Træner her: Fitness World Kolding
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 10.00
- Squat: 110.00
- Dødløft: 155.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Niller_ skrev:Don, så skulle du se ww finalerne. Der havde hver spiller en speciel rolle.


Vi kan da prøve. Er bare lidt skeptisk. Måske jeg tager fejl :)
 
Reputation point: 115
 
Indlæg: 2901
Tilmeldt: 11. mar 2013, 10:56
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



JEG VIL HAVE HÆVN! Lige tabt et spil, så kom ind i kampen folkens. Jeg vil have hævn og jeg vil se blod! MASSER!
Brugeravatar
 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 979
Tilmeldt: 11. apr 2012, 11:47
 
Træner her: Fitness World Kolding
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 10.00
- Squat: 110.00
- Dødløft: 155.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Jeg må erkende, at jeg ikke har mulighed for at deltage alligevel. Jeg har stort set ingen fritid mandag og tirsdag, hvorfor det bliver noget svært.
De vil ha' skulderklap, giv dem noget jantelov
Tag bøffen fra dem, giv dem noget Jaka Bov
Brugeravatar
 
Reputation point: 50
 
Indlæg: 352
Tilmeldt: 13. maj 2014, 19:36
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Ser ikke ud til vi kan få nok spillere. Måske den skulle skubbes +3 dage eller lidt mere?
Brugeravatar
 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 979
Tilmeldt: 11. apr 2012, 11:47
 
Træner her: Fitness World Kolding
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 10.00
- Squat: 110.00
- Dødløft: 155.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



@DonLauge, laver lige en kort oversigt over alle roller og i hvilke fraktioner de kan inkludere i. Det er jo som sagt en potentiel rolleliste, så en stor del af rollerne vil slet ikke indgå og derved undgår vi at alle villas bare kan claime :)
Håber du stadig vil være med ;)

Role-Blocking roller:
Role-blocker Echo Six - Zombier - USS

Tracking roller:
Follower Echo Six
Watcher Echo Six
Insomniac Echo Six
Hunter Echo Six

Peeking roller
Role Cop Echo Six - Zombier - USS
Normal Cop Echo Six - Zombier
Seer Echo Six - USS

Protecting roller:
Bodyguard Echo Six
Elite Bodyguard Echo Six
Guardian Echo Six
Herbalist Echo Six

Killing roller:
Hunk Leder af USS
Mutant Zombie Leder af Zombierne
Vigilante Echo Six
Serial Killer

Healing roller:
Doctor Echo Six
Priest Echo Six
Master Healer Echo Six

Andre roller:
Absorber Zombier - USS
Mortician Echo Six
Psychic Echo Six
Survivor
Grudge-Bearer
Mayor Echo Six - Zombier - USS
Town Drunk Echo Six - Zombier - USS
Vanilla Echo Six - Zombier - USS



@Niller_, ja det bliver måske nødvendigt. P.t. er vi 11 spillere, hvilket jeg synes er for lidt til et spil på denne størelse :)
Vil gerne op oå minimum 15 spillere. Hvis der altså ikke når at tilmelde sig 4 spillere mere inden mandag, bliver jeg nødt til at forlænge.
Chayen Daniel Kashi
Fysioterapeut.
Brugeravatar
 
Reputation point: 90
 
Indlæg: 4455
Tilmeldt: 13. nov 2007, 18:16
Geografisk sted: Lørenskog, Norge
 
Træner her: Fitness World - Holstebro
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 155.00
- Squat: 190.00
- Dødløft: 240.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan


Næste

Tilbage til Off topic




Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 278 gæster