Bruger login







Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 65717 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er peinoin

Vores medlemmer har i alt skrevet 2049581 indlæg i 100422 emner

2 nye indlæg i dag


Online
I alt: 1352
Medlemmer: 2
Skjulte: 0
Gæster: 1350

Følg bodybuilding.dk på

Koge kyllingefilet?

Udskriv emne


Kosten og dens betydning for optimale resultater

Tilbage til Kost & kosttilskud





Ville gerne prøve at koge min kyllingefilet, men jeg kan ikke finde vejledning nogen steder.

I alle opskrifter med kogt kylling jeg har kunne finde antages det at man ved det.
Altså, ca. hvor lang tid og hvordan kan man se om det er færdigt?
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 757
Tilmeldt: 27. apr 2009, 16:22
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 180.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Du kan mærke på om den er færdig, men vil du bare komme en kyllingefilét ned i noget kogende vand? Ikke noget med at brune den af først og komme den i noget sovs af en art og ind i ovnen eller noget?

Bare kogende vand? :afraid:

Det jeg prøver at sige er, at det ikke er anbefalet-værdig --> Derimod en hel kylling, så snakker vi :)
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 1272
Tilmeldt: 1. maj 2006, 18:59
Geografisk sted: Esbjerg.
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 95.00
- Squat: 105.00
- Dødløft: 140.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



personligt synes jeg man får det bedste resultat hvis man skærer den i strimler/tern inden.
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 3836
Tilmeldt: 18. sep 2007, 21:14
Geografisk sted: 2500
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Er det ikke kogt kyllingefilet, der bruges til den berømte/berygtede Poundstone shake?

Men ok, den ville jeg også nødig smage.
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 308
Tilmeldt: 6. sep 2009, 16:02
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Har lige prøvet at smide 4 kyllingefileter (ca. 1 kg) og kogt dem i en halv time.

Er ret overrasket hvor gode de faktisk er.
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 757
Tilmeldt: 27. apr 2009, 16:22
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 180.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Frem med stegetermometeret. De burde være færdige når kernetemperaturen er over 75 grader
bwahaha
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 1108
Tilmeldt: 25. mar 2008, 12:16
Geografisk sted: Randers
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



En kyllingefilet vil typisk tage 10-15 minutter om at pochere. Den bedste "kogetemperatur" ligger på mellem 80 og 95 grader. Så bevarer kødet imo bedre sin saft og kraft. Dvs når væsken i gryden koger, skruer du ned og lader kødet simre færdigt. Tilsæt lidt koldt vand, hvis det koger op! Gryden skal passe til kødstykket. En kyllingefilet er derfor nem at lave i en lille kasserolle. Du kan jo tilsætte krydderier og urter til kogevandet hvis der ønskes mere smag. Alternativt kan du pochere i tomatsauce. Kylling kan du tjekke om er færdigt ved at stikke en kødnål ind på det tykkeste sted og se om der kommer klar saft ud. En hel kylling (1,5 kg) tager ca 35-45 minutter, tjek ved at stikke ved låret...
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 949
Tilmeldt: 2. sep 2008, 22:32
 
Træner her: WT Center
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



MMS357 skrev:Er det ikke kogt kyllingefilet, der bruges til den berømte/berygtede Poundstone shake?

Men ok, den ville jeg også nødig smage.


Rigth on. Jeg har smagt omtalte shake, det gør jeg ikke igen foreløbig. Den er kun for Marsmænd og rene galninge, og selvfølgelig Derek Poundstone..



.. tilsidst i videoen demonstrerer han hvordan man tilbereder omtalte shake, try one - those who dare!

:sick:


Men ingen tvivl om at shaken er effektiv.
.. eat, drink, fornicate, defecate, dream, dance, die.
Brugeravatar

 
Reputation point: 1244
 
Indlæg: 11519
Tilmeldt: 27. jan 2010, 01:10
Geografisk sted: The Perimeter
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Jeg koger tit kylling som jeg har haft i fryseren. Direkte ned i vandet med noget salt og så en 40 minutters tid... fint og hurtigt og lige sammen med nogle skiver rugbrød
En blind viking med influenza kan smadre omkring 850 vegetarer
Billede
Bodyman,Bodylab
Brugeravatar
 
Reputation point: 650
 
Indlæg: 25731
Tilmeldt: 12. maj 2007, 09:47
Geografisk sted: Hvidovre
 
Træner her: Workout & Fitness club
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (18)
Kostplan: Vis kostplan



Tilbage til Kost & kosttilskud




Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 48 gæster



cron