Bruger login







Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 65701 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er peinoin

Vores medlemmer har i alt skrevet 2049575 indlæg i 100422 emner

0 nye indlæg i dag


Online
I alt: 727
Medlemmer: 3
Skjulte: 0
Gæster: 724

Følg bodybuilding.dk på

HARD TIME - OR PRIME TIME! DOUBLE TROUBLE

Udskriv emne


Opret en logbog og lad andre følge din træning

Tilbage til Logbog





A Menace To Chicken skrev:Sidst jeg handlede i Super Hest herhjemme i mit hood, slammede jeg hovedet hårdt ned i en hindbærroulade og knuste nogle af de der hårde marengs-kys (det hedder de sgu') mellem fingrene. En lille dreng betragtede mig nervøst, jeg tænkte kærligt på Big Shooter og frydede mig.

LOL! Super HEST, fuck hvor nice, den vil jeg huske.
Go fuck yourself.
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 2599
Tilmeldt: 1. apr 2009, 21:50
Geografisk sted: Odense
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 177.50
- Squat: 215.00
- Dødløft: 257.50
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



sWolegren skrev:
A Menace To Chicken skrev:Sidst jeg handlede i Super Hest herhjemme i mit hood, slammede jeg hovedet hårdt ned i en hindbærroulade og knuste nogle af de der hårde marengs-kys (det hedder de sgu') mellem fingrene. En lille dreng betragtede mig nervøst, jeg tænkte kærligt på Big Shooter og frydede mig.

LOL! Super HEST, fuck hvor nice, den vil jeg huske.


.. nårh, ja. Din kæreste. SuperPigeHest.


Blandt de mere indforståede omtales butikken også som Verner Best, men det kræver lidt historieforståelse at værdsætte.
.. eat, drink, fornicate, defecate, dream, dance, die.
Brugeravatar

 
Reputation point: 1244
 
Indlæg: 11519
Tilmeldt: 27. jan 2010, 01:10
Geografisk sted: The Perimeter
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Billede

I dag stod jeg op, og gik ikke i seng igen. Jeg tog til træning med lillebror Bob. "JUHUUUU!" som han siger. Tidligere på dagen drøftede vi Bobs jakke. Lad mig fortælle jer om hans jakke: Til at starte med syntes jeg den var meget sød. Sådan lidt "spejderagtig" og en sød, lidt nørdet grøn farve. Jeg syntes det var en hyggelig jakke. Men som tiden er gået har jeg fået et andet forhold til den, og den er nu ikke længere i min favør. Jeg har fortalt Bob, at jeg gerne vil rive den i stykker og brænde den. Det seneste nye er, at den skal sprænges i luften. Så der må vi lige lægge hovedet i blød mht. fremgangsmåden.
De små 7000 kcal jeg ligger på synes at gøre mig en anelse letargisk, og så alligevel ikke. Det er mere sådan at dagen suser afsted, da der ikke er tid til noget som helst andet end træning og mad i ansigtet. Værd at have in mente at de fleste "pro"s der ligger på det niveau af energiindtag tilmed har appetitstimuleringen som PEDs giver, hvad jeg er foruden.
I dag kørte jeg god gammeldags 5x5. Først i seated BTN presses med smalt greb og til trapz, 75 kg og 4 sek exc. Det er en øvelse hvor en langsom excentrisk forekommer indiceret. Dernæst seated supinated DB curls, 5x5 med 36 kg og 4 sek exc. Venstre brachioradialias og brachialis synes medtaget. Det er ikke værre end massage og lidt deload kan klare det omend jeg gerne vil curle 37 næste uge, så måske det bare bliver ved massagen. Jeg rundede træningen af med lidt alm. siddende skulderpres med 35 kg DBs.
Om aftenen kørte jeg dropsets i CG bench og barbell extensions samt barbell curls. Gode, gamle barbell curls. Da jeg startede med at træne i sin tid kunne jeg ikke barbell curle 20-25 kg uden mine håndled gjorde ondt. "Av av av!" Jeg kan huske at 30-35 kg var ret tungt i en periode. 40 kg krævede udtalt cheat. Jeg kan huske jeg fint kunne håndtere 35 kg ok og så prøvede 40 og måtte virkelig cheate bare for at få to reps. Og mine underarme blev voldsomt inflammeret. Nogle måneder efter lavede jeg en 1rm i military press på ~63 kg, som var voldsomt tung.
Bob kørte 20 rep squats her til aften. 20 x 134. Jeg kan mærke jeg bliver høj på hans vegne under hans sæt. Mit heart beat tager til og jeg tager tungere vejrtrækninger som laver jeg sættet selv.
Jeg har gået og været lidt ked af det på det seneste, og fået lidt tårer i øjnene. Det skyldes at jeg har set filmen Legends of the Fall.
You can put 10 pounds of muscle a year on, so when I'm 50 I'll weigh 500 pounds. I'll be the freak of the week.

http://www.supertraining.dk.
http://www.instagram.com/simonsupertrainer
Brugeravatar
 
Reputation point: 2314
 
Indlæg: 7369
Tilmeldt: 10. jan 2009, 15:25
Geografisk sted: Island of Simonia
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 82.50
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



SandyFrink skrev:.... Det er mere sådan at dagen suser afsted, da der ikke er tid til noget som helst andet end træning og mad i ansigtet.

Er det tilnærmelsesvist sådan det forholder sig?
- Eller er der totalt fravær af samlever, job, samt evt. uddannelse? Spørger formentlig retorisk hvad angår samlever.
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 45
Tilmeldt: 3. jul 2012, 02:33
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Synes vi mangler en video i denne log. Thoracic kyphosis min bare ...


Brugeravatar
 
Reputation point: 105
 
Indlæg: 1228
Tilmeldt: 12. okt 2009, 10:57
 
Træner her: VK49
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 25.00
- Squat: 50.00
- Dødløft: 75.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Hej Sandy

Hvad synes du om Joe Frazier og hans træningstøj? Var det ikke noget for dig?

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=NbzkJZrfIYo[/youtube]

ps. jeg kan tilsyneladende ikke linke ting fra youtube
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 9549
Tilmeldt: 15. dec 2007, 01:49
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 1.00
- Squat: 2.00
- Dødløft: 3.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Fatboy skrev:Hej Sandy

Hvad synes du om Joe Frazier og hans træningstøj? Var det ikke noget for dig?

ps. jeg kan tilsyneladende ikke linke ting fra youtube

Bum
Brugeravatar
 
Reputation point: 15
 
Indlæg: 1473
Tilmeldt: 20. apr 2009, 20:37
Geografisk sted: 7100 Vejle
 
Træner her: DGI Huset i Vejle
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Billede

Ladies...children...sheep! Some people call me a terrorist. I consider myself a teacher.

En masse træninger, en del af dem med Lillebror Bob. Jeg sluttede forrige blok af med 4-5ere med 37½ i seated DB curls og 4 sek excentrisk. Venstre armflexor er dog en anelse medtaget. Proneret træning irriterer det dog mere end supineret træning gør det. Og 4ere på 78 i seated BTN presses med samme tempo. Jeg har sågar kørt den forbudte øvelse pullovers. Jeg skal redegøre for dens applikation: Om end der i flere henseende er tale om en inferør lorteøvelse, så har den nogle funktioner. Først, high-rep udtræning af lats. Sekundært, og sammen med punkt et, som brug i circuit træning. Og tredje, for øget OH mobilitet.
En eller anden beboer begyndte forleden at bore og hamre kl 8 en lørdag morgen. Som jeg kunne forstå startede det faktisk 7, men min bjørnesøvn indrømmede mig en times ekstra hvile. Hvis jeg havde haft en knap så vedkommende person der larmede blev slået ihjel ved et tryk på den, så tror jeg jeg havde gjort det. Jeg hang så et sobert, formelt opslag op med opfodring til nattero, hvor en beboer som reaktion skrev BØSSE på det. Jeg har langt hen ad vejen intellektuelt forstået, at der ganske enkelt findes mange mennesker som er at sidestille med affald. Det hænder dog stadig, at jeg kan blive en lille smule overrasket når jeg ser konkrete eksempler på denne vis. Tænk at ens hjernemasse kan være så underudviklet, at det er på det niveau man navigerer. Jeg gad godt prøve i 5-10 minutter at "se verden som de ser den". Jeg tror man ville være mind blown over den fuldstændigt forskruede optik man ville blive bekendt med. En verden hvor en centimer er et kg og man ikke forstår hvad folk siger med mindre det er babysprog og hvor folk svæver rundt udenfor på flyvende tæpper. Apropos knappen, hvis der var en for vedkommende der skrev det på opslaget, så tror jeg også jeg ville trykke.
Poul kommenterede i dag at jeg bagfra ligner noget fra en Musclehedz cartoon og det var en bedrift clean. Poul så meget hyggelig ud i dag. Ikke i kraft af sit tøj, som sådan, men bare fordi han er Poul - Poul er så hyggelig. Han var også sød at række mig nogle DBs til skulderpres efter en omgang waveloaded paused BTN presses.
Jeg har gedigne DOMS og inflammerede SI led efter gårdagens seated goodmornings, 5 x 5 med 115 kg og min vanlige vanvids-ROM hvor jeg er nede at kysse bænken. Næste uge påtænker jeg skal være 120 i samme øvelse. Lad os håbe BIG J er der til at vimse rundt og være hyggelig. Der er bare noget over Big J. Jeg havde min honeymonsterudklædning på. En stor, gul trøje og gule tights og sorte strømper. Kodeordet var: gul.
I dag efter anden træning kl 23 mens vi sundede os sagde Bob "Jeg er træt" hvortil jeg svarede "Jeg er massiv."
Forleden sagde jeg til Shanto at jeg nogen gange går og glæder mig til at dø. Der var en pige til træning som jeg kendte fra studiet. Vi har begge haft medieret og den samme elendige underviser som jeg klagede åbenlyst over, hvilket betød underviseren hadede mig. Jeg fortalte hende at mit studie havde været én stor omgang venstrehåndsarbejde. Men det hører jo så meget til historien at jeg er venstrehåndet. Det kan I så tænke lidt over. Jeg har aldrig nogensinde, trods et utal af eksamener og hjemmeopgaver og forpligtelser - ikke så meget som én eneste gang - misset hverken en træning eller et måltid. Det høje cortisolniveau som eksamen medfører har dog betydet jeg har brækket mig, men så drukket det igen, så der er teknisk set ikke misset noget måltid.
Lad os alle sammen lægge os til at sove, for evigt.
You can put 10 pounds of muscle a year on, so when I'm 50 I'll weigh 500 pounds. I'll be the freak of the week.

http://www.supertraining.dk.
http://www.instagram.com/simonsupertrainer
Brugeravatar
 
Reputation point: 2314
 
Indlæg: 7369
Tilmeldt: 10. jan 2009, 15:25
Geografisk sted: Island of Simonia
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 82.50
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Billede


Irritationen i venstre biceps/brachialishæftning synes på retræte. Chin-ups har været udelukket - eccentrics only reps dog problemfrie - mens barbell curls påfaldende nok ikke har generet. DB rows heller ikke. Det hører med til historien de ikke har været cheated, hvilket ville være et ret vovet koncept. Mine biceps forekommer usædvanligt massive disse dage. Jeg vurderer at der er sket en superkompensering følgende alle de seated DB curls mv. som bidrog til problematikken til at starte med. Sjovt nok var det noget så let som 13 kg pronated curls der startede det oprindeligt og problemet migrerede så til andre øvelser.
Lillebror Bob masserede min ryg i dag. Med masserede mener jeg jeg lå med ryggen opad og så kørte han sin albue rundt oven i min ryg på alt der var ømt. Det er som om jeg havde en muskelpukkel af myoser og fibrøst, hypertont væv som han kunne smutte mod skeletstrukturen igen og igen. Det er en god smerte. Jeg fortalte Bob at smerten er ens eneste sande ven. Den ændrer aldrig ansigt. Smerte kan man altid stole på. På det seneste har jeg analyseret Bob. Fx forklarede jeg ham hvordan han minder om min fætters nu døde golden retriever, hvordan dens pels og hans hår, eller dun som jeg kalder det, idet han er en stor gås, ligner hinanden. Jeg viste også ved at tage fat med hænderne hvor store æblekinder han har. Forleden inspicerede jeg hans dun og kan bekræfte at han forsat ikke har lus. I dag lå jeg og prikkede til hans ansigt med min finger og studsede over hvor mange rynker han trods sin unge alder dog har. Apropos træningsfanatisme så er Big Casino ude på et skråplan. Træningen er ved at tage overhånd og det er kun et spørgsmål om tid før han koger over. Jeg kastede en bananskræl på ham forleden, hvilket gav anledning til morskab. Jeg sad efterfølgende og kom med lidt bud på hvordan vi alle skal dø, hvem af os der vil dø af kræft osv. Big Casino, fortalte jeg, vil nok dø af hjertesygdom.
Jeg købte ind efter træning i dag, og skulle bruge nogle æg. Så står der en knægt, 18 år, foran alle æggene med kølelågen holdt åben ed at den støtter mod hans ryg. Så åbner jeg for den og rækker ind og tager en bakke æg. Så lukker jeg kølelågen i ham "Haha, nu er du færdig!" og trykker lidt til og åbner og lukker så døren nogle gange ind i ryggen på ham mens jeg griner.
Jeg drak forleden for første gang i mit liv kaffe. Jeg havde aldrig så meget som smagt kaffe før forrige uge. Så så jeg Hitchcockfilmen med min guuurlfrieeend. Anthony Hopkins er en actor's actor. Hvor mange unge mennesker i dag tror I kender til Laurence Olivier? Laurence Olivier foretrak vist teater mere end filmmediet. Det samme med Al Pacino. Påfaldende, deres geni taget i betragtning.
Forleden kørte jeg slow 5ere på 130 i seated GMs med kiss-the-bench ROM og i dag 5x5 med 130 i standing GM. Bums kørte holistic quad training og Jadani kørte lidt rev grip bench. Sjældent kører jeg egentligt DB skulderpres men kørte nogle reps med 50 kg og 4 sec negatives efter min egentlige skuldertræning som var 6 sæt waveloaded BTN presses i 6-4-2 rep facon.
You can put 10 pounds of muscle a year on, so when I'm 50 I'll weigh 500 pounds. I'll be the freak of the week.

http://www.supertraining.dk.
http://www.instagram.com/simonsupertrainer
Brugeravatar
 
Reputation point: 2314
 
Indlæg: 7369
Tilmeldt: 10. jan 2009, 15:25
Geografisk sted: Island of Simonia
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 82.50
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Jeg kommer af dage pga. tarmkræft eller en ulykke.
A Menace To Chicken skrev:Bortset fra det har jeg installeret en 250W pære ude på lokummet, så jeg bedre inspicere både nye gains og min afføring i ordentligt lys.
Brugeravatar
 
Reputation point: 5
 
Indlæg: 1752
Tilmeldt: 24. jul 2008, 16:20
Geografisk sted: 2300 Kebab
 
Træner her: AK Thor
IK 99
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Limits like fears is often just an illusion.
Brugeravatar
 
Reputation point: 55
 
Indlæg: 1379
Tilmeldt: 15. jan 2010, 00:14
Geografisk sted: Aalborg
 
Træner her: Unifitness
Sportshøjskolen
SPH GYM
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 152.50
- Squat: 237.50
- Dødløft: 270.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Med udgangspunkt i snakken i tråden DGI's regler mht. håndvægte, http://www.bodybuilding.dk/dgi-s-regler-mht-handvaegte-t68675-30.html, skriver du:

Der er TALRIGT med muligheder.


omkring, hvad vi i fælles front kunne gøre, for at kombatere den udvikling det danske træningsmiljø har udviklet sig i. Ville være et fedt indlæg på supertraining.dk.
Billede
Brugeravatar
 
Reputation point: 30
 
Indlæg: 3255
Tilmeldt: 15. nov 2011, 01:43
 
Træner her: SPH GYM
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 125.00
- Squat: 140.00
- Dødløft: 181.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



@ TheBozo

Faviconet er blevet lille og harmonere ikke med mine andre bookmarks.

Billede
Jeg bruger håndvægte, som hverken du eller jeg kan løfte.
Brugeravatar
 
Reputation point: 35
 
Indlæg: 7867
Tilmeldt: 4. maj 2009, 19:47
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 110.00
- Squat: 160.00
- Dødløft: 205.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Carsten2002 skrev:@ TheBozo

Faviconet er blevet lille og harmonere ikke med mine andre bookmarks.



Ok, forventer du også at jeg gør noget ved det ?
Brugeravatar

 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 772
Tilmeldt: 18. maj 2009, 15:36
Geografisk sted: swoletown
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (1)
Kostplan: Vis kostplan



TheBozo skrev:
Carsten2002 skrev:@ TheBozo

Faviconet er blevet lille og harmonere ikke med mine andre bookmarks.



Ok, forventer du også at jeg gør noget ved det ?


Jeg håber. Men jeg vil ikke tvinge dig til det.
Jeg bruger håndvægte, som hverken du eller jeg kan løfte.
Brugeravatar
 
Reputation point: 35
 
Indlæg: 7867
Tilmeldt: 4. maj 2009, 19:47
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 110.00
- Squat: 160.00
- Dødløft: 205.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Fatboy skrev:Hej Sandy

Hvad synes du om Joe Frazier og hans træningstøj? Var det ikke noget for dig?



ps. jeg kan tilsyneladende ikke linke ting fra youtube


Fjern "s" i "https" and younare good to go
En blind viking med influenza kan smadre omkring 850 vegetarer
Billede
Bodyman,Bodylab
Brugeravatar
 
Reputation point: 650
 
Indlæg: 25731
Tilmeldt: 12. maj 2007, 09:47
Geografisk sted: Hvidovre
 
Træner her: Workout & Fitness club
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (18)
Kostplan: Vis kostplan



You can put 10 pounds of muscle a year on, so when I'm 50 I'll weigh 500 pounds. I'll be the freak of the week.

http://www.supertraining.dk.
http://www.instagram.com/simonsupertrainer
Brugeravatar
 
Reputation point: 2314
 
Indlæg: 7369
Tilmeldt: 10. jan 2009, 15:25
Geografisk sted: Island of Simonia
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 82.50
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Held og lykke med din optræden i programmet :)
"At hjælpe er at forstå" - Søren Kierkegaard

Træningstøj Proteinpulver
Brugeravatar
Moderator
 
Reputation point: 80
 
Indlæg: 21945
Tilmeldt: 9. jan 2005, 13:00
Geografisk sted: Aalborg
 
Træner her: Unifitness
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 190.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Fedt at du tager kampen op mod Anti Træning Danmark! Held og lykke i morgen.
Mvh Nikolaj Bach
Co-Admin på bb.dk
Skribent på bb.dk og bodylab.dk

Støt dem, der støtter os:
Bodyman Bodylab

Personlig træning i Aalborg I Personlig træning Online I Facebook
Brugeravatar
Månedens skribent: Juni 2008
Administrator
 
Reputation point: 675
 
Indlæg: 8990
Tilmeldt: 13. mar 2007, 21:51
Geografisk sted: Aalborg
 
Træner her: SPH GYM
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 50.40
- Squat: 37.00
- Dødløft: 75.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Jeg nød det
- logze

SandyFrink skrev:Rallen, jeg vil gerne gøre det her 100% klart: Du er idiot.
Brugeravatar
 
Reputation point: 5
 
Indlæg: 2056
Tilmeldt: 22. aug 2008, 15:18
Geografisk sted: Århus
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 87.50
- Squat: 45.00
- Dødløft: 55.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Stor respekt Simon. Du gjorde det rigtig godt. Det lød faktisk også til, du trods alt trængte lidt igennem til dem. De blev forhåbentlig lidt klogere.

Ærgerligt niveauet - selv sagt - faldt brat bagefter.
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 703
Tilmeldt: 26. nov 2007, 10:09
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Hey Simon.

Jeg kunne godt tænke mig at høre en evaluering af dagens program af dig. Hvordan synes du selv, det gik? Føler du, at du fik det ud af det, som du gerne ville have?

Mvh
Store ben er godt.
Brugeravatar
 
Reputation point: 209
 
Indlæg: 4815
Tilmeldt: 15. jun 2009, 23:17
Geografisk sted: Aarhus
 
Træner her: OBBC
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 125.00
- Squat: 180.00
- Dødløft: 215.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Hej Simon.

Jeg er en af mange, som nød af det initiativ der blev taget fra din side, for at få denne dopingdebat op og køre. Ibens program alene virkede i mine øjne ganske konstruktivt, med undtagelse af nogle enkelte personer, som havde jord i hovedet og var ødelæggende overfor både programmet og lytternes intelligens. Eksempelvis Allan Fisker, i anden del af programmet, som ser sig selv som en helgen, fordi han samler ind til nødhjælp. Han synes desuden det er destruktivt at træne med vægte - det afsporede debatten gevaldigt, og viser egentlig blot hvordan nogen mennesker, på deres egen måde, er idioter.
Hvad synes du om resultatet af Ibens program? Lytter du til Pink Floyd? Kan du lide Stanley Kubrick? Spiser du ofte wraps/burritos?
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 1820
Tilmeldt: 16. jan 2008, 21:53
 
Træner her: SPH GYM
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Brugeravatar
 
Reputation point: 160
 
Indlæg: 3557
Tilmeldt: 18. jun 2008, 14:43
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Billede

Come, Buchephalus. Fear not, my friend. It is only sun and shadow.

Den senere tid har jeg brugt en del tid på træning. Med en del tid mener jeg stort set al min tid. Derved minder den senere tid om al anden tid. De næste ugers tid bliver med fokus på cut. Ved I hvorfor? Fordi nu er vinteren forbi. Jeg noterer mig, at vinteren har varet i et halvt år. Apropos, så er det allerede blevet gulvventilatorsæson. I løbet af den seneste uge har jeg måttet tænde for min gulvventilator ikke mindre end 3 gange.
I dag var jeg i superbrugsen og gøre indkøb. Jeg kommer op til kassen og der står en gammel dame foran mig. Hun var tydeligt dement, og alt sejlede. Der sad en bebumset, ung knægt ved kassen som betjente hende. Da hun var gået sin vej sagde jeg til den unge knægt at hans hjerne ender med at blive ligeså rådden som hendes er når han selv bliver gammel, hvis altså han ikke dør forinden. Mit udsagn syntes at chokere ham. Herefter insisterede jeg på at få rabat på alle mine varer.
Forleden så jeg en pige blive væltet af cyklen, ned i asfalten, af en billist der åbnede bildøren op i hende. Hun slog sin hånd og hoved og blev hjulpet ind på fortovet af nogle mennesker der stod tættere på hende. Manden der åbnede døren hjalp også. Han skulle så give hende sine oplysninger, hvilket i dette tilfælde alene var mobilnummeret. De almindelige mennesker der stod og hjalp hende havde intet overblik over situationen og gik mere op i hendes "følelser" end at få ordnet situationen. Jeg intervenerede for en kort stund, da amatørismen gjorde skade. De tog sig kun af hendes hoved og hånd. Så går jeg over: "Hvor har du slået dig?". "Hovedet og hånden" svarede folk så. "Nå ok. Og hvad med dit knæ?" "Huh?" siger hun og tager sig til det. "av av av!" Ja den havde de lige overset. Flot. En af de hjælpende kvinders mor/omsorgsinstinkt kicker ind og hun skubber næsten folk væk med beskeden "GIV HENDE PLADS! GIV HENDE PLADS!" Det er den slags idioti der giver mig foragt for arten. Det kortsigede hensyn til en pige der følte sig skyldig over at være blevet væltet omkuld i stedet for at få løst situationen. Jeg var tilmed den eneste der noterede nummerpladen udover en ekspedient fra en butik.
Jeg er begyndt at kalde Bob - søde Bob - for "Bob, den kække gås". Et ordspil på Babe, den kække gris. Jeg er begyndt at kalde Bob for Balder også - det hed min fætters nu døde hund. Det var nu en sød hund. Den savlede dog ret meget. Gad vide om den fejlede noget, udover den sygdom der endte med at slå den ihjel. Forøvrigt får hunde oftere cancer end mennesker gør. Kalder I det kræft eller cancer? Jeg kalder det cancer.
Jeg har kørt en del BTN press på det seneste. Af hensyn til skuldrene er det en øvelse jeg foretrækker at køre med langsom excentrisk fase. Normalt 4 sekunder. 90 grader rygstøtte og stangen ned til trapz. En del low-medium rep sæt også, 3-5 reps af 80-86 kg, og rep sæt a la 7 x 70, 5 x 75, osv. Og barbell curls også. Gode, gamle barbell curls. Kan I huske da jeg kørte den meget? I de gode, gamle dage? Senest var det 8ere på 77.5 med 4 sekunders excentrisk, 5 x 80-85 og 3-4 x 90-92.5 med samme tempo. Armene er lige under de 50. Se, det er realiteten ved træning uden hormoner. Tingene går meget langsomt.
Jeg snakkede med Big J forleden og fortalte ham hvordan jeg til tider går rundt og ser frem til at dø. Det begejstrede mig at høre at Big J til tider deler denne indstilling.
You can put 10 pounds of muscle a year on, so when I'm 50 I'll weigh 500 pounds. I'll be the freak of the week.

http://www.supertraining.dk.
http://www.instagram.com/simonsupertrainer
Brugeravatar
 
Reputation point: 2314
 
Indlæg: 7369
Tilmeldt: 10. jan 2009, 15:25
Geografisk sted: Island of Simonia
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 82.50
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



hr_bjoern skrev:Hej Simon.

Jeg er en af mange, som nød af det initiativ der blev taget fra din side, for at få denne dopingdebat op og køre. Ibens program alene virkede i mine øjne ganske konstruktivt, med undtagelse af nogle enkelte personer, som havde jord i hovedet og var ødelæggende overfor både programmet og lytternes intelligens. Eksempelvis Allan Fisker, i anden del af programmet, som ser sig selv som en helgen, fordi han samler ind til nødhjælp. Han synes desuden det er destruktivt at træne med vægte - det afsporede debatten gevaldigt, og viser egentlig blot hvordan nogen mennesker, på deres egen måde, er idioter.
Hvad synes du om resultatet af Ibens program? Lytter du til Pink Floyd? Kan du lide Stanley Kubrick? Spiser du ofte wraps/burritos?


Ibens program forløb væsentligt bedre end man kunne forvente, men et resultat i form af en påvirkning af tilstanden i Danmark medfører det ikke, dertil er slavemoralens behov for at undertrykke frie sjæle for stor. Pink Floyd har lavet genial musik. Stanley Kubrick var et geni. Men min yndlingsfilm er Heat.
You can put 10 pounds of muscle a year on, so when I'm 50 I'll weigh 500 pounds. I'll be the freak of the week.

http://www.supertraining.dk.
http://www.instagram.com/simonsupertrainer
Brugeravatar
 
Reputation point: 2314
 
Indlæg: 7369
Tilmeldt: 10. jan 2009, 15:25
Geografisk sted: Island of Simonia
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 82.50
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Dine 2 journalistvenner fra Politiken må tilhøre 200'ende pladsen på denne liste. Måske er de så opsatte på at kaste sten efter andre, fordi de selv er ulykkelige. Stakkels mænd. Måske skulle vi sende dem en kurv ferskner eller noget. Noget der kunne muntre dem op i deres miserable liv.

http://online.wsj.com/article/SB1000142 ... 08558.html
Brugeravatar

 
Reputation point: 1265
 
Indlæg: 7363
Tilmeldt: 18. sep 2008, 19:14
Geografisk sted: Holstebro
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 140.00
- Squat: 152.50
- Dødløft: 202.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (30)
Kostplan: Ingen kostplan



Billede
Brugeravatar
 
Reputation point: 30
 
Indlæg: 3255
Tilmeldt: 15. nov 2011, 01:43
 
Træner her: SPH GYM
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 125.00
- Squat: 140.00
- Dødløft: 181.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Billede
Brugeravatar
 
Reputation point: 160
 
Indlæg: 3557
Tilmeldt: 18. jun 2008, 14:43
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Hej Simon. Hvis du har nogen spørgsmål til kost eller træning kan du stille dem her: traeningssporgsmal-besvares-her-t70029.html
Kan se du går ret meget op i det, men der er flere aspekter end bare at løfte tung såsom skader kost og jeg kunne blive ved. Tilbyder også personlig træning
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 18
Tilmeldt: 3. jan 2012, 00:53
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan


ForegåendeNæste

Tilbage til Logbog




Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 154 gæster