Bruger loginTilbudsguide, uge 39, 2019
Æg og mandler!

Ugen der gik, uge 37, 2019
Afslutning på Mr. Olympia 2019

Tilbudsguide, uge 38, 2019
Vindruer og kylling!

Tilbudsguide, uge 37, 2019
Bacon og Juice!


Statistik

Vi har 55978 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er Gajolos

Vores medlemmer har i alt skrevet 2029815 indlæg i 86925 emner

11 nye indlæg i dag


Online
I alt: 350
Medlemmer: 13
Skjulte: 1
Gæster: 336

Følg bodybuilding.dk på

UDG! UGE 33 / 2012

Udskriv emne


"Ugen der Gak", "Månedens skribent" samt "Interview af en Bruger"

Tilbage til Reportager m.m.

Billede


Boom Boom Boom - Let me here you say WAAAYY-OOH!!
Endnu en søndag - endnu en UDG fyldt til bristepunktet med lutter godter.. Så sæt igang!


Nyt fra Bodybuilding.dk

Vi starter i videnskabens univers sammen med Karsten Jensen:

“VALG OG PERIODISERING AF REPETITIONSTEMPO MED HENBLIK PÅ OPTIMAL STIMULERING AF MUSKELTILVÆKST.”
Længste titel på en artikel her på siden? Det tror jeg nok..

“Repetitionstempoet er det tempo, hvormed du løfter og sænker vægten eller din krop. Nogle løftere og trænere finder, at den påståede vigtighed af at angive et præcist repetitionstempo, er overdrevet. Andre løftere og trænere ser repetitionstempoet, som endnu en parameter, der potentielt kan optimeres med henblik på optimering af muskeltilvækst.
Repetitionstempoet har en signifikant effekt på neurale, hypertrofiske og metabolske adaptationer til styrketræning og både træningsprogrammer med betoning af langsomme og med betoning af hurtigt repetitionstempo eksisterer”


Læs karstens guldkorn lige her: artikler/styrketraening/valg-og-periodisering-af-repetitionstempo-med-henblik-p-optimal-stimulering-af-muskeltilvkst.html
Vores lille kettlebell-gøgler Thierry Sanchez, delte for et par uger siden en lille BBC dokumentar omhandlende Intermittent Fasting i sin log, uden at det fik den store opmærksomhed - men det bliver der rodet bod på nu!

“Michael Mosley has set himself a truly ambitious goal: he wants to live longer, stay younger and lose weight in the bargain. And he wants to make as few changes to his life as possible along the way. He discovers the powerful new science behind the ancient idea of fasting, and he thinks he's found a way of doing it that still allows him to enjoy his food. Michael tests out the science of fasting on himself - with life-changing results.”


Sanchez’ log: the-big-easy-t53788-150.html#p1431092
“Primitiv træning er stadig kongen” - Ihvertfald hvis du spørger Thomas Jagd!

“Da jeg var en ung knægt, og lige var startet med vægttræning, fandt jeg stor motivation i 80’ernes og 90’ernes kampsportsfilm og boksefilm. Dengang var markedet ikke spækket med træningsvideoer fra bodybuildere og styrkeatleter, så motivationen måtte findes andet steds. I 80’erne og 90’erne så man en ny trend indenfor mandlige skuespillere. De var veltrænede og havde store muskler. Og næsten alle kampsportsfilm og boksefilm fulgte den samme opskrift. En ”underdog” som er nødt til at gennemgå en masse hård træning for at blive klar til den største kamp i sit liv. Og disse såkaldte ”training montages”, som var godt krydret med emotionelt og inspirerende musik, havde en positiv effekt på min lyst til at træne og give den max gas med vægtene. Jeg gætter på, at mange har haft det på samme måde. I dag har denne type B-film længe været en uddød race indenfor film, hvilket i sig selv er en smule sorgmodigt, men det er en helt anden historie. For det som denne apropos handler om, er hverken B-filmenes historie, mandlige rollemodeller eller midler til at motivere sig selv i forhold til ens træning. Nej, den handler om træning. Primitiv træning. Vi skal tilbage til rødderne.”

Læs Jagd'ens Apropos her: apropos.php?page=54


På forummet forsætter Peter Olsen med at bringe os videoer med Dozeren - og vi er nu nået til afsnit 4 & 5.Computerløfterne kan kommentere på videoerne her: carsten-dozer-vikingen-fortaeller-t60952-90.html


Carsten har iøvrigt også fået sin helt egen fanklub på facebook - så hvis du ikke allerede har meldt dig under fanerne, så har du chancen for at gøre det lige her: http://www.facebook.com/groups/342583052496498/
Som det sidste under BB-nyt skal jeg naturligvis lige gøre opmærksom på at Tilbudsguiden for uge 34 ligger klar!

Ingen indkøbsseddel uden et kig her: bb-dks-tilbudsguide-uge-34-t61521.html
Billede
Nyt fra Sponsorerne

Bodyman flytter til nye lokaler - og det skal naturligvis fejres!!

“Bodyman og Streetman har på nuværende tidspunkt en butik sammen i Aalborg. Denne butik vil flytte adresse ind til gågaden på Bispensgade 27, den 31.08.12. I den anledning vil der selvføgelig være et åbningsarrangement!
Programmet for åbningsarrangementet er således:
Vi åbner kl 10:00 og har åbnet helt til kl 22:00
Kl. 18-22 Bænkpres konkurrence, hvor man kan vinde 1 års forbrug af proteinpulver.
Kl 19:30 Kommer Crossfit Aalborg og laver et Crossfit event
Kl 20:00 Kommer Monster Bilen forbi.
Kl 20:30 Kommer Crossfit Aalborg igen og laver endnu et event.
Derudover vil der være gratis sandwich fra Subway, gratis smagsprøver fra Bodylab og selvfølgelig en masse fede tilbud i butikken!


Billede

Med flytningen af Bodyman og Streetman, vil butikken blive lavet lidt om. Istedet for at have en delt butik med kosttilskud, træningstøj og streetwear vil vi nu gøre butikken til en mere træningsbutik. På 1. sal vil man stadig kunne finde forskellige stykker tøj fra Streetman, som er lidt actionprægede og som man ikke kan finde på Bodyman. Der vil dog også være plads til tøj inde fra Bodyman af. På stueplan vil man så kunne finde træningstøj, kosttilskud, udstyr og lignende ting alt sammen fra Bodyman af. Butikken vil altså blive mere præget af at være en mere træningsbutik end før, men man vil stadig kunne finde Streetman i butikken.

Vi kunne rigtig godt tænke os at høre jeres mening omkring dette, og hvad I synes vi burde have i vores butik for at I skulle komme og besøge den. I må meget gerne komme med kritik, gode forslag og lignende ting!

I må også meget gerne like os på facebook: http://www.facebook.com/BodymanAalborg

Venlig hilsen
Bodyman”

“Occlusion training! Vejen til større muskler?” spørger Thomas Jagd i hans nye artikel på Bodylab Fitness News..

“Et relativt nyt fænomen indenfor hypertrofi-forskning er ”Occlusion Training” (OT). Metoden går ud på, at udsætte musklen for en afklemning, så blodtilførslen til musklen hæmmes.

Det giver en række interessante fysiologiske reaktioner, som er bidragende til at stimulere hypertrofi, og endda ved meget lav intensitet. Ved at kunne stimulere hypertrofi ved lav intensitet, får man mulighed for at kunne anvende styrketræning på befolkningsgrupper, hvor tung og hård styrketræning ikke er anbefalelsesværdigt. Det kunne være folk med ledsmerter, folk som lige har været igennem en større operation, folk med hjerteproblemer og ældre mennesker. Det kunne også være en del af seriøse atleters deload program, for at minimere risikoen for tab af muskelmasse. Men lad os se nærmere på hvad fænomenet går ud på.”


Læs hele artiklen her: http://news.bodylab.dk/artikler/2980-oc ... re-muskler

Billede
Bodylab Fitness News bringer også nyt fra forskerne - denne gang om BCAA:

“Hvis du bulker, og er bange for at øge fedtmassen for meget, så skulle du måske supplere din kost med BCAA(forgrenede aminosyrer). En gruppe japanske forskere har nemlig fundet ud af, fedtmassens vækst hæmmes, når man supplerer kosten med BCAA. Normalt bruger atleter BCAA pga. den antikatabole effekt. Normalt tager man mellem 5 og 25 gram før træning, hvilket typisk har den effekt, at man restituerer hurtigere.

Oprindeligt blev BCAA markedsført i Japan som et klinisk kosttilskud. De styrker leverens funktion og har også en positiv effekt på insulin og glukose metabolismen. Lever sygdomme og diabetes ses ofte i forbindelse med overvægt. De japanske forskere overvejede derfor om BCAA kunne have en positiv effekt i forhold til de sundhedsrisici der er forbundet med overvægt. “


“BCAA hæmmer væksten af fedtmassen”:
http://news.bodylab.dk/nyt-fra-forskern ... fedtmassen

Billede
Bodylab har stadig flere af de gratis smagsprøver på deres shake&bake proteinmufffins!!

"1 gratis proteinmuffin med hindbærsmag á 32 gram

Porto er kun 10 kr. hvis prøven bestilles alene.

Energireduceret shake ’n’ bake muffinpulver med højt indhold af protein og reduceret indhold af kulhydrat og fedt.

High Protein Muffins fra Bodylab er et shake ’n’ bake muffinpulver. High Protein Muffins er nemme at lave og fungerer glimrende som et proteinrigt mellemmåltid eller som en sund snack, når du har lyst til noget sødt.

Det lave indhold af fedt og kulhydrater, samt høje indhold af protein, gør dem ideelle at anvende som en kaloriefattig snack under en slankekur."


Billede
Bestil din gratis smagsprøve lige her: http://www.bodylab.dk/shop/bodylab-high ... 609p.html#
BrugerPics

Vi starter hos Salt der, i sin log, postet lidt billeder af enhver flyttemands mareridt: The Gym under renovering..
Billede
Billede

Midt i rodet kunne der dog også lige blive tid til at spotte TheManFormerlyKnownAsMortenH a.k.a. BigBoi under et set pres.
Billede
Log: bodybuildingshelvedet-i-the-gym-t23617-570.html#p1432074Cazper bidrager til vores Fælles Billedupdates med et lille latspread, og det går man jo aldrig helt galt i byen med..
Billede
Log: cazpers-log-t43974.html#p1426804


Kunne man håbe på dansk deltagelse ved kuglestødskonkurrencen til næste OL? Mulbjerg kaster ihvertfald laaaangt i loggen - så der er håb forude!
Billede
Log: trine-s-log-blod-sved-og-kuglestod-t58211-150.html#p1432249


Squatman i den klassiske guns & icecream pose!
Billede
Log: flotmandstraening-t52091-600.html#p1432530


Manse_O, HåååvardRåaaark eller slet og ret Madsen123 poster omsider et billede af sit foreløbige cut-resultat!
Billede
Log: jagten-pa-model-drommen-t43627-720.html#p1432663


Patman tjekker mobil - og Bruce Lee lurer ham over skulderen..
Billede
Patmans temmelig døde log: patmans-log-nyeste-billeder-s-37-t19417-1080.html#p1244954


Træningsgnu er, ganske forståeligt, svært tilfreds med det han ser i spejlet!
Billede
Log: gnuen-kreaturet-af-lvk-t33359-1350.html#p1430793


pkrfrk viser blandt andet sine skrællede stænger frem! Separation? Oh yeah!
Billede
Billede
Billede
Billede
Log: pkrfrk-short-man-syndrome-t17237-1020.html#p1432528


Jeg ville så gerne have at han hed Rocky - men indtil videre må vi nøjes med at kalde ham “The Rookie”..
Billede
Billede
Log: antagonist-til-paleo-t42866-1020.html#p1432662


mfe pimper loggen med friske billeder!
Billede
Billede
Log: mfe-logbog-t60993.html#p1432024Youngforever har oprettet sin egen billedtråd - og deler deri lidt billeder af det skur han ser i spejlet om morgenen.

“18år, 80kg, 176 cm, er lige begyndt at bulke og målet er at ramme 85-86kg inden jul.

Har en drøm der skal opfyldes til næste år....

Skal bare op og stå på scenen for det har jeg drømt længe...er ligeglad om jeg ender som nummer 6 eller vinder, det skal bare prøves. Men når jeg er godt igang, så kan jeg lige så godt giv mig 100%
Det bliver junior og føler ikke at jeg har formen til at stå i 80+ klasse men mere -80kg, så jeg kan være godt trimmet på screnen.”


Billede
Billede
Youngforevers billedtråd: youngforever-18ar-kig-her-t61336.htmlHanzi har aldrig poseret før - men er der et bedre sted at få taget sin mødom end her på siden?
Billede
Log: hanzi-all-the-way-t61060.html#p1433066


Så står den på PIKtures i Chef-Tyrens tegn!
Billede
Billede
Log: led-log-t45148-210.html#p1431691


Bodybuilding på japansk er åbenbart noget med bold, bajere og humanflags - ihvertfald i følge RoidRage..
Billede
Log: bodybuilding-pa-japansk-t55329-120.html#p1432688

BrugerVids

Hvordan fejrer man sig selv bedst på sin fødselsdag? Man squatter sgu da - og det ved OMA!

OMA loggen: handbold-loggen-t44603-720.html#p1431965Moestrup87 har været til JM i bænkpres:
“Lørdag 18. august 2012 - JM Bænk

3. tur til Horsens på en måned. Uha, uha

Har som sagt været lidt presset på vægten på det sidste, så har været en hård uge for mig. Det var faktisk gået så galt som til at jeg mandag morgen vejede 88,1 Men vejede da ind på 83,4 i dag. Hård kamp, og gjorde nok også at jeg ikke ligefrem præsterede pisse smukt i dag!

1. forsøg: 100 kg - underkendt
2. forsøg: 100 kg - godkendt
3. forsøg: 105 kg - underkendt

En førsteplads og i dag fik jeg også min første konkurrent. Det var sgu dejligt Og fedt med flere piger i sporten!!

Altså ikke det bedste stævne herfra, men forhåbentlig bliver det godt til NM i næste weekend. Kan mærke at jeg er begyndt at blive rigtig spændt og glæder mig meget”


Log: kate-moestrup-sph-t42144-720.html#p1433120Bundgaard89 deltog iøvrigt ved samme stævne - med et lignende resultat:
“JM Bænkpres

Indvejning: 112,00kg

1. forsøg
175 - godkendt 3-0

2. forsøg
185 - godkendt 3-0

3. forsøg
190 - godkendt 3-0


Det gav en første plads i klassen, på lavere kropsvægt end Claus Hou. Nu skal den nye trøje køres ind frem mod jm 3-kamp, så jeg kan få nogle flere kg med der”


Video må i undvære indtil videre, men mon ikke der snart dukker noget op på youtube..“All eyes on me” rapper 2pac imens at vores bar-star Crip’O giver den gas i ghetto loggen:

Log: ghetto-workout-videolog-t58593-30.html#p1432678


Bomberton squatter 120 kg. 5 gange!

Log: antons-log-t52640-300.html#p1432438


Mazzy er kun 15 - men dødløfter tungere end de fleste fuldvoksne mænd..Th0mas The Hypeman sætter rep-PR i første set - og gentager successen for yderligere 4 sets!

Log: thomas-log-squat-20x112-kg-s-41-t51491-1290.html#p1433079Vi slutter af med det der stensikkert er en kommende stjerne inden for powerbuilding!

“Hej bb.dk

Jeg er en ung gut på 2½ år som gennem længere tid har dyrket styrketræning on and off.
De sidste 3 uger har jeg dog trænet mere seriøst.

Jeg er ikke sikker på at min træningsmakker er helt skrap ud i det med teknik og ville derfor gerne høre om i
I har nogle kommentar til min squat.”
Den unge mand har endnu ingen log - men kan sikkert overtales med med en halv yankiebar..
Kommentarer og pointers til squatten kan dog ligges her: post1429802.html#p1429802Pro Pics

Poul Martinussen lever ikke af - men FOR bodybuilding! Billeder fra august måned..
Billede
Billede
Billede
Billede
BilledeVed Dallas Europa 2012 skulle der uddeles endnu en adgangsbillet til Mr. Olympia - og her har i lidt random billeder derfra!

Pablo Zayas
Billede
Billede


Toney Freeman
Billede
Billede


Edward Nunn
Billede
Billede


Hidetada Yamagishi
Billede
Billede


David Henry
Billede


Hvis du er nysgerrig på hvordan det hele endte, så kig forbi tråden her:
post1431539.html#p1431539
En UDG uden damer er vel nærmest utænkelig - men i var godt nok tæt, for i har ingen postet!!
Jeg har dog forbarmet mig over jer, og bringer jeg her lidt med Brittany Walker..

Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Pro Vids

The Czech har lagt en ny motivationsvideo i tråden for BB-vids!
“BODYBUILDING MOTIVATION - A Day in the Life”


Bodybuildingvideotråden: bodybuildingvideotrad-t35219-300.html


Da vi derudover ikke ligefrem har væltet os i pro-vids den sidste uge, synes jeg at vi skal have et lille gensyn med The Proud And Masculine - Poul Martinussen!


Ugens Historie

“Hold da kæft.. Godt at det ik’ var mig” , var tanken da jeg læste nedestående beretning fra S.K som har deltaget i et 24 Timers Løb..

“24timersløb
En plan holder kun lige indtil den påbegyndes! Jeg fik tjansen som første løber, og som udgangspunkt var der fra holdets side ikke de store forventninger. Blot at gennemføre og have et par gode dage, med omgangstider på omkring, og helst ikke mere end 30min pr. 5,7km. 2\3 blev indfriet, men tiderne holdt ikke.

Mine tider pr. 5,7km
1 = 00:22:33 (03:57 og 15,17kmt)
2 = 00:22:06 (03:52 og 15,48kmt)
3 = 00:21:22 (03:44 og 16,01kmt)
4 = 00:22:38 (03:58 og 15.11kmt)
5 = 00:23:58 (04:12 og 14,27kmt)
6 = 00:24:47 (04:20 og 13,80kmt)
7 = 00:26:06 (04:34 og 13,10kmt)
8 = 00:22:21 (03:55 og 15,30kmt)
ialt: 45,6km

Mellem 5 og 6 omgang, som foregik i de hårde nattetimer, kørte vi dobbeltturnuns, for at hente lidt søvn. Derfor blev det blot til ca. 25min hvil imellem disse to omgange, og føj hvor var 6 omgang hård. Efter denne turnus kunne jeg så få 3 timers søvn. Kroppen var dog stiv som et bræt herefter, og derfor blev tiden også den langsomste, og det blev en hård tur. Dog kl lidt over 06 med solopgang og mosekonens bryg i og omkring Søndersø.
På sidste omgang fik den alt hvad remmer og tøjler kunne bære, og lungerne skreg, og mellemgulvsmusklerne til vejrtrækningerne var så udkørte at jeg fra omgang 5-8 følte kraftig sidestik fra start til slut.

Vi var tilmeldt som et 10-mandshold, men vi endte med 7 deltagere i 8-mands puljen.
Resultat: nr. 5 af 29 hold - holdnavn = TEN4ME - (inkl. herre, dame og mixhold) og isoleret i 8mands herre puljen nr. 4 af 9. Helt sikkert godkendt og mere til. Planen om at bevare 5 pladsen, indtraf hurtigt da de fleste af os har et stort konkurrencehjerte.”


Billede

Følg S.K’s bedrifter i loggen - og se om han forsætter sine masochistiske tendenser:
s-k-2012-sph-gym-t7482-3390.html#p1432843
BB.DK Classic

Med cirka 4 måneder til jul spekulerer du nok allerede i, om alle pakker mon når frem til den iPad-hungrende ungdom. Hvis julemanden, til hverdag kendt som Legend, har fortsat sin sommertræning siden 2010, tør jeg personligt godt love at ALT kommer frem i tide - så ro på..


Det var sådan cirka hvorledes uge 33 forløb her på siden.. UDG over & out!
Peace, Love, Black Metal
Brugeravatar
Moderator
 
Reputation point: 45
 
Indlæg: 12600
Tilmeldt: 28. apr 2007, 18:59
Geografisk sted: Frederikssund
 
Træner her: Fitness World
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 120.00
- Squat: 135.00
- Dødløft: 180.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanTak til Sevez og DrJepsen for kameraføringen :lol:
Billede
Brugeravatar
 
Reputation point: 30
 
Indlæg: 3255
Tilmeldt: 15. nov 2011, 01:43
 
Træner her: SPH GYM
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 125.00
- Squat: 140.00
- Dødløft: 181.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanSpændende video omkring emnet "faste", siger tak for deling.
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 153
Tilmeldt: 6. mar 2012, 22:17
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanHvis man vil se videoer fra JM Bænkpres 2012, der blev afholdt i lørdags, så er her alle løftene fra Sportshøjskolens løftere: http://www.youtube.com/playlist?list=PL96CFDB77A3354DEA
Vh Johannes
Ejer af Tor Equipment - Magnetiske Bænkpres Boards
Brugeravatar
 
Reputation point: 50
 
Indlæg: 3275
Tilmeldt: 14. apr 2008, 20:35
Geografisk sted: København
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 150.00
- Squat: 307.50
- Dødløft: 292.50
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanHvis man sidder og kigger langt efter en omtale af de sjællandske mesterskaber i bænkpres, som også foregik denne weekend, men som boardet ikke syntes fortjente nogen omtale :-p så har HSF skrevet en beretning for de 6 deltagere der var afsted:

http://www.hvidovrestyrke.dk/rapportage-fra-sm-baenk/

Der er ligeledes en video af samtlige af HSFernes løft:Nogle vil måske endda bemærke vikingen/dozeren giver udløft til og med 93kgs klassen, hvorefter en næsten ligeså flot atlet fortsætter udløftene til de tunge
Hvidovre Styrkeløft Forening - www.hvidovrestyrke.dk

mine løft er angivet uden udstyr :-)

 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 1206
Tilmeldt: 27. mar 2008, 18:14
Geografisk sted: København
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 147.50
- Squat: 230.50
- Dødløft: 250.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan.... og endnu flere vids, af løfterne fra Aarhus Athket Klub ved JM bænk, kan ses her -----> http://aak.powerliftingdb.com/?f=JM%20B ... 012&s=alfa
Brugeravatar
 
Reputation point: 5
 
Indlæg: 700
Tilmeldt: 6. dec 2009, 12:35
Geografisk sted: Århus
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 175.00
- Squat: 272.50
- Dødløft: 280.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanfitnow skrev:Spændende video omkring emnet "faste", siger tak for deling.


Vi takker Thierry! Den er nemlig temmelig interessant :)


MagtPrehn skrev:Hvis man sidder og kigger langt efter en omtale af de sjællandske mesterskaber i bænkpres, som også foregik denne weekend, men som boardet ikke syntes fortjente nogen omtale :-p så har HSF skrevet en beretning for de 6 deltagere der var afsted:

Beklager - jeg var ikke klar over at SM også fandt sted denne weekend :(

I er mere end velkomne til at tippe os om stævner i fremtiden :)
Peace, Love, Black Metal
Brugeravatar
Moderator
 
Reputation point: 45
 
Indlæg: 12600
Tilmeldt: 28. apr 2007, 18:59
Geografisk sted: Frederikssund
 
Træner her: Fitness World
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 120.00
- Squat: 135.00
- Dødløft: 180.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanmic skrev:I er mere end velkomne til at tippe os om stævner i fremtiden :)


Værsgo unge mand :) http://www.styrke.dk/?page=staevner

Og godt arbejde med UDG
Max. med udstyr:
Squat: 215
Bænk: 132,5
Dødløft: 175
Brugeravatar
 
Reputation point: 40
 
Indlæg: 2326
Tilmeldt: 18. okt 2010, 23:04
Geografisk sted: Aalborg
 
Træner her: Sportshøjskolen
SPH GYM
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 77.50
- Squat: 122.50
- Dødløft: 150.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanwow en tankevækkende dokumentar :o
og herligt at være med i UDG igen!

ps. ku godt brittany walker :lol:
Brugeravatar
 
Reputation point: 15
 
Indlæg: 1475
Tilmeldt: 11. dec 2009, 22:26
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 110.00
- Squat: 140.00
- Dødløft: 200.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (9)
Kostplan: Vis kostplanTilbage til Reportager m.m.
Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 4 gæster