Bruger loginTilbudsguide, uge 39, 2019
Æg og mandler!

Ugen der gik, uge 37, 2019
Afslutning på Mr. Olympia 2019

Tilbudsguide, uge 38, 2019
Vindruer og kylling!

Tilbudsguide, uge 37, 2019
Bacon og Juice!


Statistik

Vi har 55978 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er Gajolos

Vores medlemmer har i alt skrevet 2029815 indlæg i 86925 emner

11 nye indlæg i dag


Online
I alt: 486
Medlemmer: 15
Skjulte: 1
Gæster: 470

Følg bodybuilding.dk på

UDG! Uge 52/2012 - DEL 1

Udskriv emne


"Ugen der Gak", "Månedens skribent" samt "Interview af en Bruger"

Tilbage til Reportager m.m.

Billede


I denne årets sidste UDG tager vi et lille tilbageblik på det sjoveste, bedste eller mest imponerende spektakulære i året der gik på Bodybuilding.dk. Spænd hjelmen, for vi smækker vores DeLorean i bakgear, og haster et år tilbage i tiden!Januar

Brian Henneberg a.k.a. Mussetrussen sparkede 2012 i gang med en fantastisk Apropos om Sisyfos:

”En krop anspændt til det yderste for at løfte den mægtige sten og atter og atter skubbe den op af bjergets side; vi ser det sammenbidte ansigt med kinden presset ind mod stenen, en skulder som støtter stenen, en fod der sættes bagud som bremse, de strakte arme som atter og atter stemmes imod, og de to slidte menneskehænder. Endelig efter den lange, trælsomme kamp når han sit mål. Men Sisyfos ser da hvordan stenen på et øjeblik igen ruller ned fra bjerget, hvorfra den atter skal tvinges op mod højderne. Han må starte forfra. Man ser ham gå ned af bjerget med rolige skridt, ned mod lidelsen som han ikke ser nogen ende på. Denne pause der kommer igen regelmæssigt, vi kan kalde den restitution, er bevidsthedens time. Hver gang han vælger at gå ned og starte forfra er han sin skæbnes overmand. Ved at fravælge døden, ved at fravælge at gøre det der var lettest, nemlig at resignere, og ved i stedet at vælge at tage kampen op og gøre det der er svært, selvom han ved han på forhånd har tabt, viser han sig stærkere end stenen. Stærkere end resignationen. Stærkere end døden. Stærkere end sin skæbne.”

”Sisyfosmyten – Styrketræning i et filosofisk perspektiv”: apropos.php?page=29


BilledeSom en lille gimmick valgte Joachim B. Olsen at bænke 200 kg. i jakkesæt. Om han vandt stemmer på det stunt må stå hen i det uvisse, men imponerende er det nu..

Bodylab Fitness News gav os chancen for at blive stærkere i bænkpres i løbet af 2012. Gad vide om programmet ikke også kan bruges til samme formål her i 2013?

"Vi skriver nu 2012, og hvis 2012 skal være året hvor man ikke behøver være flov over at svare på spørgsmålet ”Hvor meget bænker du?”, så er det nu man skal i gang. Bænkpres er en øvelse alle gerne vil være stærk i. Desværre resulterer det ofte i at folks fremgang i bænkpres stagnerer. Det store engagement folk ligger i øvelsen, betyder ofte at de presser citronen for meget. Konstant failure træning, godt krydret med forced reps, samtidig med at man oveni laver 5 forskellige brystøvelser, for samtidig at få store brystmuskler, er IKKE opskriften på at blive stærkere i bænkpres. For at fejre det nye år, vil vi se nærmere på hvordan opskriften kunne se ud, hvis målet er at smide en god portion kg på sit bænkpres.”

Stærkere i bænkpres anno 2012: http://news.bodylab.dk/artikler/1868-st ... -anno-2012

BilledeThierry Sanchez delte lidt tips med os, så vi kunne forbedre vores squat dybde:

Log: the-big-easy-t53788-210.html#p1511673ØBROROCC kørte sig selv i sænk..

Log: nu-kommer-far-t44865-390.html#p1460581Januar var også måneden hvor A Menace To Chicken, satte nye standarder for hvor BB ens påklædning kan være.

"Urban Lumberjack med et touch af Steen Jørgensen og et drys af vanvid”
Billede
Log: the-way-of-the-trojan-truck-t35216-3870.html#p1523541
Februar

essensen var til The Fit Expo 2012 i Los Angeles:

Se mere derfra lige her: the-fitexpo-2012-los-angeles-opdateret-med-video-t54400.html#p1273530I forbindelse med ovennævnte Expo stak essensen en mikrofon i næsen på Nick Olsen:

Nick Olsen: ny-video-interview-with-personal-trainer-and-fitness-model-t55041.htmlVi fulgte de talentfulde vægtløftere Mads Held og Simon Darville under en træning..

Mads & Simon: ny-video-training-with-mads-held-and-simon-darville-t55202.htmlDer var også flot vægtløftning da vi hilste på Tim Kring:

Training with Tim Kring: ny-video-training-with-tim-kring-t55522.htmlUge 7 var ugen hvor at Bodybuilding.dk blev ramt af hele to hackerangreb, gudskelov var Mussetrussen dog i stand til at genskabe hans indlæg om JensVoigts daggert:

”Jeg ledte og ledte i dagevis og var heldig at finde en cached version af min post. I får den her i uforfalsket udgave:

Åh JensVoigt. Jeg tænker ofte stadig tilbage på den henrivende forårsmorgen, hvor du efter vores hede elskovsnat, trådte ud af badet, og i al din manddomspragt gjorde mine bly øjne lykkeligt fortræd ved synet af din imponerende penetrerende kærlighedsdaggert der kækt, men let smilende, dinglede mellem dine nyvaskede adduktorer. Sådan en gylden elverstav omkranset af en sprudlende fontæne af maskulin stålulds-agtig kønsbehåring, kan kun vække ubønhørlig glæde hos den forventningsfulde part, der snart igen frydes ved tanken om at smage på, og få fyldt bagindgangen til Morias miner op med lifligt flydende viril vanillecreme.”


Log: http://www.bodybuilding.dk/topic-t19741-4620.html#p1527455
Marts

TheCzech rapporterede fra DM i vægtløftning..
Billede
Se video og billeder her: dm-i-vaegtloftning-2012-t55571.html#p1292660Sune Bak flyttede tunge kg. I en kælder i Hvidovre:

Tråden om samme: ny-video-training-with-sune-bak-at-hvidovre-styrkeloft-fore-t56594.htmlMikkel Leicht squattede voldsomme 300 kg..

Log: leicht-strongman-traening-mod-faeroerne-t9134-4230.html#p1514283[youtube]Misterhamper[/youtube] var den ondeste ninja nogensinde..
Billede
Log: hamper-loggen-t17499-600.html#p1524371Thomas Jagd skrev om træning under sygdom:

”Man er halvvejs igennem en benhård Smolov cyklus i squat, og det hele kører på skinner, og så rammer katastrofen. Man vågner op med ondt i halsen, og det føles som om man sluger barberblade hver gang man synker. Panikken begynder at brede sig i kroppen, og man kan se ens projekterede squat PR forsvinde som dug for solen. Fristen til alligevel at tage ned og træne lurer under overfladen.Men det er nu fornuften skal vinde. Der er nemlig en lang række grunde til ikke at træne når man er syg. Det er blandt andet dem vi vil se nærmere på i denne artikel. Vi vil samtidig se på hvad man kan gøre for at forebygge, så man undgår at sygdom bryder alt for ofte ind i ens træning.”

”Træning når man er syg”: http://news.bodylab.dk/artikler/2094-tr ... man-er-syg

BilledeDannyP vandt DM-A i styrkeløft, i -74 klassen:

Log: dannys-log-t54160-450.html#p1526101


sWolegren bænkede 180 kg!

Log: swolegrens-log-t27366-1770.html#p1525104Marcus viste at han var en strong mofo..

Log: marcus-log-just-fucking-train-t33553-2220.html#p1523850Dingo gik i Hulk-mode!
Billede
Log: physical-therapy-theory-and-application-t9136-6600.html#p1526684
April

Ulrik Scheibye rodede lidt i værktøjskassen og hev en omgang ”extended sets” op derfra..

”Drop sets, forced reps og super sets er udbredte måder at presse musklerne på. Knap så udbredt er konceptet ”forlængede sæt” eller” extended sets”. Som bekendt er formålet med drop set, forced og super sets (for samme muskelgruppe), at opnå en så stor rekruttering af muskelfibre som muligt for at stimulere maksimal muskelvækst. Det samme gør sig gældende for extended sets. Extended sets er ikke nødvendigvis bedre end de andre metoder, men er blot endnu et værktøj til bodybuildingskassen, som du kan vælge, når du har overskud eller vilje til at presse lidt ekstra sovs ud af bøfferne.”

”Forlæng pinen med extended sets”: apropos.php?page=41Cirkus BB væltede Ringsted, da Kongrescentret lagde hus til Loaded Cup og DBFF Newcomers.Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede

De to arrangementer havde, vanen tro, deres egne tråde her på siden – og deri finder i et sandt overflødighedshorn af billeder:

Lørdag, Bodybuilding: loaded-cup-live-update-t57100.html
Søndag, Fitness og Newcomers: loaded-cup-live-update-sondag-t57152.html#p1329441Vægtstængerne i HGVS ved at der er dømt store problemer, når først de ser Peter ”Madman” Olsen komme løbende!! Min yndlings BB.DK PSYCHO-UP-PSYCHER flår 275 kg. op fra gulvet – og satte ny PR med 10 kg.


Log: olsens-log-2012-hgvs-t55916-840.html#p1526572Bodylab Fitness News gjorde os klogere på restitution:

”Ligesom der findes mange myter indenfor træning, så findes der også mange myter omkring restitutionsmetoder. Der findes et hav af metoder, som efter sigende, forbedrer ens restitution, og som har en positiv effekt på DOMS. Men hvor meget er skidt, og hvor meget er kanel? Det vil vi se nærmere på i denne artikel.”

”Restitutionsmetoder – Facts og fiction”: http://news.bodylab.dk/artikler/2321-re ... onsmetoder

BilledeDr. Jacked og Dingo gav den fuld gas i Target!

Doktoren og Dingoen: ny-video-training-with-nikolaj-mo-and-dingo-at-target-fitne-t57935.html
Maj

Poul Haacker leverede en Apropos om at flytte grænser..

"Forleden så jeg en tråd på bb.dk’s forum fra en ung frustreret fyr. Han kunne ikke forstå han ikke fik bedre gains og var kommet så langt ud, at han begyndte at spekulere i om han var alvorligt syg.

Da jeg læste om hans træning, forstod jeg hans problem. Jeg har på trænet pensionister med slidgigt, diabetes og hjerteproblemer der trænede hårdere end denne unge mand. Hans historie fik mig til at tænke tilbage på tidspunkter hvor jeg havde lært at træne hårdere.

Første gang jeg lærte, at jeg kunne meget mere end jeg troede var som 13 årig. Efter et par måneders træning i ungdomsklubben var jeg stolt. Jeg kunne tage 12 reps med hele stakken i træk bag nakken. 45 kg for 12 reps!!! Under en af mine træninger udfordrede en af de ældre fyre mig. Han kunne tage 15. Jeg følte at 12 reps var min grænse, men jeg satte mig ved træktårnet, lukkede øjnene og gik i gang. 34 gentagelser senere åbnede jeg øjnene og kunne ikke forstå hvordan jeg havde bildt mig ind at 12 reps var mit max.”


”Flyt grænserne”: apropos.php?page=43

BilledePeter N postede dette lækre billede i konkurrencen om månedens bedste forårsbillede:
Billede
Log: track-field-the-musical-t24022-840.html#p1527050Mussetrussen legede stærk mand i laden:

Log: topic-t19741-4620.html#p1526988Tuna krokodille roede 60 kg..

Log: psykologisk-bodybuilding-t41733-750.html#p1526843Patrick Johnson var til EM, og Thomas Busted opdaterede lidt derfra..
Billede
Billede
PJ til EM: patrick-johnson-til-em-i-spanien-t58123.htmlMulbjerg kastede kugler og dødløftede 190 kg!

Log: trine-s-log-blod-sved-og-kuglestod-t58211-270.html#p1521284Anders Nedergaard leverede en fornem artikel om ”Intermittent Fasting”..

”Som nævnt synes jeg fastediæterne er spændende fordi de bryder med en masse af de forestillinger vi har om hvordan man skal slanke sig ”rigtigt”. I den første del beskrev jeg biologien involveret i faste generelt og i denne del går jeg ind i det konkrete eksempel med intermittent fasting diæter, med særligt fokus på ”Leangains udgaven”. Generelt betyder intermittent fasting at man har en faste periode skiftevis med en spise periode. Hvis det foregår indenfor et enkelt døgn benævner man således ofte længden af fasteperioden efterfulgt af længden af spiseperioden, f.eks. 16/8 (som svarer til Leangains protokollen). Der findes som nævnt i den forrige artikel også protkoller hvor man spiser en dag og faster en dag (som feast and famine diæten).”

”Intermittent fasting”: artikler/kost-kosttilskud/intermittent-fasting.html

BilledeMaj var også måneden, hvor at WBFF gjorde sit indtog i Danmark – og det gjorde de glimrende, med et flot arrangeret stævne i Sønderborg:


Liveupdate tråden fra konkurrencen: live-update-wbff-denmark-t58614.html
Juni

Niiranen trak og stødte sig til en førsteplads ved Junior Pokalen:

Log: line-danske-rekorder-t56703-240.html#p1526543Majsen vandt guld ved VM i bænkpres for juniorerne!
Billede
Log: 3-vm-guld-i-baenkpres-majsen-sph-t24723-570.html#p1438685Vi fik kigget lidt nærmere på Kasper Egebo og hans træning!
[youtube]www.youtube.com/watch?v=doxp3rJ-85o[/youtube]
”Training with Kasper Egebo”: ny-video-training-with-kasper-egebo-t59369.htmlTheCzech var et smut forbi Amager, for at overvære afholdelsen af Sjællands Stærkeste Mand.

“Den 2. juni 2012 lagde Target og Herman lokaler til den årlige udgave af Sjællands stærkeste mand. Der var inviteret et super stærkt felt fra hele landet, men kun sjællændere kunne kvalificere sig til Danmarks stærkeste mand senere på året.

Der var på forhånd lagt op til den klassiske duel mellem Nicolai Hansen på 35 år fra midtsjælland og Mikkel Leicht på 24 år fra det mørke nordjylland, som har kæmpet indædt om sejren i de største stævner i landet de seneste år, og de har også begge international erfaring på bagen. På dansk jord har Nicolai dog haft overhånden i forhold til Mikkel, men det er altid tæt til det sidste, og de har forskellige spidskompetencer, så de skiftes ofte til at vinde discipliner ved stævnerne.

Udover disse to deltog veteranen Michael Rasmussen, den unge Nicolaj Holstein, Morten Holt Jensen der fremviste et look som selv de mest brutale vikinger ville have misundet, Daniel Brix der indimellem kigger forbi her på siden, og som har haft en fantastisk fremgang de seneste år. Og til sidst Ralf Jakobsen, der gjorde comeback efter en skade.”


Læs hele beretningen her: reportage-sjaellands-staerkeste-mand-t59298.html

BilledeSquatman trak både slæde og en fyr ved navn Morten..

Log: flotmandstraening-t52091-840.html#p1525809ST.K dippede med 100 kg hængede i bæltet!

Log: 5t3v3n-k-t36838-900.html#p1520446Kongen af youtube, Antoine Vaillant, delte en lille motivationsvideo med os:

Antoine: antoine-vaillant-t41761-300.html#p1378681


Stic Man rappede løs i den mest BB hip hop video til dato..
Brølende Bnaz dødløftede derud af..

Log: styrkeloft-i-arhus-t8359-5310.html#p1526710Ahrendsen blev europamester i Styrkeløft 3kamp:

“Hej alle. Det har vidst stået lidt stille her i den sidste periode op til EM og lidt tid efter.

Jeg vandt EM med 7.5 kg ned til nr. 2 og henholdsvis sølv i squat med 260 kg, sølv i bænkpres med 162.5 kg og guld i dødløft med 257.5 kg og selvfølgelig guld i totalen med 680 kg. Pr med 5 kg i squat, 7.5 kg i bænkpres og 2.5 kg under i dødløft og samlet set 10 kg pr. Jeg er selvfølgelig ovenud lykkelig for at være blevet europamester, men en perfektionist som mig er meget svær at stille tilfreds, jeg indfriede kun min målsætning i bænkpres og leverede under forventning i det resterende. Jeg må erkende at formen i squat og dødløft ikke føltes særlig god på dagen. Bænken føltes ganske fin. Jeg tror én af årsagerne til det lidt skuffende resultat i squat og dødløft var pga. af at jeg missede en træning to dage før stævnet. En ganske let, hurtig træning og dog ikke helt uden betydning tror jeg. De sidste 4 døgn op til stævnet havde jeg lavet absolut intet og 4 inaktive dage for mig er helt uvant. På den anden side kan man jo tage noget positivt med sig fra hver eneste stævne og jeg er totalt klar til at løfte ved dette års VM, hvis jeg bliver udtaget.

Jeg vil gerne sige tak til familie, venner, naboer, klassekammerater osv. for at have ydet enorm støtte mens jeg var i aktion, det betyder en del for mig. Tak til resten af det danske landshold for en fantastisk uge og mange tak for hjælpen under løftningen til de to coaches.

Resten af EM-ugen hyggede jeg mig bare. Slappede af, spiste noget lækkert mad og fik trænet en anelse. I den igangværende uge har jeg trænet alle dage og har også tænkt mig at gøre det i morgen. Det har ikke været noget fast, men bare lidt efter lyst. Har prøvet lidt forskellige ting af, som også vil afspejle sig i det næste stykke tid. På mandag er det fuld gas igen!

EDIT: og selvfølgelig et stort tak til alle involverede personer i forbindelse med afholdelsen af dette års sub-junior & junior EM. Stævnet får topkarakter af mig, det var høj høj klasse og håber at jeg kan få lov at løfte sådant et sted igen.”


Lasses log: lasse-ahrendsen-styrkeloft-t38901-810.html#p1523645

BilledeAnders Nedergaard bragte os første del af hans kosttilskuds-kompendie, og den omhandlede protein, aminosyrer og leucin..

“Når muskler vokser er det primært fordi der bliver mere myofibrillært protein i form af aktin og myosin, samt bindevæv i form af collagen. Så når muskler bliver større er det fordi de akkumulerer protein. Faktisk er cirka 20% af musklers vådvægt protein (ikke ulig de bøffer, der ligger i frysedisken), så når man gerne vil have større muskler, kræver det af indlysende årsager at der er noget protein at bygge af. De andre makronæringsstoffer kan nemlig ikke omdannes til eller kompensere for protein, fordi de ikke indeholder kvælstof, som kun protein kan forsyne os med. Jeg vil her i artiklen gennemgå betydningen af protein, proteintyper, samt de forskellige grupper af aminosyrer”

Første del af kompendiet: artikler/kost-kosttilskud/kosttilskudskompendiet-1--protein-essentielle-aminosyrer-aminosyrer-med-forgrenede-sidekder-og-leucin.htmlMikkel Leicht vandt JSM!
“For andet år i træk skulle Jyllands stærkeste mand findes ved en konkurrence på Torvet i Silkeborg.
Konkurrencen faldt sammen med Late Night, så der var masser af tilskuere til at overvære showet.
De ti deltagere skulle igennem seks klassiske discipliner.

Deltagerne skulle blandt andet trække en 12 tons tung lastbil ved håndkraft og løfte en mere end 120 kg tung "træstamme" fra jorden til strakt arm over hovedet.

Vinderen blev den forsvarende mester, Mikkel Leicht Højgaard fra Nykøbing Mors. Han fik en førsteplads i fire af de seks discipliner.”


JSM tråden: jyllands-staerkeste-mand-2012-t58939.html#p1390480

BilledeThomasNielsen legede stærkmand for en dag..

Log: blod-sved-og-curls-t53338-510.html#p1525246Henning viste os at han nok er BB.DKs ældste legebarn!

Log: hennings-log-i-jernhulen-s-81-t6922-2460.html#p1527058UDG FORSÆTTES HER:
DEL 2: udg-uge-52-2012-del-2-t65611.html
Peace, Love, Black Metal
Brugeravatar
Moderator
 
Reputation point: 45
 
Indlæg: 12600
Tilmeldt: 28. apr 2007, 18:59
Geografisk sted: Frederikssund
 
Træner her: Fitness World
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 120.00
- Squat: 135.00
- Dødløft: 180.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanAntoine Vaillant videoen er så win lol
Brugeravatar
 
Reputation point: 65
 
Indlæg: 1736
Tilmeldt: 14. okt 2011, 12:10
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 180.00
- Squat: 230.00
- Dødløft: 267.50
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanFed, fed, fed UDG. Verdensklasse. Jeg var flad af grin da essencen spørger Greg Plitt "Just quickly if you could give your fans your best advice on training and nutrition" :lol:
 
Reputation point: 15
 
Indlæg: 656
Tilmeldt: 9. jan 2010, 18:03
 
Træner her: S.A.T.S Frederiksberg Svømmehal
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 10.00
- Squat: 20.00
- Dødløft: 30.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanKonge, Mic - KONGE
Brugeravatar
 
Reputation point: 5
 
Indlæg: 1766
Tilmeldt: 11. jun 2010, 18:58
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan


Tilbage til Reportager m.m.
Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 2 gæster