Bruger loginTilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 57005 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er DulleUlla

Vores medlemmer har i alt skrevet 2037674 indlæg i 92513 emner

9 nye indlæg i dag


Online
I alt: 289
Medlemmer: 14
Skjulte: 1
Gæster: 274

Følg bodybuilding.dk på

Interview med Mussetrussen

Udskriv emne


"Ugen der Gak", "Månedens skribent" samt "Interview af en Bruger"

Tilbage til Reportager m.m.

Interview med Mussetrussen

Hej Mussetrussen - kan du fortælle lidt om dig selv?
Oprindeligt hedder jeg Brian Henneberg Nielsen, det er jeg i hvert fald døbt, men eftersom jeg meldte mig ud af folkekirken i 1998, så ved jeg ikke om det gælder mere. Nogle kalder mig Mussetrussen, andre kalder mig Karsten Fjällræv, eller bare ”Bo” i keltiske kredse. Jeg er født på Annexgården lige ved siden af Finderup Lade (hvor Erik Klipping mødte sit endeligt i 1286) i Viborg stifts sogn, men relokerede siden hen til Ikast, hvor jeg residerede i op til 20 år. Derefter gik turen 15 km vest på til Herning hvor jeg boede nogle år med min ekskæreste, inden jeg for 1½ år siden flyttede endnu længere vest på til den kære by Holstebro sammen med min nuværende kæreste og kommende hustru Stinne.
Jeg er ved at være gammel i gårde, 33 år efterhånden, men føler mig stadig som en vårhare på lige knap 32. Jeg læser i øjeblikket til fys i Holstebro, et studie jeg er færdig med til januar 2011. Tidligere har jeg arbejdet i tekstilbranchen, hvor jeg har produceret alt fra sportstøj (cool-max f.eks.), undertøj (Femilet), Safe-Hip (underbukser med hoftebeskyttelse til ældre mennesker) stof til Hugo Boss jakkesæt og andre voldspændende tekstiler. Det viste sig i længden at være pisse kedeligt, så i 2005 besluttede jeg mig for at læse til fys. Det var så et 6-årigt projekt for mit vedkommende da jeg hverken havde 10. klasse eller studentereksamen og for øvrigt ikke havde gået i skole siden 1994. Men så måtte jeg jo tage det, og nu er der kun 3 mdr. tilbage, så det gik jo nemt nok. Derudover arbejder jeg på et plejehjem i Herning, hvilket er et dejligt afbræk fra resten af mit liv, som ellers i høj grad handler om mig selv og om hvad jeg gerne vil. På plejehjemmet handler det bare om at hjælpe andre med det de nu har behov for. Det er rart engang imellem.
Jeg har trænet siden 1997-98 eller noget i den stil, så en 12-13 år har jeg været i gang.

Billede

Hvorfor begyndte du at træne og hvordan har din træning udviklet sig gennem årene?
Jah, det startede vel med The Barbarian Brothers og Hulk Hogan engang i 80’erne, hvor jeg så dem og tænkte: ”FUCK! Det ser vildt ud det der, sådan vil jeg også se ud”. Jeg var vel 10-11 år eller noget i den stil. Så gik jeg ellers i gang med et BRUTAL regime over de næste 5 år, bestående af cykling i 5. gear (ALTID!) på min 5 gears racer når jeg var ude på min 10 km’s rute med Midtjyllands avis, samt 100-vis af armbøjninger og mavebøjninger og løft af gamle fælge og el-guitarer. Det var et mega-fail program, som ikke gav nogle resultater, men jeg hyggede mig øjensynligt.
I de sene teenage år led jeg af en fæl omgang weltschmertz/livslede/depression/ungdomssløvsind eller hvad man skal kalde det, og i de år dyrkede jeg ingen sport overhovedet. Som 17-årig blev jeg forpustet over at masturbere til Sarah Young VHS bånd. Navlepilleri mens man hører Nirvana og skriver dårlige digte om livets nedtursagtighed har bare aldrig været vejen til swoleness. Da jeg endelig begyndte at træne igen som 20-årig var det Men’s Health og den type blade jeg fik min info fra, og sidenhen var det FLEX jeg brugte mine hårdt optjente sparekroner på hver måned. Nu til dags er internettet jo en guldgrube af info. Okay, også en guldgrube af afføring nogle gange, men i dag har man jo et meget bedre grundlag for at finde den info man søger, f.eks. her på boardet. Jeg ville ønske jeg havde haft BB.dk til rådighed da jeg var yngre, men næh nej, der var Iform toppen af poppen. Det er det for øvrigt stadig, altså toppen af pop-træning. Jeg kan ikke udstå Iform og deres zapper-tilgang til træning, hvor de indoktrinerer den middelmådige kvindelige fitnessudøver til at tro at træning altid skal være sjovt, og lige så snart det bliver en kende trivielt, så er det på tide at opfinde et nyt idiotisk hold, som piloxing eller zumba så interessen for at holde sig i form kan opretholdes. De burde i stedet lære folk værdien af vedholdenhed og udholdenhed.

Hvem hjalp dig dengang du stadig var helt grøn indenfor træning?
Jeg lærte lidt om træning da jeg gik til atletik i mine tidlige teenage år i Ikast atletik og motion, men når jeg tænker tilbage på det var det egentlig en håbløs og ustruktureret måde vi trænede på. Jeg har vel egentlig bare altid selv forsøgt at finde de informationer jeg havde brug for. På biblioteket f.eks.

Er der et bestemt minde, eller en situation der har gjort et stort indtryk på dig, i forbindelse med træning, og som du har lyst til at dele med vores brugere?
Første gang jeg så The Unbelievable med Ronnie Coleman, på en amerikansk NTSC VHS i 2001 tror jeg var første gang siden 80’erne hvor jeg tænkte: FUCK! Det er fandme vildt det der. Hans fysik og hans vilde træninger var meget inspirerende på det tidspunkt. Ellers kan jeg huske Ole Bak fra dengang jeg trænede i Herning Styrke og motion. Han var også en inspiration dengang. Udover at have den vildeste fysik (manden havde jo nærmest en fedtprocent på 6-7 stykker hele året rundt), så var han også bare en mand med stort overskud. Som om han havde nået alt det han gerne ville, og nu bare hvilede i sig selv. Venlig og altid klar til at hjælpe nybegyndere. Og så var der aldrig særligt mange kg på når han trænede. Han trænede udelukkende for hypertrofi, symmetri og overall sammenhæng mellem muskelgrupper og undgik de ego-sæt som mange af de andre lavede, og dermed undgik han skader. Han havde virkelig fokus på hvad det var der var målet med hans træning. Han havde ikke noget han skulle bevise ved at vise de andre hvor tungt han kunne løfte. Han kørte bare super strict med mellemtunge vægte fordi det var det der gav ham det respons han ønskede. Han er virkelig 100% krops-skulptør.

Billede

Hvad er dine svageste punker?
Når man ser på min grundlæggende kropsbygning, så er jeg jo ikke bygget til at kunne tåle store belastninger. Mine håndled, ankler, albuer osv. er super spinkle, og jeg render derfor ofte ind i skader hvis jeg presser citronen for hårdt. Jeg ville nok være blevet en fremragende langdistanceløber, men nu faldt min kærlighed altså på bodybuildingen. Så mine svageste punkter må være mine led og senestrukturer omkring leddene.

Og de stærkeste?
Mine dips har altid været rigtig gode. Op til BW(82 kg) + 75 kg for 10 reps. Derudover er mine quads og arme nok mine bedste features.

Hvor tit træner du, og hvordan kunne en normal træningsuge se ud for dig?
Jeg plejer at træne 5 dage om ugen, Man-fre og så lør-søn off. Det har jeg vel gjort mere eller mindre siden 2005.
Fordelt på øvelser kunne en normal træningsuge se således ud:

Man: Incline dumbbell presses, smith calf, e-z bar curl, rope ab crunch, weighed side bends, lateral raises
Tir: Squat, rear laterals, side planks, chin-ups, balancetræning
Ons: Seated dumbbell presses, wrist curls, weighed hyperextensions, shrugs, dødløft, abs
Tors: Dumbbell presses, leg press calf, front planks, abs, rear laterals,
Fre: Dips, skull crushers, rope pushdown, leg curls, stiff legged deadlift, glute ham raises, squat, lateral raises, T-bar rows

Derudover lidt cykling og dynamisk udstrækning hver dag.
Det ser dog ofte anderledes ud, alt efter hvilke skader jeg battler for tiden

Hvad er dine kropsmål?
Jeg er 175 cm høj, og da jeg startede med at træne vejede jeg 56 kg. I dag vejer jeg omkring 84 kg.

Hvis vi starter nede fra og op:
Skostørrelse: 42/43
Ankler: 22 cm
Calfs: 39 cm
Lår: 64 cm
Hofte inkl. squatass: 98 cm
Talje: 83 cm
Håndled: 16½ cm
Underarme: 34 cm
Overarme: 42 cm
Bryst: 117 cm
Hals: 43 cm
Hoved: 56½ cm

Det hele uden pump. Og dog, hovedet har jeg pumpet for hårdt i dagens anledning, normalt er det 12 cm.
Jeg overvejede at skrive penislængde og omkreds på, men så skulle jeg også til at måle nosselængde og det magtede jeg bare ikke. Man ved man er ved at være gammel når ens klunker er længere end ens diller. Og det må I gerne citere mig for.

musse2.jpg


Har du været ramt at nogle skader i løbet af din træningskarriere?
Det må jeg sige tjeck til. Hvis vi igen starter nede fra og op:
Har vredet om en enkelt gang på højre fod. No biggie
Springerknæ på venstre side. Varede et års tid. Kom af løb på asfalt med for dårlige sko.
Utallige rygskader, lige fra gemene hold i ryggen til fibersprængninger og andet gejl. Især en fiber i venstre side af lænden gav mig smerter ved fremoverbøjning i ca 1½ år.
Seneskedehindebetændelse i begge håndled. Givetvis af for meget masturbation og/eller BB. Det er svært at skelne tingene nogle gange.
Tendinopati i venstre bicepshæfte ved albuen. Varede ca 6 mdr hvor bicepstræning var umuliggjort. Heldigvis wanker jeg med højre.
Tendinopati i den lange bicepssene i venstre skulder, varede ca 1½ år og var min mest alvorlige skade til dato. Umuliggjorde dødløft i mange måneder samt stort set al tung overkropstræning i venstre side. Tabte vel 3 kg muskelmasse i den periode.
Tennisalbue i højre side (har jeg i øjeblikket). Er dog i klar bedring.
Fibersprængning i nakken. Gav smerter ved hoveddrejning i op til 1½ år efter. Kom for øvrigt 2 dage før jeg skulle køre gennem USA i bil. Upraktisk at køre på 7 sporede motorveje uden for LA og kun kunne orientere sig til venstre.

Hvad har træning betydet for dig igennem dit liv?
Det har betydet ret meget. BB styrker jo ikke kun kroppen men også viljestyrken, selvsikkerheden, selvdisciplinen og beslutsomheden. For at citere mig selv: ”Når du står og stirrer på en squat stang der kan knuse dig og ødelægge din krop, og du alligevel vælger at stille dig ind under den, gå ned i knæ og rejse dig igen, så har du lige der, styrket din karakter. Forstår og formår du at overføre disse lærerige lektioner til andre områder af dit liv, så har du fået det fulde udbytte af din træning”. Jeg bilder mig ind at jeg har formået dette, og træningen har betydet mere for mig end man måske umiddelbart skulle tro.

Hvordan ser en typisk kost ud på en træningsdag?
Kl 7.00 Havregryn og müsli m. skummetmælk
Kl. 9.00 Et æg og et stykke frugt, evt noget prot shake
Kl. 10.00 Et æg og et stykke frugt, evt. noget prot shake
Kl. 11.00 Noget prot shake
Kl. 12.00 Rugbrød med makrel
Kl. 13.30 noget prot shake, evt lidt frugt eller grøntsager samt evt. nogle nødder
Kl. 15.00 pre træningsshake: prots, carbs
Kl. 16.30 post træningsshake: prots carbs
Kl. 17.00 tykmælk m. sukker og rugbrød
Kl. 18.30 F.eks. kartofler, sovs, kød, grøntsager
Kl. 21.00 Knækbrød med ost og syltetøj
Kl. 22.00 Casein shake

Tager du nogle kosttilskud - og i så fald, hvilke?
Ja jeg tager fiskeolie, 6 små kapsler om dagen, 2 multivitaminpiller, 5 g kreatin, 3 kapsler glucosamin, 500 mg c-vitamin, HUSK fibre og så nogle gange beta alanine. Derudover guffer jeg antihistaminer i mig hver aften da jeg lider af en evil nældefeber som plejer at manifestere sig ved kløe på benene og uro i dem om aftenen så jeg ikke kan sove.

Billede

Hvordan er dit forhold til usunde sager?
Når jeg cutter spiser jeg stort set ikke slik, snacks osv, men når jeg ikke cutter (hvilket nok er 8 mdr om året) guffer jeg utroligt meget slik. Jeg holder vældig meget af især lakrids og stærke salmiak bolcher. Hvis man kunne købe ren salmiak ville jeg lægge et salmiakdrop. Jeg elsker det stads. Jeg guffer nok 1 til 2 poser salmiakslik om ugen. Fastfood spiser jeg engang imellem. Måske hver 3. uge eller sådan gnasker jeg en pizza eller en kinabox i mig. Is og chips har jeg aldrig været så meget til, men jeg spiser det da hvis det er der, det skal jeg ikke holde mig for god til, det er jo trods alt da kalorier og de skulle nødigt gå til spilde. Alkohol drikker jeg ikke så meget af mere, måske 1-2 gange om året giver jeg den gas, ellers bliver det mest til en 1-4 genstande hvis jeg er til en fest.

musse3.JPG


Hvad er din livret?
Livret, hmmm, det ved jeg sgu snart ikke. Der er meget mad jeg holder af. Sushi er altid en favorit, men det er en rigtig svinesnasker af en motherfucker rød oksebøf sjasket til i barbequesauce og grillet over åben ild med masser af røg også. Gerne med en sjat Jyde mjød til. Og så gulerodskage! Jeg elsker gulerodskage. I det hele taget er bagerforretninger et slaraffenland. Jeg ville blive så tyk hvis jeg arbejdede i en bager. I får lige opskriften på den bedste topping ever:
180 g philadelphia, 250 g flormelis, 180 g smør, vanillekorn fra 1 stang. Mix sammen med håndmikser og æd oven på gulerods eller squashkage. Ca. 3000 kcal uden kage. Det er guf.

Hvad er det klammeste du nogensinde har spist?
Det er faktisk ikke noget jeg har spist, men noget jeg har drukket. Det er noget der hedder Strawberry Octopus. Det var en drink mig og en kammerat fra fys studiet fik mikset sammen til en fest. Han havde nogle tørrede blæksprutter med hjem fra Japan, som stank ligesom de der tørrede fisk man giver til hunde. Vi havde så et lille glas med patentlåg som vi fyldte op med Cuba Strawberry og kom den her nasty blæksprutte ned i. Efter nogle timer hvor den havde soppet rundt og havde afgivet sin skønne odør og kulør ud i vodkaen, og hvor vi havde forsøgt at prakke den på snart set hver eneste festdeltager, besluttede jeg mig for selv at drikke den. Det var den mest fæle drink ever med en fin kæk smag af gammel fisk. Umiddelbart røg den nemt ned, men efterfølgende kom der bare eftersmag og mavegylp op med denne her gustne fiskesmag. Det var en narrativ drink. Strawberry Octopus. Prøv den.

Billede

Hvad laver du til hverdag?
Jeg er som sagt stud fys og plejehjemsansat. Mit mål er med tiden at komme til at arbejde med træning, behandling og kostvejledning af forskellige patientgrupper, f.eks. patienter med kroniske sygdomme. Jeg ser et vigtigt perspektiv i det at komme hele vejen rundt om patienten, og ikke bare symptombehandle eller kun træne, men også se på kosten, da jeg tror på at kosten er utrolig vigtig og et overset aspekt ved kroniske sygdomme som sclerose, morbus crohn, collitis ulcerosa, parkinson osv.
Men nu må vi se. Der er mange grene indenfor fysioterapi jeg synes er spændende, så måske bliver det noget helt andet. Skal helt sikkert også have taget nogle manipulationskurser ved Correction Academy.

Har du nogle interesser udover træning, og i så fald hvilke?
Ja jeg har masser. Udover at formulere mig på skrift og føre logbog herinde, hvilket jeg holder meget af, så læser jeg en del bøger, primært faglitteratur, men også når der kommer en ny roman af min yndlingsforfatter Douglas Coupland. Jeg elsker bøger og forskningsartikler. Al den viden der ligger og bare er klar til at blive fordøjet og omsat til handling, synes jeg er rigtig spændende. Derudover holder jeg også meget af musik og spiller guitar til husbehov. Det er primært country som Johnny Cash, Garth Brooks, Lonestar og Rascal Flatts jeg gør mig i.
Ellers er IT og computerspil også noget jeg bruger en del tid på at sidde og nørde med. Installere obskure programmer og lave smarte løsninger på ligegyldige problemer. Og så ser jeg vold mange film. Helst nogle med nogle historier der har lidt substans og som man kan tænke lidt over.
Og så har jeg altid interesseret mig for eksistentialisme, altså den filosofiske retning der beskæftiger sig med menneskelivet. F.eks. Nietzsche, Kierkegaard, Schopenhauer og Camus. Jeg synes det er pisse spændende hvor folk finder grundlaget for deres valg og handlinger henne. Når vi vågner om morgenen står vi over for en hel række valg. Det første er om vi skal stå op og gå i gang med dagen eller blive liggende. Der er rimelig gode argumenter for at blive liggende hvis man tænker livet helt ind til benet og får øje på den grundlæggende meningsløshed, men alligevel står de fleste op. Nogle af vane, nogle af lyst og entusiasme, nogle af pligt. Og den måde vi er på over for andre, det vi vælger at beskæftige os med i vores liv, de prioriteringer vi laver osv. Jeg synes grundlaget for alt dette, eksistentialismen er uhyre spændende.
Og så elsker jeg at spille tennis. Får bare gjort det for lidt.

musse1.jpg


Hvem er din favorit bodybuilder/styrkeløfter/stærkmand/whatever?
Jeg har altid holdt meget af Frank Zane. Jeg synes han har den mest æstetiske BB fysik ever. Sådan som BB burde være. Den nye generation af roid-gut masse monstre har deres obskure charme og fascination, men æstetiske er de sgu ikke. Ikke sammenlignet med Frank Zane i hvert fald. Og så har han stort set samme mål som mig: 175 høj og 84 kg. Okay, hans fedtprocent var så en del lavere end min, og dermed var der mere masse overall, men alligevel har man en følelse af at det ikke var helt umuligt at nå op på siden af ham med hårdt arbejde. Og han blev trods alt Mr. Olympia. Han er vel den eneste Mr. Olympia normale mennesker har haft bare skyggen af chancen for at komme til at ligne uden roids. Om end han sikkert også har haft fingrene i kagedåsen. Men trods alt. Lækker fysik.
Hvordan fandt du bodybuilding.dk, og hvad synes du at du får ud af den tid du bruger herinde?
Det var vel egentlig den kære BODYBUILDER, som jeg går i fys klasse med og som for øvrigt er en flot fyr, der introducerede mig for siden og opfordrede mig til at logge. Jeg mener at kunne erindre at jeg har haft et par profiler herinde engang i fordums tid, men det var først som Mussetrussen at jeg fik mit gennembrud ;-) Jeg får styret min lyst til at skrive og være kreativ med det skrevne ord herinde. Og så har jeg et sted jeg kan poste alle mine åndssvage historier og påfund som ellers ville drive mine venner og familie til vanvid. Herinde kan folk læse det hvis de har lyst, og springe det over hvis de ikke gider det.

musse4.jpg


12 HURTIGE:
Kylling eller oksekød? Begge dele er prots. Og dermed win. Altså bliver det udelukkende smagen der afgør det, og der vinder oksekødet.
Light eller regular? Jeg plejede at sværge til light, men på det sidste er jeg gået over til regular i alt, af grunde jeg ikke her kan røbe, men der er en grund. Den er bare hemmelig. En hemmelig grund. Der er hemmelig. Det er hemmeligt. På den hemmelige måde.
Powerwalk eller løb? Løb. Powerwalk er idiotisk. Det er et 80’er BB fænomen som er en slags fesen udgave af kapgang. Det er baseret på bro-science fiktion om fedtforbrændingszonen og det skal dø lige nu. Lunt dog en tur i stedet for det ineffektive pis.
Proteinshake eller proteinbar? Shakes. Det er protein, det er væske, det er billigt, det er hurtigt. Barer tager længere tid at spise, de er klæge, og pisse dyre.
Squat eller dødløft? Elsker begge øvelser, men dødløften vinder. Det er så basic som det kan blive. Løft noget tungt op fra jorden. Det er old school. Det er smukt. Det er et smukt symbol på menneskelivet, hvor vi løfter tunge byrder af egen fri vilje.
Karriere eller kærlighed? Helt klart kærlighed. Karriere er all about the ambition. Det er ligegyldigt at the end of the day. I bund og grund er der intet menneskeskabt i denne verden der imponerer mig synderligt. Men kærlighed; solen; bjerge; træer; vand; børn; menneskekroppen; hunde; giraffer, naturens skaberværker er fantastiske. Det er derfor jeg bare vil bo på landet og elske og træne og grave gulerødder op. Byerne og al deres gejl og shopping og karriereræs og pop lort kan fucke til helvede, det er så inderligt ligegyldigt.
Skiferie eller sommerferie? Skiferie har jeg aldrig været på. Dertil har jeg mine knæ for kære. Så det må blive sommerferie, om end jeg når det kommer til stykket er en hverdagens mand. Jeg elsker hverdagen.
Patter eller røv? Begge dele. Det ville være sært at skulle vælge. Virkelig mærkelig kvinde der kun havde den ene af tingene. Næh du, de følges heldigvis ad. Men ellers er jeg mest til ansigter. Kønne ansigter. Patter og røv og kroppe kan man tænde på. Ansigter kan man forelske sig i.
Og en lækker krop kan du for øvrigt træne dig til. Et grimt ansigt kan du ikke træne dig fra. Kønne ansigter er win. Eller vind, hvis vi skal holde os til det danske. Kønne ansigter er vind.
Styrke eller masse? Styrke er rart. Og skægt. Og vigtigt. Men nu er jeg trods alt BB’er. Hvor andre får tattoos for at gøre deres krop til et kunstværk, så bruger vi BB’ere vægte til at modellere vores krop til et kunstværk. Det er en møjsommelig proces, og det er ikke noget man kan købe sig til. Det er det smukke ved muskelmasse. Det kan kun komme af én ting: hårdt arbejde. Derfor må jeg sige masse. Muskelmasse er mit ler.
Komedie eller gyser? Gysere har ofte de bedste historier, så jeg må sige gyser. Men jeg ser nok flest komedier, da jeg oftest ser film sammen med min kæreste og hun er alt for bange for gysere. Ellers går man heller aldrig galt i byen med en ”højerotisk thriller” hvis I forstår sådan en lille en. Min yndlingsfilm er dog American beauty. Eller Se7en. Emil fra Lønneberg er heller ikke dårlig.
En god film eller en god bog? Den er svær, thi jeg elsker begge dele. Men skulle jeg absolut vælge i en absurd verden hvor et af medierne pludselig forsvandt, så bliver det nok bøgerne.
Restaurant eller café? Restaurant. Jeg kommer dog for sjældent på restaurant da det altid er så skide dyrt og jeg er på su. Sidst jeg var på restaurant var med en kammerat i Aalborg. Vi skulle bare lige have noget mad og gik ind et tilfældigt sted vi ikke kendte. Det viste sig så at være en romantisk restaurant med blid musik i højttaleren, men nu havde vi fået os sat. Det var den mest gay experience ever. Eller i hvert fald på denne side af Sankt Hans.
Thomas Bay
Idrætsfysioterapeut og fysisk træner
Indehaver af Sport112.dk, FysioDanmark Holstebro og FysioDanmark Videbæk
Brugeravatar
Månedens skribent: Februar 2007 Månedens skribent: Marts 2007
 
Reputation point: 25
 
Indlæg: 32854
Tilmeldt: 4. jan 2007, 12:13
Geografisk sted: Holstebro
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 150.00
- Squat: 200.00
- Dødløft: 250.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanInterview er udearbejdet af MC
Thomas Bay
Idrætsfysioterapeut og fysisk træner
Indehaver af Sport112.dk, FysioDanmark Holstebro og FysioDanmark Videbæk
Brugeravatar
Månedens skribent: Februar 2007 Månedens skribent: Marts 2007
 
Reputation point: 25
 
Indlæg: 32854
Tilmeldt: 4. jan 2007, 12:13
Geografisk sted: Holstebro
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 150.00
- Squat: 200.00
- Dødløft: 250.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan"Et grimt ansigt kan du ikke træne dig fra"
:dope:
After workout, i like to take a hot shower. I'ts like a normal shower, but with me in it.
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 274
Tilmeldt: 8. jun 2010, 21:24
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanDet er altid sjovt at læse den slags interview :)
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 2498
Tilmeldt: 21. jan 2010, 11:25
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan”Når du står og stirrer på en squat stang der kan knuse dig og ødelægge din krop, og du alligevel vælger at stille dig ind under den, gå ned i knæ og rejse dig igen, så har du lige der, styrket din karakter. Forstår og formår du at overføre disse lærerige lektioner til andre områder af dit liv, så har du fået det fulde udbytte af din træning”


Det er fanme godt formuleret !
 
Reputation point: 5
 
Indlæg: 2466
Tilmeldt: 6. mar 2010, 19:43
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanSuper godt interview!
IMO et af de bedste på siden =D>

ps. billederne virker ikke
http://www.frederikbahne.wordpress.com
- Strength has nothing to do with how much you can squat, but how much effort you put in it -
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 5603
Tilmeldt: 1. aug 2009, 20:18
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 52.50
- Squat: 60.00
- Dødløft: 65.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplandamn et nice interview
There are people who say that they can and there are people who say that they cant

Both are usually right
Brugeravatar
 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 2382
Tilmeldt: 19. okt 2009, 18:46
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanSuper godt og inspirerende interview - tror sgu jeg tager ned og træner!
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 459
Tilmeldt: 30. dec 2008, 19:30
 
Træner her: Atletklubben Jyden
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanF.Bahne skrev:Super godt interview!
IMO et af de bedste på siden =D>

ps. billederne virker ikke


Hvilken browser bruger du? De virker fint her.
Thomas Bay
Idrætsfysioterapeut og fysisk træner
Indehaver af Sport112.dk, FysioDanmark Holstebro og FysioDanmark Videbæk
Brugeravatar
Månedens skribent: Februar 2007 Månedens skribent: Marts 2007
 
Reputation point: 25
 
Indlæg: 32854
Tilmeldt: 4. jan 2007, 12:13
Geografisk sted: Holstebro
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 150.00
- Squat: 200.00
- Dødløft: 250.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanBay skrev:
F.Bahne skrev:Super godt interview!
IMO et af de bedste på siden =D>

ps. billederne virker ikke


Hvilken browser bruger du? De virker fint her.

FireFox..
Men det er kun nogle af dem jeg ikke kan se.. ret underligt
http://www.frederikbahne.wordpress.com
- Strength has nothing to do with how much you can squat, but how much effort you put in it -
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 5603
Tilmeldt: 1. aug 2009, 20:18
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 52.50
- Squat: 60.00
- Dødløft: 65.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanRigtigt fedt interview.!! :dope:

:pumping:
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 18
Tilmeldt: 23. okt 2009, 23:58
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanF.Bahne skrev:
Bay skrev:
F.Bahne skrev:Super godt interview!
IMO et af de bedste på siden =D>

ps. billederne virker ikke


Hvilken browser bruger du? De virker fint her.

FireFox..
Men det er kun nogle af dem jeg ikke kan se.. ret underligt

Jeg bruger Internet explore, og kan heller ikke se dem alle..

OT: Super godt interview! :)
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 1973
Tilmeldt: 13. feb 2010, 21:08
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanGodt interview, og underholdende svar :)
Brugeravatar

 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 2447
Tilmeldt: 5. jul 2006, 21:16
Geografisk sted: København
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanFantastisk interview.

Jeg er altså totalt mussetrussen fanboy. Jeg er vild med din filosofiske tilgang til verden, som du på imponerende vis formår at få helt ned på jorden.

Eksempler:

Hvad har træning betydet for dig igennem dit liv?
Det har betydet ret meget. BB styrker jo ikke kun kroppen men også viljestyrken, selvsikkerheden, selvdisciplinen og beslutsomheden. For at citere mig selv: ”Når du står og stirrer på en squat stang der kan knuse dig og ødelægge din krop, og du alligevel vælger at stille dig ind under den, gå ned i knæ og rejse dig igen, så har du lige der, styrket din karakter. Forstår og formår du at overføre disse lærerige lektioner til andre områder af dit liv, så har du fået det fulde udbytte af din træning”. Jeg bilder mig ind at jeg har formået dette, og træningen har betydet mere for mig end man måske umiddelbart skulle tro.


Karriere eller kærlighed? Helt klart kærlighed. Karriere er all about the ambition. Det er ligegyldigt at the end of the day. I bund og grund er der intet menneskeskabt i denne verden der imponerer mig synderligt. Men kærlighed; solen; bjerge; træer; vand; børn; menneskekroppen; hunde; giraffer, naturens skaberværker er fantastiske. Det er derfor jeg bare vil bo på landet og elske og træne og grave gulerødder op. Byerne og al deres gejl og shopping og karriereræs og pop lort kan fucke til helvede, det er så inderligt ligegyldigt.


Især den sidste er så spot on. Karriere, pop, designmøbler, materialistisk overflod er altsammen tomme værdier. Ligegyldigt hvor gode ting er, hvor skønne og smarte de er, er de kun TING. De kan aldrig give dig de basale ting her i livet, nemlig autentisk kærlighed, anerkendelse, venskab, osv.

Den eneste grund til vi stræber efter karriere, penge og materielt (lort) er jo for at imponere andre mennesker, livet leves i vores menneskelige relationer, vi er med Løgstrups ord hinandens eksistentielle ilt!

:)
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 196
Tilmeldt: 26. okt 2007, 21:00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanTvergaard skrev:
F.Bahne skrev:
Bay skrev:
F.Bahne skrev:Super godt interview!
IMO et af de bedste på siden =D>

ps. billederne virker ikke


Hvilken browser bruger du? De virker fint her.

FireFox..
Men det er kun nogle af dem jeg ikke kan se.. ret underligt

Jeg bruger Internet explore, og kan heller ikke se dem alle..

OT: Super godt interview! :)


Vi får lige kigget på det.
Thomas Bay
Idrætsfysioterapeut og fysisk træner
Indehaver af Sport112.dk, FysioDanmark Holstebro og FysioDanmark Videbæk
Brugeravatar
Månedens skribent: Februar 2007 Månedens skribent: Marts 2007
 
Reputation point: 25
 
Indlæg: 32854
Tilmeldt: 4. jan 2007, 12:13
Geografisk sted: Holstebro
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 150.00
- Squat: 200.00
- Dødløft: 250.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanDette har jeg ventet på - og det var ventetiden værd :wink:

Bay skrev:Interview med Mussetrussen
....inden jeg for 1½ år siden flyttede endnu længere vest på til den kære by Holstebro sammen med min nuværende kæreste og kommende hustru Stinne.


Mange gange tillykke. Er I allerede blevet forlovet eller?
The only time "success" comes before "work" is in the dictionary.
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 1748
Tilmeldt: 8. aug 2008, 22:05
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanMussetrussen er hermed blevet mit idol. Du har nogle fede interesser og synspunkter og et sjovt blik på tingene. Lyder som om du har benene solidt plantet i den jyske muld :)
+1 herfra!
Sidst rettet af Hauen 17. nov 2010, 19:15, rettet i alt 1 gang.
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 24
Tilmeldt: 22. jan 2010, 10:16
Geografisk sted: Svendborg, Fyn
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 115.00
- Squat: 185.00
- Dødløft: 190.00
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanIndlæg slettet af admin.
Sidst rettet af Skull and bones 4. feb 2012, 23:01, rettet i alt 1 gang.
JEG ER HER KUN FOR AT LÆSE INDLÆG AF "SANDYFRINK".

Kopier gerne ovenstående meddelelse mhp. styrkelse af mandens ego og heraf følgende merproduktion af indhold fra hans side.

PS Han træner fandeme hårdere end Bjarne Riis!
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 610
Tilmeldt: 26. aug 2009, 20:16
Geografisk sted: Odense
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanSuper fedt interview! :)
The pain you feel today will be the strenght you feel tomorrow.
http://traincheap.dk/udsalg-paa-traeningstoej/ http://www.justtrainfitness.com
Brugeravatar
 
Reputation point: 5
 
Indlæg: 2857
Tilmeldt: 10. aug 2008, 16:55
Geografisk sted: Kolding
 
Træner her: Fitness World Kolding
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 150.00
- Squat: 200.00
- Dødløft: 225.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanSkull and bones skrev:Hvorfor tager du to vitaminpiller dagligt? Hvordan forholder du dig til risikoen for forgiftning ved overdosering af fedtopløselige vitaminer?

Billede

For mange multivitaminer lyder anbefalingen på 1-2 kapsler om dagen. Det får du næppe en overdosis af
En blind viking med influenza kan smadre omkring 850 vegetarer
Billede
Bodyman,Bodylab
Brugeravatar
 
Reputation point: 645
 
Indlæg: 25731
Tilmeldt: 12. maj 2007, 09:47
Geografisk sted: Hvidovre
 
Træner her: Workout & Fitness club
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (18)
Kostplan: Vis kostplanthe bear skrev:
Især den sidste er så spot on. Karriere, pop, designmøbler, materialistisk overflod er altsammen tomme værdier. Ligegyldigt hvor gode ting er, hvor skønne og smarte de er, er de kun TING. De kan aldrig give dig de basale ting her i livet, nemlig autentisk kærlighed, anerkendelse, venskab, osv.

Den eneste grund til vi stræber efter karriere, penge og materielt (lort) er jo for at imponere andre mennesker, livet leves i vores menneskelige relationer, vi er med Løgstrups ord hinandens eksistentielle ilt!

:)

Ligesom Tyler Durdens udødelige citat fra Fight Club:
"We work jobs we hate, to buy shit we don't need"
En blind viking med influenza kan smadre omkring 850 vegetarer
Billede
Bodyman,Bodylab
Brugeravatar
 
Reputation point: 645
 
Indlæg: 25731
Tilmeldt: 12. maj 2007, 09:47
Geografisk sted: Hvidovre
 
Træner her: Workout & Fitness club
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (18)
Kostplan: Vis kostplanFed artikel!
Lærerig, underholdende og spændende at læse!
Tears will get you sympathy - Sweat will get you results!! ...
og i logland - viewtopic.php?p=876994
Brugeravatar
 
Reputation point: 124
 
Indlæg: 1342
Tilmeldt: 19. jan 2010, 08:02
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanSuper godt interview, der står mange gode ting og sager :)
Brugeravatar
 
Reputation point: 5
 
Indlæg: 1073
Tilmeldt: 25. maj 2010, 22:26
Geografisk sted: Kolding
 
Træner her: Fitness World Kolding
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 100.00
- Squat: 140.00
- Dødløft: 170.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan+Faktor skrev:Dette har jeg ventet på - og det var ventetiden værd :wink:

Bay skrev:Interview med Mussetrussen
....inden jeg for 1½ år siden flyttede endnu længere vest på til den kære by Holstebro sammen med min nuværende kæreste og kommende hustru Stinne.


Mange gange tillykke. Er I allerede blevet forlovet eller?


He he, nej dog ikke. Men she's the one, så mon ikke det ender sådan. Det håber jeg da i hvert fald.

Skull and bones skrev:Hvorfor tager du to vitaminpiller dagligt? Hvordan forholder du dig til risikoen for forgiftning ved overdosering af fedtopløselige vitaminer?


Der er noget der tyder på at hvis man træner meget, så kan man have et behov for vitaminer og mineraler som er en lille smule højere end normalt. Der er dog intet der tyder på at voldsomme mængder er nogen god ide. Derfor tager jeg 2. Det er lidt højere end normalt, men ikke et overdrevent højt indtag.

Derudover takker jeg for roserne. Godt at folket kunne lide det :dope:

p.s. Der er også omkring 4 billeder jeg ikke kan se. Bruger Google chrome
Brugeravatar

 
Reputation point: 825
 
Indlæg: 6822
Tilmeldt: 18. sep 2008, 19:14
Geografisk sted: Holstebro
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 140.00
- Squat: 152.50
- Dødløft: 202.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (30)
Kostplan: Ingen kostplanMussebuks, du lyder til at være et fantastisk menneske! Fanboy - jo tak!
You can always be thinner; look better
Brugeravatar
 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 1667
Tilmeldt: 9. maj 2009, 15:22
Geografisk sted: Aalborg
 
Træner her: Fitnessworld Aalborg, Eternitten
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanNu er der både interviews med Grundt og Musse. Mere ønsker jeg mig ikke til jul.
Brugeravatar
 
Reputation point: 20
 
Indlæg: 1709
Tilmeldt: 14. nov 2009, 22:39
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanCheers from Fanboy Nr.1!! :drink:

Sjovt med et lille interview, som stensikkert får de, forhåbentlig få, der ikke kendte til trussens eksistens til, til at slå et smut forbi loggen.
Peace, Love, Black Metal
Brugeravatar
Moderator
 
Reputation point: 45
 
Indlæg: 12600
Tilmeldt: 28. apr 2007, 18:59
Geografisk sted: Frederikssund
 
Træner her: Fitness World
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 120.00
- Squat: 135.00
- Dødløft: 180.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanEn sindsyg form! Det er helt klart det endelige mål.
Dog synes jeg at hans program er meget specielt. Det er ikke rigtig noget jeg har set her på sitet før.
Og kan godt lide hans måde, at få det til at lyde let på. Han guffer lidt slik i hjørner og noget fastfood engang imellem, men i bund og grund ligger der voldsomt meget hårdt arbejde bag den krop. Ingen tvivl.
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 642
Tilmeldt: 16. jan 2010, 16:06
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanMussetrussen skrev:
+Faktor skrev:Dette har jeg ventet på - og det var ventetiden værd :wink:

Bay skrev:Interview med Mussetrussen
....inden jeg for 1½ år siden flyttede endnu længere vest på til den kære by Holstebro sammen med min nuværende kæreste og kommende hustru Stinne.


Mange gange tillykke. Er I allerede blevet forlovet eller?


He he, nej dog ikke. Men she's the one, så mon ikke det ender sådan. Det håber jeg da i hvert fald.


Nå okay; men tillykke alligevel - det er noget specielt, du har fundet, når du føler sådan. Jeg håber, at det går, som du har tænkt dig :)
The only time "success" comes before "work" is in the dictionary.
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 1748
Tilmeldt: 8. aug 2008, 22:05
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanVirkelig nice interview ..Og det er dejligt at se at det er ik kun er mig som døjer (har døjet) med skader ..Billederne virker heller ik her :)
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 97
Tilmeldt: 27. sep 2009, 14:33
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 70.00
- Squat: 80.00
- Dødløft: 80.00
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan


Næste

Tilbage til Reportager m.m.
Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 2 gæster