Bruger loginUgen der gik, uge 37, 2019
Afslutning på Mr. Olympia 2019

Tilbudsguide, uge 38, 2019
Vindruer og kylling!

Tilbudsguide, uge 37, 2019
Bacon og Juice!

Ugen der gik, uge 35, 2019
RIP Franco!


Statistik

Vi har 55932 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er M.Christensen

Vores medlemmer har i alt skrevet 2029714 indlæg i 86905 emner

1 nye indlæg i dag


Online
I alt: 339
Medlemmer: 3
Skjulte: 0
Gæster: 336

Følg bodybuilding.dk på

UDG! Uge 40+41 / 2012

Udskriv emne


"Ugen der Gak", "Månedens skribent" samt "Interview af en Bruger"

Tilbage til Reportager m.m.

Billede

Sidste weekend blev i snydt for en UDG, p.g.a. at redaktionen var travlt optaget med andre ting - så denne weekend er der ekstra meget guf til jer..Nyt fra Bodybuilding.dk

Det er forhåbentlig ikke gået din næse forbi, at Bodybuilding.dk nu også har fået sit eget online blad “Træningsmagasinet”? Stor tak til jer derude, for den flotte modtagelse som 1. udgave fik!

Oktober 2012 indeholder blandt andet artikler om mættet fedt, Oldschool BB, en opskrift på proteinbarer og et interview med Lars Risum.

Du kan læse Træningsmagasinet lige her: traeningsmagasinet/
HUSK iøvrigt at trykke “Like” på magasinets egen Facebookside: http://www.facebook.com/pages/Tr%C3%A6n ... 63?fref=ts

Billede
Som der stod i introen, måtte i sidste weekend undvære jeres ugentlige UDG FIX, blandt andet på grund af DM i Fitness og Bodybuilding. Dette kunne i følge tæt i vores live-update tråd, og derfra har The Czech fundet lidt billeder og samlet i en “Best of DM” tråd.

Her er nogle af mine personlige favoritter..

Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede

Se mange flere i tråden her: best-of-billeder-fra-dm-2012-t63360.html#p1473209
Eller på vores Facebook side: http://www.facebook.com/media/set/?set= ... d362474d93
Dingo får ordet..
“Bodybuilding.dk og Bodylab har fået den store fornøjelse at få et interview med en af Danmarks bedste kokke, Thomas Rode!

Thomas Rode er for nogle måske mest kendt fra kanal 5s programserie "4 stjerners middag" hvor han kommenterer deltagernes madlavning. Udover dette er Thomas ligeledes indehaver af gourmet restauranten Kong Hans' Kælder i København, der kan bryste sig af at have en michelin stjerne.

Vi vil gerne høre hvad DU godt kunne tænke dig at spørge Thomas om - rammerne er rimelig frie inde for emnet, og der må selvfølgelig gerne være kritiske spørgsmål omkring palæo. Alle spørgsmål fra jer kan naturligvis ikke komme med, men de vil så vidt som det er muligt blive brugt i interviewet ”


Har du spørgsmål til Thomas Rode, så kan du stille dem her: post1473554.html#p1473554

Billede
Hvis du vil blive klogere på hvem Gamle og Coco the Monkey er - eller bare have et lille tip til din brysttræning, så læs Poul Haackers Apropos “Weakpoint træning for bryst, del 1”

“Forleden så jeg en ny fyr i TarGet Powergym. Fyren kæmpede sig igennem et brysttræningspas, der havde gjort selv ”the Austrian Oak” Arnold Schwarzenegger træt. På trods af dette, var hans brystkasse ikke mere pumpet end Justin Biebers efter 2 timers lækker Yogalates. Hans skuldre og arme havde dog et massivt pump.

Nogen mennesker kan ikke få kontakt til deres bryst lige meget hvad de gør. Presseøvelser fører blot til større triceps og skulder.”


Læs Pouls apropos her: apropos.php?page=57

Billede
Anders Nedergaard fortsætter sin serie om kosttilskud med “KOSTTILSKUDSKOMPENDIET 2 – KREATIN, KREATIN ETHYL ESTER OG HINSIDES”

“Kreatin blev opdaget for næsten 100 år siden og man fandt faktisk også ud af at kreatinindtag kunne øge kreatinmængden i musklerne i 20’erne. De første sportsfolk begyndte at bruge det som et ”state of the art”-tilskud. I 1992 og i 1993 markedsførte EAS det første kreatin kosttilskud. Linford Christie, der senere ikke skulle vige tilbage for at bruge andre ”tilskud”, var blandt de allerførste der krediterede en del af deres resultater til kreatin.

Men historien om kreatin er ikke slut - op igennem de seneste 5 år har forskellige kemisk modificerede kreatintyper været almindelige bestanddele i kosttilskud, på trods af at de har glimret i deres fravær af videnskabelig dokumentation. Først nu er der begyndt at komme viden frem om disse nye tilskud.”


Læs hele artiklen her: artikler/kost-kosttilskud/kosttilskudskompendiet-2--kreatin-kreatin-ethyl-ester-og-hinsides.html

Billede
“1 dage tilbage” skrålede Nik & Jay - og det er lige præcis så længe der er tilbage af BB.DKs indsamling til Hospitalsklovnene..

2900 kr. er desværre et stykke under målet på 5000 kr - men stor tak til dem der valgte at støtte den gode sag.

Du kan selvfølgelig stadig lige nå at give et bidrag hvis du er hurtig: http://www.betternow.dk/bodybuildingdks ... lsklovnene

Billede
På forummet er der blandt andet blevet diskuteret Megareksi..

Blå Time skabte tråden, og lagde selv ud..
“Læste denne artikel: http://politiken.dk/tjek/sundhedogmotio ... megareksi/

Her på siden er der ofte fokus på de positive aspekter af styrketræning/bodybuilding. Mener I at det er tabubelagt at træningen, for nogen, bliver altoverskyggende og påvirker det sociale såvel som det faglige liv? Har vi en tendens til at vende det blinde øje til?”Og så rullede bolden..
“Det ville måske hjælpe en smule hvis de løftede det faglige niveau bare en smule op. Men Danmarks journaliststand er ikke uddannet til at skrive sagligt og objektivt de er uddannet til at skrive så det sælger.


Her er et par generaliserende og usaglige citater:
"Megarektikeren har et altoverskyggende fokus på mad, krop og træning. Diæten er proteinrig og fedtfattig. Maden indtages på helt bestemte tidspunkter af døgnet, og han kan sågar stå op om natten for at spise."
Godt nyt drenge og piger, hvis bare i har fedt i diæten så lider i ikke af megareksi!

"Han kan efterhånden ikke indtage et måltid sammen med andre, for det kan gå ud over den rigide kostplan. Han styrketræner i timevis. Han træner sent om aftenen og tidligt om morgenen. Og han træner i arbejdstiden. "
Falder i heller ikke ind under denne kategori hvor i skal spise helt alene, træne morgen og aften og mens i er på arbejde, så kan i vide jer trygge.Lad os tage en selvmodsigelse også: "Det er ikke samfundets store fokus på sundhed og motion, der er årsag til megareksi. De personer, der har megareksi, er typisk karakteriseret ved lavt selvværd eller har traumer i bagagen.

Ved at fastholde en streng diæt og træningsplan oplever de kontrol over indre kaos. Årsagen til megareksi ligger således i menneskets sind, men tager farve af tidsånden. Der er med andre ord tale om en gammel sygdom med nye symptomer."

Det er IKKE samfundets fokus på kost og motion der skaber megareksikere. Ok
"Årsagen til megareksi ligger således i menneskets sind, men tager farve af tidsånden. " så fokus på motion og sundhed mm, er ikke en del af tidsånden?

Synes også denne er sjov, fornemmer her en klar afstandtagen til dedikation: "Men det er gået galt, når kost og styrketræning overskygger alt andet og er vigtigere end familieliv og venner."

Jeg læser sjældent noget særligt godt fra politiken, information, jyllandsposten, berlingske, osv osv osv. De artikler der sælger bedst er nok heller ikke de mest sandfærdige.”

-Fenzter

Du kan deltage i debatten lige her: megareksi-tabu-t63208.html

Billede
Nyt fra Sponsorerne

Bodylab Fitness News og Thomas Jagd er klar med to nye artikler til jer. Den første handler om “General Physical Preparedness”:

“Da jeg i sin tid startede med at træne, gik jeg ligesom mange andre, ekstremt meget op i små ligegyldige detaljer. Det resulterede i, at jeg ofte traf nogle meget dumme beslutninger i forhold til min træning.

Jeg var eksempelvis meget forhippet på at optimere min restitution, og fravalgte derfor ofte andre former for fysisk aktivitet, i den tro, at det på en eller anden magisk måde ville undertrykke det stimulerede vækstrespons. Jeg var så fanatisk på dette område, at jeg ofte takkede nej til basketball med vennerne, eller en tur i svømmehallen. Ekstremt ærgerligt. Ikke kun fordi jeg gik glip af en masse sociale ting, men også fordi det var baseret på en fejlagtig opfattelse. Når man først har stimuleret et vækstrespons, så kan man ikke bare gå ind og ”slukke” for det, fordi man træffer en række uhensigtsmæssige valg. Tværtimod. Den form for fysisk aktivitet kan i bedste fald bidrage til større styrke og mere masse.”


Læs mere om G.P.P her: http://news.bodylab.dk/artikler/3184-fo ... ere-masse-

Billede
Den anden artikel som News og Jagd har til jer, kan flytte jeres bænkpres i en positiv retning..

“Alle vil være stærkere i bænkpres. Uanset om man er styrkeløfter, bodybuilder eller almindelig motionist, så går de fleste op i hvor meget de kan tage i bænkpres. Og netop derfor bugner nettet med træningsprogrammer som er rettet imod et stærkere bænkpres.

Der findes talrige procentbaserede bænkpres cyklusser, som tager udgangspunkt i ens 1RM. De fleste af disse cyklusser fungerer da også ganske godt, men de har visse svagheder, som er svært at komme uden om. For det første, så er det ikke alle som kender deres 1RM. For det andet, så tager procentbaserede cyklusser overhovedet ikke højde for de naturlige udsving der er i en persons dagsform. Der kan være mange kg til forskel, alt efter om man rammer en god dag eller en dårlig dag. Sidst men ikke mindst, så er folk forskellige, hvad angår fibertypefordeling og individuelle forskelle, som kan spille en rolle i forhold til om cyklussen passer en eller ej. I sidste end er det måske ikke noget som er så afgørende. Folk vil få respektable resultater af de fleste procentbaserede cyklusser. Men når man nu ved der er visse svagheder ved disse cyklusser, hvorfor så ikke lave et program som kommer uden om disse problemer. Og det er netop det vi vil se på i denne artikel.”


“Stærkere i bænkpres med ARPE micro cycles”: http://news.bodylab.dk/artikler/3186-me ... cro-cycles


Billede
Bodyman kører for tiden en lille konkurrence på deres Facebooks side..
Billede

Tryk på dette link, upload dit billede og deltag i konkurrencen: http://www.facebook.com/BODYMANDNK?sk=a ... 0661811700
BrugerPics

Vi starter med Rckejser som gerne vil dele hans flotte forvandling med os:

“Jeg tog et valg start sep. sidste år, jeg valgte at smide nogen kilo og komme i en bedre form og få en pænere krop ud af det,
Dette er nu omkring 1 år og 1 mdr siden, Dette er det foreløbige resultat.

Jeg er sikker på der er nogen der ude som mener jeg kunne have været noget længere men eftersom dette er første gang jeg sætter mig ordenligt ind i træning og kost, Og der har været nogen grunde i løbet af året som har gjort jeg har måtte tone ned for træning, skader og andre ting, plus kosten måske ikke har spillet 100 hele vejen igennem.

lidt info

jeg er 26, vejer pt. 93kg, fedt% pas. jeg har fået den målt flere steder og alle har forskellige resultater, den højeste er 22% og laveste er 14% , Jeg er 185 høj


Før billede, Jeg vejede 110 på dette tidspunkt, 3 mdr senere havde jeg smidt 20 kilo og røget ned på 90kg
og er nu kommet op på 93, vil gerne tro det er ren muskel but who am i kidding.”

Billede


“dagsdato billeder, har aldrig været den store poser, så i må bære over med det der nu er.”

Billede
Ros og kommentarer kan i give i hans tråd: 1ar1-mdr-t63196.html
MathiasC imponerer endnu engang med sine spændstige muller..
Billede
Billede
Billede
Log: mathiasc-18-ar-bb-t49720-540.html#p1473133


Der er en “første gang" for alting. Ordene “Her polerer jeg Jane” er vist ikke blevet skrevet i en UDG før..
Billede
Pigehestens log: post1473830.html#p1473830


Lean2000 viser formen i loggen..
Billede
Billede
Log: post1470220.html#p1470220


ChristofferOzzy bliver bare bedre og bedre..
Billede
Billede
Log: christoffer-t51123-660.html#p1472977
zero12 er stadig temmelig ny i LogLand - og fortæller nu lidt om hans planer..
“Okay.. Efter jeg nu har logget lidt træninger, synes jeg det er på tide at beskrive mine bevæggrunde for min træning.

Alder: 28
Vægt: 84
Højde 189

Jeg løfter ikke specielt tungt, og har ikke ønsker om at løfte de helt tunge kg, men der må da gerne være en progression.

Mine mål for det næste halve år er:

Blive skadesfri
Finde en kontinuerlig træningscyklus der virker for mig
Blive endnu skarpere ift. min kost
Få mere viden om sporten, bla. gennem de mange spændende artikler og tråde her på sitet
Sidst men ikke mindst.. gaine nogle kilo og få lidt mere vægt på især de "tre store"

Jeg poster et billede af min pt form, efter ca en måneds træning. (ellers har det været meget sporadisk de sidste år). Jeg har gennem de sidste 6 uger gainet 8 kg. Jeg er en mager hund, og det har jeg altid været!

Jeg har valgt, at jeg ikke vil tage mål på nuværende tidspunkt. Det kommer måske engang.”


Billede
Log: progression-please-t62829.html#p1473249
Mågens vender os ryggen..
Billede
Log: skubber-stenen-op-ad-bjerget-t57224-1380.html#p1473545


Gosser hygger med at tage billeder af sine stænger!
Billede
Log: log-med-gosser-t60102-120.html#p1473773


patrickmylius viser formen i loggen:
Billede
Billede
Log: palle-s-going-to-be-a-mean-lean-machine-t62991.html#p1473906


MortenFF viser de 2 b’er: back & biceps!
Billede
Log: mortenff-s-logbog-t50982-480.html#p1473798


The Rookie smider tøjet for Manse og resten af Target..
Billede
Billede
Log: antagonist-til-paleo-t42866-1200.html#p1473834


TheDupont er klar med nye billeder i sin log:
Billede
Billede
Log: duponts-log-t49440-450.html#p1473187


s0enice flasher form og dolk!!!!!
Billede
Billede
Log: starve-the-ego-feed-the-soul-t55223-240.html#p1473433
Der har været godt gang i vores fælles tråd til billed updates..

MachoGonzo forsøger at cutte - og det skal nok blive interessant, for masse er der sgu nok af på drengen..
Billede


mortenwolff
“17 år, 97 kg, Ca. 1.86”
Billede
Log: teen-machine-t53543.html#p1259564


2100happiness med skrællede abs og delt patværk.. Loving it!
Billede
Billede


BB.DKs svar på “The Shadow”, mathias1989, dukker endnu engang frem fra mørket!
Billede
Billede
Log: mathias-log-ny-start-nye-billeder-t15025-450.html#p1147492


OliverBach
Billede


noisen75
Billede
Billede


Kramnik flexer imens at vi chiller..
Billede
Billede


Odysseus skræmmer sig selv..
Billede
Log: odysseen-ii-t30748-150.html#p1377138


Boja flexer en solid overarm!
Billede


MadzP92 med ultra smal talje og gode vinger:
Billede
Log: madz-s-log-t61798-30.html#p1473043


1Rright flasher Calvins og ryg:
Billede


SE MANGE FLERE BRUGER PICS I “FÆLLES BILLEDEUPDATES”: faelles-billedeupdates-t21786-5610.html
BrugerVids

Moestrup87 har været til de Jyske Mesterskaber i 3-kamp, og beretter således i loggen:

“6. oktober 2012 - JM 3-kamp

Havde været ret nervøs op til dette stævne, da det pludselig var gået op for mig at jeg var ret tæt på at lave EM-kval kravet på 492,5 kg i totalen.

Jeg vejede ind på 83,6 som er det højeste jeg har vejet i denne klasse. Det var vist fint.

Squat
1. forsøg: 200 kg - Godkendt (Vist nok 2-1). Tangering af PR
2. forsøg: 212,5 kg - Gik ikke ind på den, for at få længere pause til det!
3. forsøg: 212,5 kg - Godkendt 3-0. Helt fantastisk!! +12.5 kg PR!

Bænk
Bænk=LÅRD!

Nuff said!

Dødløft
1. forsøg: 155 kg - Godkendt (Vist nok 3-0)
2. forsøg: 165 kg - Godkendt 2-1 fordi jeg ikke havde strakt mit højre ben. Tangering af PR
3. forsøg: 175 kr - Godkendt 3-0. +10 kg PR.

Efterfølgende kom ADD og ville have en kop med urin. Så det fik de selvfølgelig”Log: kate-moestrup-sph-squat-212-5-kg-d-t42144-780.html#p1473985
Pigehest må have lært sWolegren lidt om mode - for smukt ser det ud, når han sådan frontsquatter 160 kg med sko der matcher skiverne..

Log: swolegrens-log-t27366-1710.html#p1472589


I Vitus’ Log of Almightiness kan man se ham squatte:

Log: vitus-log-of-almightiness-t52539-450.html#p1474160


Marcus militærpresser med lynets hast 90 kg..

Log: marcus-log-just-fucking-train-t33553-2010.html#p1471804


Bon Jovi makes you strong!? Copah squatter ihvertfald 100 kg hele 25 gange - så det kan være at det er tid til, at jeg får opdateret tracklisten til næste træning..

Log: copahhhhh-t17336-2610.html#p1472342


Tuna med en omgang EARTHSHAKING dødløft!

Log: tunas-log-t41733-630.html#p1473947


danielhansen13 squatter løs i Ullerslev!

Log: daniels-log-18-ar-back-to-basics-t52148-270.html#p1473577


Farmer kører tunge dips..

Log: farmers-log-t60039-90.html#p1474171


Jobs kører snatch grip dødløft, under engageret supervision af Manse!

Log: jobsbuilding-t62630-60.html#p1473918


Squatman lever op til sit navner og fronter 90 kg for 3 reps:

Log: flotmandstraening-t52091-720.html#p1473501


Koppel vil også være med..

Log: koppel-3x120-frontsquat-video-t62152-90.html#p1472946


Bnaz, frontsquattens konge..

Log: hittebarnets-gainhouse-t8359-5220.html#p1473887
Pro Pics

I denne weekend vælter Cirkus BB Madrid. Arnold Amatuer Europe er nemlig rykket ind i den spanske hovedstad, og det er med dansk deltagelse!

Her er lidt godt og blandet derfra - og hvis du bliver nysgerrig på resultater, så tag et kig i tråden her: arnold-amateur-europe-t63354-60.html

Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
De største drenge var på scenen ved Arnold Classic 2012:

Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Tjek Tjekkens tråd for resultater og mange flere billeder: arnold-classic-2012-t63385.html
Casanova11 var et smut forbi Expo’en i forbindelse med Arnold Classic Amateur i Madrid, og har lavet en fin lille rapport derfra:

“Som tidligere sagt herind smuttede jeg forbi EXPO idag da det var den eneste dag jeg havde tid og til daglig bor hernede.

Dagen startede fint ud. Dog havde jeg læst bustiderne forkerte og ventede 2 timer på bussen, dog ikke det værste da været var ok (godt og varmt i danske rammer) Da jeg kommer til Madrid kører alt perfekt (som altid) metroen kører nærmest konstant og lige til døren af Arnold (godt og vel). Prisen for EXPO var til at overkomme og landede på 10euro. Jeg vil her vedhæfte nogle billeder. Både lidt stemnings og lidt af de store.. + vores egen dansker PJ.”


Billede
Billede
Billede
Billede
Se hvem han ellers fik trykket i hånden: post1474195.html#p1474195
Vores fine ven Antoine ruller for tiden rundt i Canada..
Billede
Billede
Billede
Antoines tråd på BB.DK: post1474186.html#p1474186
Pro Vids

I må i denne uge nøjes med en jeg selv har lavet - og postet i Bodybuildingvideotråden:

Dorian Yates tribute..

Bodybuildingvideotråden: bodybuildingvideotrad-t35219-300.html
Ugens Historie

badassjones deltog ved DM i sidste weekend, og deler hans oplevelse med os i loggen..

“Så blev det tid til en update med mine oplevelser og tanker omkring DM 2012.

Afgang mod Ringsted fredag :
Startede med at hente Pauli (Saintpauli) fredag morgen hvorefter vi satte kursen fra Aalborg imod Århus for at tage færgen til Sjælland. Turen forløb stille og rolig. Jeg fik spist lidt hver time. Vi havde medbragt badevægt idet jeg jo ville være sikker på at komme under vægtgrænsen, i forhold til den mængde mad/væske jeg kunne indtage på dagen. Kl.13 sagde badevægten ca.77kg og da min grænse var ca.78kg, var der stadig lidt at give af.

Vi ankom til Ringsted kl.1430, fik indlogeret os på hotelværelset hvorefter vi var ovre for at hilse på Sonny Jensen (CBB -180cm) som også havde været med på sidelinien under diæten. Han var dog mere presset i forhold til vægtgrænsen og havde ikke fået meget mad indtil videre. Efterfølgende gik vi på værelset for at slappe af, inden indvejningen kl.1730. Badevægten sagde 78,0 lige inden vi gik til indvejning, og da jeg undervejs i diæten af flere omgange var blevet målt til 174,5-174,8cm, var der stadig lidt at give af, i det i mente, at jeg måtte veje ind på +4kilo over min højde, dvs.78,5-78,8kg.

Til indvejningen blev vores klasse kaldt op som de første. To atleter blev hurtigt skilt fra, idet de vejede for meget hvorefter det blev min tur. Jeg blev målt til 174cm og nåede at tænke ”what the f… - så vejer jeg måske for meget” – blev så vejet til 77,3 hvilket virkede meget lavt, men jeg var i vægtklassen uden problemer

Efter indvejningen begyndte jeg at fråde mit medbragte mad, hvilket bestod af bagte, kolde kartofter samt lidt ris og kylling. Samtidig fik vi set nogle af de andre klasser veje ind og jeg fik desuden hilst på Bigboi og NBM, som senere skulle vise sig at blive nr.2 i den høje athletic-klasse. Efterfølgende gik vi på værelset for at spise og slappe af. Eftersom indvejningen var overstået, kunne jeg nu koncentrere mig om at spise igennem, dog var appetitten på lavpunktet og tørsten begyndte at trænge sig på, men jeg kom da igennem både riskiks, kartofler og ris. Desuden havde Pauli købt fløeboller uden salt, så det blev også til et par stykker af dem.

I øvrigt meget interessant at følge formens udvikling i løbet af aftenen. For hver gang, der blev indtaget et måltid med carbs, så kunne vi følge udviklingen på mave og ben, fra at være lidt væsket (især maven) til at tørre ind og blodårerne poppe frem. Inden sengetid var formen følgende:"


Billede


“Lørdag:
Da jeg først skulle på scenen lørdag eftermiddag, kunne jeg tillade mig at sove lidt længere (helt indtil 645), det blev dog ikke til meget søvn i løbet af natten, hvilket skyldes en kombination af uro i kroppen og at Pauli´s snorken lød som en kutter på Hirtshals havn, ude af stand til at slå igennem på alle cylindre… Og jeg havde glemt ørepropper…

Morgenmaden bestod af riskiks x Mange – efterhånden tørre at få ned uden væske men det startede fint og jeg havde ingen symptomer på ikke at have drukket i lang tid.
Jeg skulle males med konkurrencefarve af Copenhagen Tan kl.8 hvilket blev klaret uden problemer hvorefter jeg kunne påbegynde afslapning i atletområdet indtil jeg skulle på scenen. Løbende fik jeg sms´er fra support-teamet fra Aalborg, som var ankommet til kongres centret – blev bedt om at fyre den af hvilket jeg var tændt på..

Derudover gik ventetiden med at slappe af, spise og snakke lidt med de andre atleter. Derudover vurderede vi jævnligt formen. Under forberedelserne til DM har jeg forholdsvis tidlig været i go´form og især streger på triceps og skuldre har været gode. Efter jeg var blevet malet med konkurrencefarven, havde jeg dog svært ved at vurdere, hvor tydelige disse ville være, da jeg havde fået et godt lag på. Jeg blev dog forsikret om, at dette ville være helt anderledes når jeg kom på scenen hvor lyset fra de store spots nok skulle få diverse streger frem .

De sidste timer, inden jeg skulle på, blev det dog sværere at have overskud til at spise den mængde jeg faktisk godt kunne tillade mig. Med en kombination af manglende væske til, hovedpine og svimmelhed, var det en udfordring at få mad ned. Heldigvis havde jeg fredag aften fået Pauli til at købe lidt ind af diverse madvarer (uden salt), så når jeg gik død i den ene ting, var der andet, som jeg kunne klemme ned.. Derfor blev det udover riskager og bananer, til både fløeboller og et crusli morgenmadsprodukt
Var desuden ude at hilse på mit support-team – måtte lige give dem et snapshot af formen:”


Billede

“Scenetid! Jeg fik et touch up så farven spillede 100%. først skulle vi op for at indøve introen hvorefter min klasse ville være den første på scenen.

Det starter godt… især denne besked fra dommerchefen, ”Atlet nr.2 – gå backstage, tag dine briller af og spyt tyggegummiet ud” – What the f…” tænker jeg og går backstage. Her får jeg at vide, at jeg skal gå på scenen uden brillerne. Jeg siger udtryk for, at jeg ikke kan se en skid uden og at jeg desuden ikke har tyggegummi i munden (kan senere se på videoen, at det måske godt kan se sådan ud, men jeg var helvedes tør i kæften Vi snakker lidt frem og tilbage, jeg får at vide, at jeg vil blive trukket i point, når jeg har briller på – for at undgå dette foreslår jeg, at skifte til linser i stedet. Det ender ud med, at jeg får lov til at gå på scenen med briller til de anatomiske sider samt frie rutine hvorefter jeg skal skifte til linser.

Det er åbenbart ikke tilladt at bruge briller. Dommerne gør mig opmærksom på, at dette står i regelsættet, som er læst, men åbenbart ikke godt nok. Ikke den fedeste start men efter vi bliver enige om, at jeg skal skifte til linser efter den frie rutine, er jeg ovenpå igen og tænker bare på, at fyre den frie rutine af, bedst mulig.. Jeg kan desuden fornemme, at der er sympati fra salen, hvilket bare sætter mig mere op ;-)

Jeg får fyret den frie rutine af, den sidder ikke 100% i skabet, men langt hen af vejen og oplevelsen er for fed.. Senere får jeg at vide, at det så godt ud og at der ikke blev bemærket, at den ikke sad der 100% men jeg er tilfreds. Efter den frie rutine tænkte jeg, at jeg havde ca.5min til at komme i kælderen og skifte til linser, så jeg spurtede derned med puls 200, brillerne flået af, sat linser i med Jan Tana-fingre og op igen og være klar til sammenligningerne.

Efter de første sammenligninger af hele klassen bliver jeg trukket frem i den første posering, hvilket jo er et godt tegn. Jeg får sat poseringerne fint, desværre begynder jeg at krampe i baglår/læg på back poses hvor jeg heller ikke får sat benet ordentligt tilbage. Er dog overordnet tilfreds og har nu en fornemmelse af at være i den bedre halvdel af de 6 atleter.

Da vores klasse bliver kaldt ind til præmieoverrækkelse, har jeg stadig fornemmelsen af at være i bedste halvdel. Ali er klart bedst og ender også med at blive nr.1 – Kim Carstensen bliver 2´er og jeg 3´er. På scenen er jeg skuffet og tager ikke medaljen på, hvilket jeg her efterfølgende er lidt træt af, for det kunne have været godt med et billede hvor vi står med medaljen om halsen. Jeg er dog efterfølgende tilfreds med min tredjeplads, om end det er svært at vurdere hvor tæt, man har været på nr.2 – han havde klart mere masse end mig, som dog var noget mere cut og hård at se på.

Efter at det er overstået, bliver vi og ser resten af showet inden jeg ryger på Burger King sammen med resten af crewet fra Aalborg.

Jeg er selvfølgelig allerede blevet spurgt flere gange, om jeg stiller op igen næste år – udover at oplevelsen her lige skal sætte sig, så er der ingen tvivl om, at det var en mega fed oplevelse som jeg gerne gør igen på et tidspunkt – om det bliver næste år, må tiden vise, for der har været mange fravalg undervejs. Derudover vil jeg jo selvfølgelig være bedre næste gang og spørgsmålet er, at man på fysikken kan nå at opnå store fremskridt nok som clean atlet på kun et år. Der er ingen tvivl, at forbedringer også kan være i form af at stå endnu bedre i de enkelte poseringer samt den frie rutine selvom jeg uden tvivl er tilfreds.

Lige nu ser jeg frem til at se atletscore fra klassen. Den blev frigivet sidste år, så det går jeg ud fra, sker igen. Desværre fremgår det sikkert kun, hvor man har placeret sig i henholdsvis symmetrirunde og den frie rutine og ikke i hvilke af poseringerne, som har været med til at trække op/ned i forhold til placeringen. Inden DM fik vi at vide, at vi kunne skrive til DBFF for personlig feedback, så det har jeg gjort, og bliver der en næste gang, bliver det uden briller.

Siden lørdag har jeg sovet og spist - ingen træning overhovedet. Motivationen har ikke været der, har dog været ude at lave lidt idag, men det blev til en tarvelig omgang hvor tiden mest blev brugt på at kæwe den.”


Billede
badassjones’ log: post1472127.html#p1472127
BB.DK Classic

Jeg har været i arkivet og fundet “En dopingbrugers historie” til jer..

“Vi var tre fire drenge der altid trænede sammen om aftenen på byens kaserne, hvor den lokale håndboldklub havde en aftale om gratis træning. Jeg havde aldrig rørt en håndbold, men på opfordring fra mine Team-danmark kammerater, skrev jeg troskyldigt under i vagten, hver gang vi gik ind på kasernen. Det var et lille, men veludstyret center, som havde alt hvad en bodybuilder kunne begære. Det var også her at vi mødte de to dørmænd fra et andet af byens diskoteker. Vi spurgte dem interesseret til deres træning osv. For de var enestående meget længere fremme end os. Den ene dørmand begyndte at have sin lillebror med op at træne. Lillebroderen voksede i løbet af meget, meget kort tid fra at være en bette splejs, til at have nogle køller som os andre drenge var overbevist om, kunne få en hvilken som helst pige i byen til at falde i svime. Vi spurgte til, hvad det var der gjorde hans træning så effektiv, og uden at der blev lagt skjul på det fik vi af vide at han var på ”krudt”! ”Åndsvagt udtryk sagt af lavintelligente dørmænd” var vist en af de tanker der gik gennem vores hoveder, men vi blev tilbudt det, og trods alt hvad jeg havde svoret for mig selv, så spurgte jeg til prisen og om det var farligt. 2000 kroner og på ingen måde farligt. Alt det der med sygeligt temperament, store hjerter og impotens det var bare en skrøne, eller i hvert fald ikke noget man fik af at snuppe en enkelt ”kur”. Fristelsen var enorm og min ene kammerat og jeg bestemte os for at vi gerne ville have nogen af disse vidunderpiller. Chokket kom dog så, da vi på bestillingsdagen blev bekendtgjort med at det skulle sprøjtes ind. Det virkede i mine øjne alt, alt for sygt, og sprøjter var kun noget narkomaner gjorde. Total klamt. Desuden ville jeg da aldrig blive i stand til at hugge en nål i mig selv. Vi udbad os betænkningstid, og i løbet af 24 timer lykkedes det os på en og anden måde, ironisk nok, at få det retfærdiggjort for os selv. ”Man må lide før man kan nyde” og min ven kunne da snildt stikke mig og jeg kunne stikke ham. Det hele skulle kun stå på i 8 uger og så ville det være ovre og vi ville have opnået idealkroppen på rekordtid. Vi ville være i stand til at udkonkurrere alle de andre drenge på gymnasiet, da vi både ville blive større, stærkere og flottere. Det lyder sygeligt at vi kunne være så opsat og fokuseret på en så primitiv ting, men jeg tror at det var generelt for mine jævnaldrende 18-årige dengang at fest, sprut og kvinder optog en meget stor del af vores liv, og det var i bund og grund tanken om succes hos det modsatte køn og respekt fra andre fyre der drev os frem….. desværre!

Nu var beslutningen taget, men det skulle vise sig at vi ikke blev ekspederet så hurtigt som vi gerne ønskede. Vi måtte vente i næsten 2 måneder, inden det lykkedes de flinke dørmænd at skaffe os vores krudt. Hver uge føltes som en evighed, vi var som små børn der venter på juleaften. Det kunne bare ikke gå stærkt nok!”


Del 1: artikler/doping/doping/en-dopingbrugers-historie---1-af-3.html
Del 2: artikler/doping/doping/en-dopingbrugers-historie---2-af-3.html
Del 3: artikler/doping/doping/en-dopingbrugers-historie---3-af-3.html

BilledeDet var så UDG uge 40+41 - På glædeligt gensyn næste weekend!
Peace, Love, Black Metal
Brugeravatar
Moderator
 
Reputation point: 45
 
Indlæg: 12600
Tilmeldt: 28. apr 2007, 18:59
Geografisk sted: Frederikssund
 
Træner her: Fitness World
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 120.00
- Squat: 135.00
- Dødløft: 180.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanTak for en god UDG og for opmærksomheden! Altid lækkert med en opsummering af ugen.
Følg min logbog her: Log med Gosser
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 1518
Tilmeldt: 29. jul 2008, 19:03
Geografisk sted: Kolding
 
Træner her: Fitness World Kolding
Fitness World
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 145.00
- Squat: 180.00
- Dødløft: 237.50
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (10)
Kostplan: Vis kostplanGosser skrev:Tak for en god UDG og for opmærksomheden! Altid lækkert med en opsummering af ugen.


+1
Squat og dødløft er bare guldøvelser, som gør det noget lettere at blive et monster!
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 237
Tilmeldt: 25. maj 2012, 18:47
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanBUMP!
Peace, Love, Black Metal
Brugeravatar
Moderator
 
Reputation point: 45
 
Indlæg: 12600
Tilmeldt: 28. apr 2007, 18:59
Geografisk sted: Frederikssund
 
Træner her: Fitness World
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 120.00
- Squat: 135.00
- Dødløft: 180.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanGodt arbejde!! :D Og tak for opmærksomheden!
Max. med udstyr:
Squat: 215
Bænk: 132,5
Dødløft: 175
Brugeravatar
 
Reputation point: 40
 
Indlæg: 2326
Tilmeldt: 18. okt 2010, 23:04
Geografisk sted: Aalborg
 
Træner her: Sportshøjskolen
SPH GYM
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 77.50
- Squat: 122.50
- Dødløft: 150.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanEn dopingbrugers historie er så velskrevet og fangende, at hver gang nogen linker til den bliver jeg nød til at læse alle 3 dele. Hvis man ikke har læst dem, så bør man gøre sig selv en tjeneste og komme i gang!
 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 917
Tilmeldt: 27. sep 2007, 22:12
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 140.00
- Squat: 150.00
- Dødløft: 180.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanLækker UDG!

Havde aldrig læst "en dopingbrugers historie" før, men efter man læste de første par sætningen greb den jo fat om én.

"Form og dolk" - Really? :lol:
Brugeravatar
 
Reputation point: 5
 
Indlæg: 1766
Tilmeldt: 11. jun 2010, 18:58
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplans0enice skrev:"Form og dolk" - Really? :lol:

Really! :D
Peace, Love, Black Metal
Brugeravatar
Moderator
 
Reputation point: 45
 
Indlæg: 12600
Tilmeldt: 28. apr 2007, 18:59
Geografisk sted: Frederikssund
 
Træner her: Fitness World
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 120.00
- Squat: 135.00
- Dødløft: 180.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanMoestrups squat var klart ugens "holy fuckballs" moment.
Jobs skrev:Du har verdens stærkeste muskler under verdens klogeste hoved.


Jeg har en blog nu!
Brugeravatar
 
Reputation point: 605
 
Indlæg: 11131
Tilmeldt: 30. dec 2009, 23:09
 
Træner her: The Gym
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 17.00
- Squat: 54.00
- Dødløft: 23.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanLegend skrev:Moestrups squat var klart ugens "holy fuckballs" moment.


NO LIMIT! :-p
Max. med udstyr:
Squat: 215
Bænk: 132,5
Dødløft: 175
Brugeravatar
 
Reputation point: 40
 
Indlæg: 2326
Tilmeldt: 18. okt 2010, 23:04
Geografisk sted: Aalborg
 
Træner her: Sportshøjskolen
SPH GYM
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 77.50
- Squat: 122.50
- Dødløft: 150.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanTilbage til Reportager m.m.
Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 0 gæster